Sådan tjener vi penge >

Hvad sker der hvis man ikke betaler kviklån?

Hvis man ikke betaler af på sit kviklån, vil det som regel medføre, at du modtager rykkere, rykkergebyrer og at dit lån bliver opsagt. Misligholdt gæld kan betyde, at din sag bliver sendt til inkasso, hvilket på sigt kan føre til, at du vil blive registreret i RKI eller Debitor Registret som en dårlig betaler.

Hvis du ikke betaler af på dit kviklån - og dermed har misligholdt gæld - vil det altså også kunne have betydning for dine fremtidige lånemuligheder, da man som registreret i RKI eller Debitor Registret fremover har meget svært ved at få bevilliget et lån.

Hvis du kommer i en situation, hvor du ikke kan betale af på dit kviklån, bør du kontakte låneudbyderen og spørge, om du eventuelt kan få en afdragsfri periode, eller om I kan lave en anden afdragsordning.

Du kan få en ny afdragsordning

Har du svært ved at betale, og allerede tidligt kan se at aftalen faktisk ikke passer med din indkomst, kan det give mening at kontakte banken eller udbyderen. De er selvfølgeligt ikke interesseret i, at du ender i RKI og vil gerne have deres penge.
Derfor vil du typisk kunne få en ny afdragsaftale, således af du har bedre vilkår og muligheder for at betale dit lån tilbage.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu