Sådan tjener vi penge >

VW finansiering

Sammenlign lån - Ansøg hurtigt og nemt - Straks udbetaling

Opdateret 05. december, 2022

Anbefalet i juni

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
4,4
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • En ansøgning - tilbud fra op til 17 banker på under 24 timer
 • Gratis og uforpligtende låneformidling
 • Mulighed for at samle dine lån og spare på renterne
 • Lendo kan hjælpe dig med at indhente bedre lånetilbud, end du nødvendigvis kan på egen hånd
 • Alle danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet
Ulemper
 • Du kan udelukkende kun modtage tilbud fra de 17 banker som Lendo samarbejder med

Lendo blev grundlagt i 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste i Norge og Sverige. Lendo er ejet af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer DBA og Bilbasen. Lendo sammenligner gratis og uforpligtende lån fra op til 17 banker og långivere.

Gothersgade 8F, 1123 København K

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
5
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Løbetid op til 15 år
 • Hurtig udbetaling
 • God kundeservice
Ulemper
 • Du skal være min. 23 år gammel for at optage et lån
 • Mange muligheder, der kan skabe forvirring

Bank Norwegian er en internetbaseret bank for private kunder. De sælger enkle ind- og udlånsprodukter. Ved hjælp af innovation og teknologi giver Bank Norwegian deres kunder de bedste løsninger til køb og brug af finansielle tjenester online.

Bank Norwegian | Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 125.000 kr.Løbetid: 120 måneder Etabl.omk.2125 - 7488 kr. Variabel debitorrente: 3.55-19.80 % ÅOP: 4.28-24.34 % Månedlig ydelse: 1.300-2.552 kr. Samlede kredit omk.: 31.008-181.252 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 156.008-306.252 kr.
3,9
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • En ansøgning - tilbud fra op til 3 banker
 • Overblik over dine muligheder på lånemarkedet
 • Letfinans klarer arbejdet for dig
Ulemper
 • Du får kun lånetilbud fra 3 banker, som modsat mange andre sammenligning tjenester som samarbejder med flere låneudbydere
 • Du skal være 21 år, hvorimod mange andre konkurrenter har en aldersgrænse på 18

Letfinans formidler lån fra tre forskellige banker: Basisbank, Express Bank og Resurs Bank, og det giver dig dermed som låntager mulighed for at få flere tilbud under en samlet ansøgning.

Vestergade 3, 1456 Kbh. K.

kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 82 måneder kr. Variabel debitorrente: 16,90 - 19,56 % ÅOP: 20,18 - 22,94 % Månedlig ydelse: 395 – 561 kr. Samlede kredit omk.: 18.442 - 21.220 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 42.442 - 45.220 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI

Derfor kan du trygt bruge Tjek-lån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

Jubii Logo New (1)
Sondagsavisen Logo New (1)
Finans Logo New (1)
Nordjyske Logo New(1) (1)
Jyllands Posten Logo New (1)
Indholdsfortegnelse

VW finansiering

En bil er for mange danskere en væsentligt og nødvendig del af hverdagen, og som dagligt anvendes til at komme på arbejde, køre børnene i skole eller bare komme fra A til B. Men en bil er et af de dyrere køb, og kan derfor være svær at få til at passe ind i budgettet.

At købe bil er en af de større investeringer, og du skal af den årsag være sikker på, at du vælger det rigtige lån, som passer dig og dine lånebehov. I dag kan du få finansiering hos en række låneudbydere, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med dit bilkøb.

Volkswagen er Danmarks bedst sælgende bilmærke med knap 20.000 solgte personbiler i 2021 - FDM. Finansier dit køb gennem Volkswagen når du køber en ny bil hos bilmærket, da du kan opnå fordelagtige lånevilkår.

Med en finansieringsløsning gennem Volkswagen, kan du opfylde dine bildrømme, uden at skulle betale kassen for det. Det er super nemt at blive godkendt til finansiering, og kan klares super hurtigt hos din nærmeste Volkswagen forhandler.

VW Finansiering

VW Finansiering

Hvad er VW finansiering?

Får du øje på en lækker Volkswagen bil, skal du højst sandsynligt optage et billån som finansiering af dit bilkøb. Hos Volkswagen tilbydes der i dag lån med attraktive lånevilkår. Volkswagen tilbyder forskellige lånetyper, hvor du kan vælge mellem et almindeligt billån og et billån uden pant.

Volkswagen er Danmarks bedst sælgende bilmærke, og det er den årsag en god mulighed, at kunne låne penge til en ny eller brugt Volkswagen direkte hos forhandleren. Bilfinansiering gennem Volkswagen bliver leveret af Volkswagen Finans, som er en del af Volkswagen Semler Finans Danmark. 

Med finansiering gennem Volkswagen kan du låne bilens pris, uden at skulle betale kassen for det, og med fleksible muligheder for at tilpasse lånets løbetid. Volkswagen Semler Finans Danmark gør det muligt at låne penge til følgende bilmærker: Volkswagen, Seat, Audi, Skoda og Porsche. 

Når du optager et lån hos din bank, har du mulighed for at vælge mellem billån med en fast eller variabel rente. Hos Volkswagen kan du få en variabel rente på 0 %, som er en attraktiv rente hvis du ønsker et billån med en lav månedlig ydelse.

Med bilfinansiering gennem Volkswagen Semler Finans Danmark kan du få lave renter og gebyrer, som modsat et almindeligt billån, giver dig mulighed for at købe din nye bil billigt.

VW finansiering beregner

Vælger du at finansiere dit bilkøb hos Volkswagen, kan du til din egen fordel gøre brug af deres finansieringsberegner. Den gør det muligt at danne et overblik over købspris, lånets løbetid og udbetalingsmuligheder.

Finansieringsberegneren er super nem at bruge, og hele processen kan klares på få minutter. Skal du beregne dit kommende lån, skal du blot udfylde følgende oplysninger:

 • Model

 • Modelår

 • Samlet pris (inkl. ekstraudstyr)

 • Udbetaling

 • Løbetid

Når du har udfyldt de nævnte informationer, beregnes der med det samme finansieringsløsninger med enten en fast eller variabel rente. Dette er en god mulighed for dig som låntager, så du kan sammenligne de to lånemuligheder.

Når du har beregnet dine lånemuligheder, kan du bede om at blive kontaktet vedrørende din beregning. Her kan du vælge at blive kontaktet om enten et lån med en fast eller variabel rente, så du kan få hjælp til at vælge den bedste og billigste løsning for dig og dine lånebehov.

Det er en god idé at beregne dit lån, før du ansøger. Det er vigtigt at du er sikker på at kunne betale den månedlige ydelse på dit billån, da du kan komme til at betale dyre gebyrer, hvis du ikke kan tilbagebetale pengene inden for lånets løbetid.

VW finansiering beregner

VW finansiering beregner

Hvor meget kan man låne?

Det er svært at sige hvor meget du præcist kan låne, da det afhænger af en række faktorer. Som udgangspunkt kan du låne penge til alle Volkswagens personbiler, dog er der et krav om at bilen ikke må være dyrere end 1.000.000 kr.

Når du låner penge til en ny bil hos Volkswagen Semler Finans Danmark, vil det være forskelligt fra person til person, hvor meget du kan låne, da det afhænger af din økonomiske situation. Har du en sund og god privatøkonomi, har du altså mulighed for at optage et højere lånebeløb.

Ønsker du at finde ud af hvor meget du kan låne til at finansiere dit bilkøb, kan du nemt og hurtigt gøre brug af deres finansieringsberegner. Her kan kan du danne dig et overblik, over hvor mange penge du har råd til at låne.

Hvem kan låne? 

Har du fundet den perfekte Volkswagen bil, og ønsker en finansieringsløsning gennem Volkswagen, kan du nemt og hurtigt gå ned hos den nærmeste forhandler og komme i gang med processen. Når du skal optage et billån gennem Volkswagen, skal du opfylde enkelte krav. Men så tænker du måske, hvad kræver det for at låne penge hos Volkswagen?

 • Du skal have fast bopæl i Danmark

 • Du skal kreditgodkendes

 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret

 • Min. 18 år gammel (Dog og gælder der andre lånevilkår for låntagere under 25 år)

Disse krav stilles for at sikre, at du som låntager har mulighed for at tilbagebetale det lånte beløb. Finansierer din bil hos Volkswagen hvis du opfylder kravene, så du kan opnå fordelagtige lånevilkår til din nye bil.

Hvordan foregår låneprocessen?

kal du igang med låneprocessen, kan det virke meget uoverskueligt. Hos Volkswagen er det super nemt at optage et billån, og hele processen kan klares på blot 6 trin:

TRIN 1 BEREGN DIN FINANSIERING BEREGN LÅNET ONLINE, SÅ DU KAN FÅ ET OVERBLIK OVER DEN MÅNEDLIGE YDELSE
Trin 2 Ansøg Ansøg om et billån hos din foretrukne Volkswagen forhandler, som kan beregne den endelige pris på finansieringen
Trin 3 Bliv kreditgodkendt For at optage et lån, foretages der en kreditvurdering for at sikre at du kan tilbagebetale det lånte beløb
Trin 4 Underskrift Når du er blevet kreditgodkendt, kan du underskrive låneaftalen
Trin 5 Bilen udleveres Du kan nu nyde din nye bil
Trin 6 Afbetal lånet Du betaler nu renter og den månedlige ydelse resten af løbetiden

Vælg den rigtige finansieringsløsning

Volkswagen tilbyder forskellige lånetyper, hvor du har mulighed for at vælge mellem et almindeligt billån og et billån uden pant. Men så sidder du måske og tænker, hvilket lån passer mine behov bedst?

Her er det vigtigt at du kigger på de forskellige lånetyper, og sammenligner dem for at finde den løsning der passer dig bedst. Vi har herunder samlet en kort oversigt over de to lånetyper, hvor du kan finde lånevilkår som udbetaling, løbetid og rente:

ALMINDELIGT BILLÅN BILLÅN UDEN PANT

Attraktiv udbetaling

Du skal minimum betale en udbetaling på 20,1 % af bilens pris. Med en højere udbetaling, opnår du en lavere månedlig ydelse

Ned til 0 kr. i udbetaling

Du vælger selv om du ønsker at lægge en udbetaling, dog har dit valg indflydelse på rentesatsen

Løbetid

Vælg en løbetid på mellem 12 - 96 måneder på en fabriksny bil

Løbetid

Du kan finansiere dit bilkøb med en løbetid på mellem 12 - 96 måneder

Rente

Du kan selv vælge mellem en fast eller variabel rente, dog kan lånebeløb og lånets løbetid have betydning for, hvad der er mest fordelagtigt for dig

Rente

Du vælger selv den rentetype, der passer dine behov bedst

Lån med ejendomsforbehold

Der er sikkerhed i bilen

Ingen pant i bilen

Der skal ikke tinglyses en sikkerhed, og du sparer nogle udgifter. Dette skyldes at du hæfter personligt for billånet

VW finansiering FAQ

Kan jeg indbetale ekstra på billånet?

Ja, det er muligt indbetale ekstra på billånet, og det koster ikke noget.

Kan jeg indfri lånet før tid?

Kommer du i en bedre økonomisk situation, kan du til enhver tid indfri dit lån før tid. Du skal blot kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig med at beregne indfrielsesbeløbet og indfri lånet.

Kan jeg ændre den månedlige ydelse?

Du har som kunde hos Volkswagen Semler Finans Danmark mulighed for både at hæve og sænke den månedlige ydelse.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu