Sådan tjener vi penge >

Hvad kendetegner et forbrugslån?

Forbrugslån er en type lån, der typisk bruges til at finansiere forbrugsgoder eller andre kortsigtede behov. De fleste forbrugslån er relativt små i størrelse, og har en kort løbetid på et par år eller måneder. 

Begrebet forbrugslån dækker over flere typer af lån, og kan anvendes på alt fra en ferie til renovering af bolig. Forbrugslån dækker over flere typer af online lån, som gælder bla. Kviklån, SMS lån, Minilån og Mikrolån. 

Et forbrugslån kendetegnes ofte af en meget nem og lynhurtig låneprocess. Som forbruger kan du uden besvær ansøge om et lån online, og hele processen kan klares på få minutter hjemme i stuen via din mobil, computer eller tablet. 

Når du har godkendt et lånetilbud, vil pengene ofte blive udbetalt til din konto indenfor få dage. Du kan altså låne penge hurtigt, når behovet opstår. 

Forbrugslån er ofte et fleksibelt lån, hvilket betyder, at du kan bruge pengene på næsten hvad som helst. De fleste banker og låneudbydere vil dog have nogle enkelte begrænsninger på, hvad du kan bruge pengene til.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at forbrugslån typisk har en højere rente end andre lånetyper. Derfor bør du kun optage et forbrugslån, hvis du er sikker på, at du kan betale lånet tilbage inden for den aftalte løbetid.

Når du optager et forbrugslån, skal der ikke stilles sikkerhed for lånet. Låneudbyderen foretager ofte en kreditvurdering, for at sikre at du kan tilbagebetale de lånte beløb. 

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu