TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Ansøg om lån gratis og uforpligtende

I listen herunder finder du de bedste lån. Det er gratis og uforpligtende at ansøge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

HansLån penge gratis

Står du og mangler penge her og nu, har du i dag flere forskellige muligheder for at tage billigt lån både hurtigt og gratis. Fordi konkurrencen for kviklån er blevet skærpet, er der flere udbydere, der er begyndt at tilbyde gratis lån. Der går sjældent mere end et døgnstid før du godkendes til disse type lån og pengene er på din konto. Lånet er som regel rente og afdragsfrit i en begrænset periode - ofte de første 30 dage. I nogle tilfælde, har du selv mulighed for at vælge hvilke måneder, du ønsker skal være afdragsfrie, hvilken giver luft i budgettet i perioder, hvor der ellers ikke er meget økonomisk råderum. I det følgende kan du læse endnu mere om mulighederne for at tage gratis lån, og hvordan det fungerer.  

Spørgsmål og svar

✔️ Kan jeg få et gratis lån?

Ja det er faktisk muligt at låne penge gratis i en kortere periode. Typisk fra 30 til 60 dage.

✔️ Hvem kan få et gratis lån?

I princippet kan alle ansøgere få et gratis lån. Dog skal du være over 18 år, have en fast indtægt og du må ikke være registreret i RKI.

✔️ Hvor meget kan jeg låne gratis?

Ved at vælge vores samarbejdspartnere kan du låne op til 15.000 kr. gratis

✔️ Kan jeg stole på at lånet er helt gratis?

Ja når der står at lånet er gratis kan du stole på det. Vær dog opmærksom på at gratis perioden ofte er ret kort. Typisk enten 30 eller 60 dage.

Lån gratis penge

Når du låner penge gratis, betyder det, at du ikke skal betale noget i hverken renter eller gebyrer. Lån er som regel gratis i en begrænset periode - for eksempel i en måned eller to. På grund af den skærpede konkurrence, er der i dag heldigvis rigtigt mange online kviklån, der giver mulighed for disse afdragsfri-perioder, som kan gøre det mere overskueligt for dig at betale lånet af. Som regel er det de første 30 dage, som er rente og afdragsfri - det vil sige, at lånet er 100 % gratis, hvis du betaler det af inden for den første måned. Bruger du længere tid, skal du dog igen betale den aftalte rente. 

Hos nogle udbydere, som for eksempel Modusfinans, er det muligt selv at vælge to 30-dages perioder årligt, hvor lånet er afdragsfrit. Du kan således helt selv bestemme, hvilke måneder du har brug for lidt ekstra luft i økonomien. Tager du mere end et år om at betale lånet af, vil de to måneder, du har valgt også næste år være afdragsfrit hos Modusfinans. Mange vælger juli og december som gratis perioder, fordi der i disse måneder ofte er en masse ekstra udgifter at tage sig af.

I december er der julegaver, der skal købes og en masse andre udgifter forbundet med juletiden. Juli er sommerferietid, hvor der gerne skal være plads i budgettet til at komme ud og rejse og nyde sommeren. Det kan også være, at der er en helt måned, hvor flere i familien har fødselsdag, eller du har planlagt en rejse, og det af den grund er rart at have sin afdragsfri måned. Det giver altså en stor frihed selv at kunne vælge, hvilke perioder dit lån er gratis, og skaber for mange den luft i økonomien, som gør det bekymringsfrit at skulle afdrage på et lån. 

Et lån kan skabe mange forskellige muligheder. Det kan for eksempel være, at du har brug for hjælp til at betale indskuddet til en fantastisk lejlighed. Eller måske mangler du de sidste penge for at få råd til at tage på den rejse, du altid har drømt om. Vi ved også alle sammen, at det er svært at leve uden både computer og telefon, og for mange er der ikke altid lige plads i budgettet til ny elektronik, hvis det gamle går i stykker. Også her kan det give mening at tage et gratis kviklån.

Pengene er hurtigt på din konto, og du får en eller flere afdragsfrie måneder. Derudover er kviklånet særligt velegnet til mindre lån, der er hurtige at betale af, da det altid er billigere, hvis du er i stand til at afdrage over en kort periode. Husk dog altid at tænke i andre alternativer, før du låner. Har du ikke brug for det, du står og mangler her og nu, er det altid en bedre løsning at forsøge at spare op. 

Første lån gratis

Lån gratis penge, når det er første gang, du låner hos en låneudbyderen. Mange online kviklån, som Ferratum money og Fokuslån, giver dig nemlig muligheden for en afdragsfri måned, hvis du ikke før har optaget lån hos dem. Dette kan altså gøre lånet langt mere attraktivt for dig. Særligt hvis der er tale om et mindre lån, der afbetales over en kortere periode, kan den afdragsfri måned gøre en stor forskel. Lånet kan endda ende med at blive helt gratis, hvis du er i stand til at tilbagebetale det i løbet af den første måned. Selv hvis dette ikke er tilfældet, kan det skabe luft i budgettet, at den første måned er afdragsfri, så du ikke med samme skal bekymre dig om at betale af. 

Låneudbydere har skabt disse gratis førstegangslån, fordi de håber, du på et senere tidspunkt igen vil låne af dem, hvor du naturligvis ikke er i stand til at benytte dig af det attraktive tilbud. Men dette er du aldrig forpligtet til. Har du brug for at låne penge igen, kan du således blot finde et andet sted, der også er villige til at give dig første lån gratis.

Selvom det er utrolig attraktivt med et gratis lån, er det altid vigtigt at at overveje, om et lån er det rigtige for dig. Gør det først helt klart for dig selv, hvad du ønsker at bruge pengene på. Hvis du er i stand til at spare op fremfor at låne til det, du skal bruge, er dette altid meget bedre for din økonomi. Derudover er det vigtigt at lægge et budget inden du optager lånet. På den måde sikrer du dig, at du altid har råd til at betale din månedlige ydelse.

Det er generelt sådan at lånet bliver dyre, jo længere tid du bruger på at betale det tilbage. Derfor er det bedst at sætte den månedlige tilbagebetaling så højt, som du har mulighed for. Netop derfor er det særligt vigtigt at lægge et fast budget, så du hverken kommer til at sætte ydelsen for højt eller for lavt. Flere låneudbydere har faktisk budgetskemaer liggende på deres hjemmeside, som kan hjælpe dig til at lave et fast budget. Ellers er det også muligt at finde sådanne skemaer andre steder online, eller bede din bank om hjælp til at lægge budget.  

Derudover er det også vigtigt at benytte sig af betalingsservice, når du afdrager på lånet. På den måde undgår du rykkere. Med betalingsservice bliver dit månedlige afdrag trukket helt automatisk fra din konto. Du skal således ikke gå og holde øje med regninger, eller selv huske at få indbetalt pengene hver måned. Dette sparer mange for at ende med store rykkergebyrer, fordi de har glemt en regning, eller ikke fik tømt postkassen. Betalingsservice er nemt at sætte op, og som regel kan du få hjælp af din bank, hvis du har spørgsmål til, hvordan det fungerer. 

Er der tale om et gratis lån, hvor du selv kan vælge hvilke måneder, der er afdragsfrie, er det i øvrigt også vigtigt at tænke dette med ind i et budget. Spørg dig selv, hvilke måneder, du plejer at bruge flest penge. For de fleste vil det være sommerferie-månederne eller juletid, men det kan være, der er omstændigheder, der gør, at en anden måned passer bedre til din økonomi. 

Hurtig lån gratis

I dag er der en lang række kviklån, som ikke kun er gratis, men som også godkender dig utrolig hurtigt. Med disse typer lån, kan du få penge på din konto nu, og skal altså ikke igennem lange ansøgningsprocedurer. I mange tilfælde vil der ikke gå mere end en dags tid, før du får svar på din ansøgning, og herefter kan udbetalingen tage helt ned til 45 minutter. 

Når du har brug for at låne penge, er det ofte, fordi du skal bruge pengene her og nu, og ikke har tid til at spare op. Måske er din telefon gået i stykker, og du har brug for et mindre lån til at købe en ny, så arbejde, venner og bekendte kan få fat på dig. I sådanne tilfældet er det gratis kviklån en god løsning, fordi det giver dig penge på kontoen i løbet af meget kort tid.

Derudover er det særligt velegnet til mindre lån, som er hurtige at tilbagebetale - bruger du lang tid på at afdrage et kviklån, kan det nemlig ende med at være forholdsvis dyrt. Renterne afhænger nemlig af, hvor hurtigt du er i stand til at betale lånet tilbage. I dag er det blevet så nemt at tage lån, at flere udbydere tilbyder, at du kan klare hele ansøgningsprocessen fra din telefon. Du kan således blot downloade en app, og ansøge om lånet den vej igennem. Det bliver ikke meget nemmere. 

Selv hvis du aldrig nogensinde har lavet en online låneansøgning, er det utroligt nemt at ansøge om et kviklån. Der er tale om nogle få spørgsmål, du skal besvare, og det kan i nogle tilfælde tage mindre end fem minutter. Derudover skal du oftest bruge dit NemID, når du skal optage lånet. Det er derfor vigtigt, at du har både kode og nøglekort klar, når du går i gang med ansøgningen.

Grunden til at kviklån går igennem så hurtigt, er, at der ikke stilles lige så store krav til dig som ansøger, som banker gør. I banken vil der som regel blive spurgt til, hvad lånet skal bruges til, og de vil kigge på alle dine økonomiske forhold før, du bliver godkendt. Derudover forventes det ofte, at du stiller en form for sikkerhed i form af dit hus, bil eller lignende.

På den måde kan banken sikre sig, at de får deres penge tilbage. Med kviklån tages lånet som regel uden, at du behøver at stille nogen form for sikkerhed. Derfor er låneudbyderen i stand til at godkende dig langt hurtigere end ved traditionelle banklån. Vær dog opmærksom på, at de færreste låneudbydere, vil lade dig optage kviklån, hvis du er registreret i RKI. Der er nogle få, som vil se gennem fingre med registreringen, men som udgangspunkt, skal du være ude af registret, før det er muligt at optage et nyt lån. 

Kviklån er altså langt nemmere at optage en normale banklån. Til gengæld kan du ofte ikke tage helt så stor lån. Deruodver er renterne også noget højere end ved de fleste banklån - dette afhænger dog altid af, hvor hurtigt du er til at betale lånet tilbage, og kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder. Netop derfor foreslår vi, at du bruger vores hjemmeside til at sammenligne forskellige låneudbydere. Vi gør det nemt at afgøre, hvor du finder de billigste lån. 

Gratis lån i 30 dage 

Lån rentefrit i 30 dage og skab luft i økonomien, så du efterfølgende har økonomisk overskud til at betale af på dit lån. Netop fordi det skaber luft i økonomien, kan det være en kæmpe fordel at optage et kviklån, der er gratis de første 30 dage. Særligt hvis der er tale om et lille lån, kan det gør en stor forskel - for er du i stand til at betale lånet tilbage allerede inden for den første måned, er lånet helt rentefrit. Dette vil naturligvis kun være muligt, hvis der er tale om et lille lån.

Sommetider har du dog ikke brug for mere end et par tusinde kroner til at købe det, du står og mangler inden, der ryger ny løn ind på kontoen. Her kan du altså i nogle tilfælde være i stand til at betale lånet af allerede inden for de første 30 dage. Selv hvis dette ikke er tilfældet, kan det alligevel gøre en stor økonomisk forskel, at du ikke skal bekymre dig om hverken afbetaling eller renter den første måned. 

Selvom et lån, der er gratis i 30 dage er fordelagtigt, er det altid vigtigt, at du kigger på det samlede billede, når du skal finde et billigt lån. Når en låneudbyder tilbyder, at den første måned er rente og afdragsfri, betyder det ikke nødvendigvis at resten af lånet er billigt. Det er således vigtigt, at du læser alle vilkårene for lånet grundigt, før du vælger at optage hos en udbyderen.

Det procenttal du skal holde øje med er ikke kun renten. Endnu vigtigere er ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. Det er dette tal, der beskriver, hvad alle de årlige omkostninger ved dit lån er. Som regel er der nemlig flere udgifter end blot renten at forholde sig til, når du optager lån. For eksempel tager de fleste låneudbydere et gebyr for oprettelsen af lånet - disse gebyrer veksler i størrelse, men kan være på flere hundrede kroner.

Dette tal vil dog altid indgå i ÅOP. Er der andre gebyrer forbundet med lånet, vil disse også være en del af ÅOP’en. Kreditoren skal altid oplyse dette procental, så du vil være i stand til at finde det i dine lånevilkår, inden du siger ja til at optage lånet. Har lånet både en gratis periode og et lavt ÅOP, har du altså fundet et attraktivt lån. På vores side, kan du netop finde hjælp til at finde et billigt lån uden renter i de første 30 dage - eller med en eller flere afdragsfri perioder. Brug god tid på at sætte dig ind i, hvad de forskellige låns AOP er, og hvilke lån, der kan tilbyde dig afdragsfri perioder, hvis du interesseret i et gratis lån. Når du har fundet det helt rigtige kviklån, vil der ikke gå mere end en dag eller to, før pengene er på din konto. 

Hvordan låner man penge gratis 

En type lån som er meget populær, og som er rigtig dejlig at have mulighed for at kunne optage, hvis man har en stor ting, som man rigtig gerne vil kunne betale på en gang, er det, der hedder et gratis lån. Med et gratis lån menes der, at det er helt gratis at låne pengene, i det der kaldes gratis perioden. Det vil sige, at det er muligt at få et gratis lån, som fungerer  som et sms lån. Det vil sige at man låner penge gratis, hvis man i gratis perioden betaler pengene tilbage igen. På denne måde får man pengene til rådighed meget hurtigt, og dermed er de efter kort tid på din konto.

Det er således et hurtig lån, hvor man optager et lån, som inden for kort tid skal betales tilbage, men som til gengæld er gratis at låne. Med et sms lån, kan man nemt og hurtigt over telefonen sende en sms med en ansøgning om at låne penge. Herefter skal man bare godkendes som låner. Det vil sige, at man skal opfylde nogle forskellige krav for at kunne låne disse penge. Denne godkendelse skal til for at låneudbyderen kan sikre sig, at pengene godt kan blive betalt tilbage igen, og det virker derfor som en sikkerhed for låneudbyderen, før de låner pengene ud. 

Renter og gebyrer 

Når man låner penge skal man normalvis være meget opmærksom, på det der kaldes renter og gebyrer. Renter og gebyrer er de penge, som man skal betale for at låne de penge, som man gerne vil låne. Det vil sige, at det er nogle penge, som lægges til det beløb, som man har lånt. Renter og gebyrer er samtidig også en procentdel, som hver måned lægges til det lån man optager, hvilket vil sige, at jo længere tid, man tager om at betale lånet tilbage, jo dyrere bliver lånet at have.

Derfor er det meget smart både at kigge efter en lav rente, men også at vælge at betale lånet tilbage inden for en kortere periode. På denne måde kan man nemlig sikre sig, at lånet bliver så billigt som muligt at have. Også gebyrerne skal man være opmærksom på, når man låner penge. Der kan nemlig godt findes lån med lave renter, men som derimod har høje gebyrer for at optage lånet. Og der kan lånet alligevel ende med at blive dyrt, selvom det umiddelbart havde lave renter.

Nogle lån har også den smarte aftale, at de er rentefrie i et bestemt antal år, hvorefter man så kan få lov at betale dem af efter noget tid. Men med et gratis lån, behøver man slet ikke at bekymre sig om renter og gebyrer. Da lånet har en gratis periode, vil det nemlig sige, at der ikke er nogle renter og gebyrer, hvis lånet tilbagebetales inden for denne gratis periode.

Det er denne funktion, der gør gratis lånet til et rigtig smart lån at optage, hvis man har behov for eksempelvis 10.000 kroner nu og her til en bestemt ting, og at man derefter får betalt de 10.000 kroner tilbage inden for gratis perioden, så har lånet slet ikke kostet dig noget. Ved nogle låneudbydere er det sådan at første lån er gratis, hvilket vil sige, at hvis du er ny kunde, så er det gratis for dig at optage et lån.

Dette har samme pointe, og fungerer således på samme måde, som de andre gratis lån, som blev forklaret før. Her får man et beløb til rådighed, og angivet en periode til efterfølgende at betale penge tilbage igen. Det kunne eksempelvis være, at man efter at have lånt pengene havde tres dage til at betale pengende tilbage igen til låneudbyderen. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)