Sådan tjener vi penge >
Rune Wagenitz Sørensen

Rune Wagenitz Sørensen

, Adm. Direktør I Miranova

Rune er iværksætter, Cand. Merc. finansiering og arbejder med formuepleje. Runes virksomhed Miranova, forvalter omtrent 6,5 mia. kr for deres kunder, og sikre dem en inflationssikret og voksende opsparing.

Om Rune:

Rune er iværksætter, Cand. Merc. finansering og arbejder med formuepleje. Runes virksomhed Miranova, forvalter omtrent 6,5 mia. kr for deres kunder, og sikre dem en inflationssikret og voksende opsparing.

Arbejdserfaring

Rune er Adm. direktør i Miranova, og var tidligere på det danske realkreditmarked. Han har tidligere været aktiv indenfor ejendomsinvestering og har godt styr på de forskellige økonomiske aspekter.

Rådgivning

Når Rune rådgiver og hjælper mennesker, skal han kunne se sig selv i øjnene hver dag, og være stolt over den service som han og virksomheden Miranova tilbyder. Rune mener derfor, at der kun er en vej til at ghælpe folk, og det er at lave formuepleje uvildigt, uden at afkræve henvisningsprovisioner og samtidigt have de lavest mulige omkostninger for dem han hjælper. 

Miranova

Miranova er en formueforvalter, der er uafhængig af provisioner og handelsindtægter, og som kun får honorar fra vores kunder. Derfor er størst mulig fællesinteresse mellem kunder og os som forvaltere, og det gør, at vi tager udgangspunkt i de analyser, der findes om investeringer, og de peger på, at en indeksstrategi med lave omkostninger og stor spredning giver den største sandsynlighed for et fornuftigt afkast frem for en dyrere provisionsafhængig løsning.

CV
  • Uddannet Cand.Merc.Fin på CBS

  • Adm. Direktør i Miranova

  • Økonomisk rådgiver

  • Analyst

  • Investment consultant 

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu