Sådan tjener vi penge >

Hvad er afdragsfrie lån?

Her på Tjeklån viser vi også lån hvor der er mulighed for at tage én eller flere måneder med afdragsfrihed. Hvis du ønsker at finde de lån hvor der er mulighed for en afdragsfri periode har vi angivet dette tydeligt som én af de 3 fordele ved lånet. Renter og gebyrer vil dog fortsat blive tillagt. Typisk er der også en begrænsning på, hvor lang tid det kan lade sig gøre at være afdragsfri.

Et afdragsfrit lån er, som navnet antyder, et lån hvor du ikke skal betale afdrag på dit lån, men kun renter. Afdragsfriheden gælder som oftest kun i en begrænset periode, hvorefter der igen skal betales afdrag. Som låntager kan det være en fordel at have mulighed for at tage en periode med afdragsfrihed, da du på den måde har mulighed for at disponere dine penge til anden side.

Når du tager en kortere afdragsfri periode vil løbetiden på lånet ikke ændres. Det betyder at lånet fortsat skal betales tilbage inden for samme periode, når den afdragsfri periode er overstået vil man derfor opleve at afdragene er højere end tidligere.

En afdragsfri periode er en god idé, hvis du med sikkerhed ved at din økonomi vil ændre sig positivt i den kommende fremtid. Det kunne eksempelvis være hvis du har en kortere og midlertidig periode uden indtægt eller med en ganske lav indtægt.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu