TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Resurs Bank - Er det billigst og bedst?

Her kan du se de billigste alternativer til Resurs Bank:


Andre lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Resurs Bank blev etableret i 1977 og har hovedkontor i Sverige. Det er en af Nordens største nichebanker, og de beskæftiger cirka 730 medarbejdere i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Banken er markedsledende på det svenske marked, og har i 2014 opkøbt finansieringsselskabet DanAktiv A/S, som har udvidet deres tilstedeværelse på det danske marked. Resurs koncernen - Resurs Holding AB - blev i 2016 børsnoteret.

Forretningsidé

Resurs Banks kerneforretning er detailhandlen og privatkunder, hvortil de tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, kredit og forsikringsprodukter. Deres medarbejdere har drive, er åbne, innovative og pålidelige, hvilket ligger i virksomhedens værdier. Deres kundeløfte går ud på, at de vil give deres kunder handlekraft. Dette gør de ved at tilbyde fleksible lån, hvor kunden selv kan være med til at bestemme, hvordan lånet skal betales tilbage. Man kan for eksempel vælge afdragsfrie måneder, og man har mulighed for at være med til at bestemme, hvor hurtigt, man vil betale af på lånet.

Produkter

Hos Resurs Bank kan man låne fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Man har mulighed for at tilkøbe en tryghedsforsikring til en fordelagtig pris, når man låner hos Resurs Bank. Et lån med fleksibilitet betyder, at man kan vælge to afdragsfrie måneder om året, hvor man dermed har større økonomisk frihed - og mere luft i økonomien. Du kan desuden betale lånet ud, når du har lyst til det.

Om at låne hos Resurs Bank

Når du vil låne penge hos Resurs Bank udfylder du blot en låneansøgning på hjemmesiden. Herefter modtager du dit lånebevis, som du kan underskrive med NemID. Pengene bliver derefter udbetalt på din NemKonto - typisk indenfor 1-3 hverdage, efter de har modtaget din digitale signatur. Resurs Bank foretager automatisk en kreditvurdering på dig, når du laver din låneansøgning. Dette gør de for at sikre sig, at du som kunde har mulighed for at betale lånet tilbage.

Resurs Bank

Resurs Bank

Hos Resurs Bank kan du låne penge til lige netop det, du står og manlger - nu og her. Resurs Bank vil meget gerne hjælpe dig med at få et lån - og du kan rent faktisk låne helt op til 300.000 kr hos Resurs Bank, helt uden at stille sikkerhed for lånet. Når du låner hos Resurs Bank kan du være helt sikker på, at du får tilbudt den bedst mulige rente, uanset hvad du gerne vil låne penge til.

Hvis du ikke er helt overbevist om, hvorfor du skal låne penge hos Resurs Bank kommer her tre gode grunde til at vælge dem:

  • Du kan låne mellem 5000 og 300.000 kr.
  • Du kan låne nemt og hurtigt, og underskrive låneaftalen med dit NemID
  • Du får udbetalt pengene senest efter tre hverdage

Hvad kan Resurs Bank tilbyde dig?

Ikke nok med, at du kan få et lån til en yders fordelagtig rente, kan du desuden gøre brug af Resurs Banks låneberegner, så du nemt og hurtigt kan finde ud af, hvordan dit lån kan komme til at se ud. Med det nye tiltag Supreme Card kan du også bruge Resurs Bank som betalingskort. Du kan nemlig få 60 dages fri kredit med dette kort, og du kan holde øje med dine køb og din aktuelle saldo via SMS eller du kan logge på og tjekke din status direkte på Resurs Banks hjemmeside.

Når du ansøger om et lån hos Resurs bank har du faktisk også mulighed for at forsikre dit lån med det samme. Du kan nemlig tegne en tryghedsforsikring i samarbejde med Resurs Bank, når du låner hos Resurs Bank. Denne forsikring kan sikre dig, hvis du kommer ud for en uheldig situation. Det kunne for eksempel være, hvis du pludselig bliver arbejdsløs, bliver sygemeldt eller måske endda bliver indlagt på hospitalet, så du har brug for hjælp til at betale dine faste udgifter. Denne tryghedsforsikring kan nemlig beskytte dit lån, så du ikke skal tænke på renteudgifter eller på at få betalt dine ydelser - i helt op til 12 måneder.


Resurs Bank forbrugslån

Med et forbrugslån fra Resurs bank, får du et forbrugslån, der passer til dine behov - uanset hvad de er. Du kan låne penge til alt lige fra køb af ny bil til køb af ny mobiltelefon, drømmerejsen eller dit bryllup.

Med et lån fra Resurs Bank kan du altid selv være med til at bestemme vilkårene, som for eksempel lånebeløb og løbetid på lånet, så du kan få et lån, der passer perfekt til dig og din økonomi. Du kan låne op til 300.000 kr helt uden sikkerhed, så du ikke skal bekymre dig om at skulle stille noget i pant for dit lån.

For at få et forbrugslån hos Resurs Bank skal du være fyldt 18 år. Du skal have dansk CPR-nummer og dansk folkeregisteradresse, således at du også kan have et dansk NemID, så du kan underskrive låneaftalen samt få lånet udbetalt til din NemKonto. Du må derudover ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret, hvis du vil låne penge hos Resurs Bank.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)