Sådan tjener vi penge >

Bonuslån - Er det bedst og billigt?

Kender du lånet fra Bonuslån? Bonuslån er et mikrolån til privatpersoner. Firmaet der står bag er ACEA Capital AS. ACEA Capital AS står også bag mange andre lån online, og det betyder, at de har stor erfaring med forbrugslån til danskere.

Opdateret 29. november, 2022
Logobonusin
Vi samarbejder ikke med denne udbyder

Klik og se de bedste alternativer til Bonuslån

Bedste alternativer
Bank Norwegian Logo Primary
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 4,99 - 18,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Digifinans Logo (1)
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,49 - 19,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Saverium Logo
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 2,95 - 24,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Indholdsfortegnelse

Det er altid en god idé at finde en anerkendt og erfaren udbyder, og det er ACEA Capital AS. Så kan du føle dig tryg igennem hele låneprocessen. Der er mange fordele ved et lån fra Bonuslån. At du kan optage det online gør processen nem og enkelt for dig. Du skal ikke ned i en fysisk bank og vente i lang tid på at blive godkendt til et lån. Du kan derimod sidde i ro og mag i sofaen derhjemme og søge om et billigt lån. En af de største fordele ved Bonuslån er, at du får udbetalt lånet på kort tid, hvis du bliver godkendt (faktisk indenfor 24 timer). Bonuslån tilbyder dig derfor et særdeles attraktivt forbrugslån, til dig der står og mangler til stort eller småt!

Mikrolån - hvad er det?

Bonuslån er et mikrolån. Et mikrolån er et lån der, som navnet antyder, er lille. Bonuslån tilbyder lån fra 5.000 kr til 10.000 kroner. Du kan faktisk vælge at låne helt ned til 100 kr, hvis du skulle have lyst til det. Beløbsstørrelsen varierer med 100 kr. Det betyder, at du kan låne for eksempel 5.500, 7.400 eller et andet meget specifikt beløb. Så kan du nøjes med at låne til lige det, du har brug for. Det der er karakteristisk for et mikrolån, er den forholdsvis korte løbetid. Hos Bonuslån får du en løbetid på 120 dage.

Du skal betale renter, der automatisk bliver trukket fire gange. Et mikrolån er derfor perfekt til dig, som gerne vil låne et mindre beløb og få svar hurtigt. Et mikrolån er til dig som ved, at du er i stand til at betale lånet af inden for få måneder. Du har måske brug for en ny computer eller vaskemaskine, eller måske vil du gerne overraske din partner med en weekendtur udenlands? Bonuslån spørger dig ikke, hvad du skal bruge dit lån til. Det er helt op til dig.

Skal jeg stille sikkerhed?

Når du ønsker at optage et lån hos Bonuslån, skal du ikke stille sikkerhed. Det er en stor fordel for dig - så kan du stadig låne, selvom du ikke ejer noget. Normalt vil låneudbyderen tage pant i dine aktier, såfremt du ikke overholder låneaftalen. Det er typisk for en fysisk bank. Her vil banken gerne have, at du stiller sikkerhed i dit hus, dit sommerhus, din båd eller andet.

Processen ved en fysisk bank tager desuden ret lang tid. Det er ikke tilfældet ved Bonuslån. Husk dog, at du stadig skal overholde betalingsaftalen. Hvis du ikke overholder aftalen, kan du komme til at betale meget høje renter og gebyrer, samtidig med at du betaler af på de allerede påløbne renter og omkostninger. Det betyder, at dit lån bliver meget dyrere end forventet. Derfor er det altid en god idé at betale rettidigt.

Hvem kan optage et lån?

Bonuslån stiller nogle krav til dig, når du optager et lån. Du skal være fyldt 20 år, du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, du skal være dansk statsborger og have adresse i Danmark og du skal have NemID. Du skal desuden have en aktiv e mail og et dansk telefonnummer, før du kan få dit lån godkendt. Kravene er typisk for online forbrugslån. Hvis du opfylder kravene, så kan du låne. Du skal være opmærksom på, at når du har ansøgt om lånet, bliver du kreditvurderet af Bonuslån. Der stilles derfor også krav til din økonomiske situation.

Kreditvurderingen er individuel og foretages automatisk. Hvis du er gift og deler lånet med en ægtefælle og I begge har stabil indkomst, vil chancen for at blive godkendt være større. Det betyder dog ikke, at du skal lade være med at søge, hvis du for eksempel er enlig eller ikke har fast indkomst. Det er Bonuslån og Bonuslån alene der vurderer, om du er kreditværdig. Når Bonuslån har vurderet om du er kreditværdig, fastsætter de samtidig prisen på dit lån. Prisen på dit lån vil være anderledes, end hvis din nabo søgte. Prisen er nemlig fastsat efter kreditværdighed. Jo højere kreditværdig, des lavere rente.  

Lån hos Bonuslån i dag

Det er nemt og enkelt at ansøge om et lån fra Bonuslån. Det første du skal gøre, når du vil låne er at oprette en konto. Før du låner pengene skal du indtaste personlige oplysninger om dig selv. Når du opretter en bruger, giver du Bonuslån lov til at indhente oplysninger om dig fra blandt andet SKAT. Det sker helt automatisk. På din personlige profil kan du oprette en låneaftale.

Det er her du beslutter dig for, hvor meget du gerne vil låne. 5.000 kr eller 10.000 kroner? Det er helt op til dig. Bonuslån kan også give dig oplysninger om lånets omkostninger og gebyrer. TIl dette skal du blot benytte dit NemID. Når du har oprettet din låneaftale, skal du vente på at få svar. Du skal typisk ikke vente længe. Hvis din låneaftale bliver godkendt, får du pengene på din konto senest 24 timer efter. Ofte sker det indenfor en times tid i Bonuslåns åbningstid - Det er ganske kort tid sammenlignet med andre låneudbydere på nettet!

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu