Indholdsfortegnelse Table of content

Del på:

Facebook Twitter Linkedin

Har du fundet drømmebilen, som passer dig og dine behov, skal du som mange andre danskere ofte til at finde en finansieringsløsning. Det kan være svært at finde penge til så stor en investering, dog findes der enkelte tips som kan hjælpe dig på vej.

Vi har lavet en oversigt over en række tips til, hvordan du får råd til bilen, som du drømmer om.

Spar penge op med et budget

Ønsker du at få råd til din drømmebil, kan det være en god ide at lave et budget og spare op. Med et budget får du et overskueligt overblik over din indkomst og udgifter, så du kan få et klart billede af din privatøkonomi.

Når du har lagt dit personlige budget, kan du uden besvær finde ud af hvor mange penge, du har til gode månedligt. Det gør det til en nem og effektiv måde, hvorpå du kan spare penge op.

Det er ikke muligt at spare penge op til en bil på få dage, dog kan det gøres inden for få måneder, i et tempo som din økonomi kan holde til. Vi har skabt et budgetskema, så du nemt og hurtigt kan komme i gang. Download vores budgetskema her

Leasing af din drømmebil

Leasing af din drømmebil

Leasing af din drømmebil

En anden måde hvorpå du kan få råd til drømmebilen er via leasing, som er blevet en populær løsning de seneste par år. Når du leaser din bil, lægger du typisk en betaling, hvor du derefter betaler månedligt af på bilen. Når du leaser en bil, vil du ofte afbetale på bilen i 36 måneder.

Der findes i dag mange typer af leasing, og det kan derfor være svært at finde, den der passer dig og dine behov. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig, og lavet en oversigt over typer af leasing.

Operationel leasing:

Med operationel leasing betaler du en månedlig ydelse, hvor udbyderen derefter står for alt både service, forsikring, dæk osv. Du skal betale en udbetaling, hvor du derefter modtager en fabriksny bil.

Flex Leasing:

Flex Leasing er en type, hvor du får mulighed for at lease din drømmebil i kortere tid. Flex Leasing kan være for dig, der ønsker at anvende en lækker sportsbil i sommermånederne. Her kan du altså lease bilen hen over sommeren, og derefter finde en bil til vintermåneder.

Finansiel Leasing:

Flex Leasing og Split Leasing er baseret på Finansiel Leasing, hvor du egentligt får finansiering på en bil, som er uden afgift. Du betaler altså en månedlig ydelse, hvor du derefter får fuld brugsret til bilen.

Split Leasing:

Med Flex Leasing kan du spare penge, hvis du ønsker at anvende bilen til både privat- og erhvervskørsel. Din virksomhed betaler alle omkostninger forbundet med erhvervskørsel, uden at blive beskattet af firmabil. Du kan anvende firmabilen til privatkørsel til en fordelagtig pris.

Re Leasing:

Med Re Leasing kan du lease en bil, som ofte i forvejen er blevet anvendt i en kort periode. Det gør det muligt at lease bilerne under meget fordelagtige vilkår, og bilerne fremstår ofte som fabriksnye.

Mini Leasing:

Mini Leasing er for virksomheder, der ønsker at lease en bil i kortere perioder. Skulle du ansætte en sælger i en periode på 2 måneder, kan du nemt lease en bil i den korte periode.

Køb en brugt bil

Er dine krav ikke høje og rækker økonomien ikke til en spritny bil, kan det være en god idé at overveje en brugt bil. Du kan opnå en række økonomiske fordele ved køb af brugt bil, da du ikke skal til at betale høje priser som ved køb af en fabriksny bil.

Biler mister ekstremt hurtigt værdi, og du kan af den grund opnå en økonomisk fordel med en brugt bil. Når du køber en brugt bil, vil den ikke miste værdi i samme niveau som en ny. Du kan altså på et senere tidspunkt sælge bilen igen uden at miste mange penge. 

Køb en brugt bil

Køb en brugt bil

Penge til ny bil

Når du er ung, kan det være svært at opnå den rette finansiering til dit bilkøb. Det kan være en god ide at arbejde mere for at tjene ekstra penge. Har du tid til ekstra arbejde, kan det være en god måde, hvorpå du kan få råd til din drømmebil.

De ovenstående tips og råd er blot nogle ideer til, hvordan du kan få råd til at købe ny bil. Som forbruger får du ofte ikke råd til en ny bil her og nu, dog kan du med disse råd komme i gang med processen og komme hurtigere i mål. 

 

Fortsæt til oversigt over bedste lån til bil lige nu

Author