Sådan tjener vi penge >

Hvor mange penge skal man have for at optage et forbrugslån?

Hvor mange penge skal man have for at optage et forbrugslån? Dette er et af de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til forbrugslån. Svaret er dog ikke entydigt, da det afhænger af en række faktorer.

For det første er det afgørende, hvilken type forbrugslån du ønsker at optage. Der findes nemlig forskellige typer forbrugslån, og hver type har sine egne krav. Nogle forbrugslån kræver for eksempel, at du har en fast indkomst, mens andre ikke har dette krav.

For det andet er det også afgørende, hvor meget du ønsker at låne. Jo større beløb du ønsker at låne, jo større krav vil der være til dig som låntager.

Låneudbydere stiller ofte også krav til dit månedlige rådighedsbeløb, så du reelt kan tilbagebetale det lånte beløb. Som tommelfingerregel skal du have et månedligt rådighedsbeløb på minimum 6.700 kr.

Du skal altså have 6.700 kr. til rådighed hver måned, efter du har betalt alle dine regninger. Ønsker du at forbedre dit rådighedsbeløb, kan du spare mange penge, ved at kigge på dine abonnementer såsom el, bredbånd, a-kasser og mobilabonnementer.

Du kan få hjælp til at spare penge ved at kontakte ØkonomiTjek.dk, som hjælper dig med at finde billigere og bedre alternativer til dine nuværende abonnementer og tjenester. 

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu