TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Kreditkort

Et kreditkort er et betalingskort. Med et kreditkort udlåner kortudsteder penge til kortbruger. Kortbruger kan dermed anvende kreditkortet i stedet for kontanter til at betale for eksempelvis varer eller forskellige tjenester.

- Læs mere -

Et kreditkort er et lille plastikkort, som du kan anvende når du betaler for varer i butikker eller for mad på restauranter. Kreditkort kan også anvendes, når man handler på nettet eller hvis man ønsker at hæve kontanter i en hæveautomat. Kreditkort forveksles ofte med et debetkort, men der er en forskel på de to kort. Med et debetkort trækkes det beløb, som du køber for, med det samme. Med et kreditkort trækkes det beløb, du køber for, først efter en aftalt kreditperiode. Et eksempel på et kreditkort, er et MasterCard. Et MasterCard giver dig altså kredit, men hvor stor kreditten er, afhænger af dit øvrige forhold med din bank. Visse typer af kreditkort giver dig også, som forbruger, andre fordele. Eksempelvis kan nogle kort give dig rabat på leje af bil.

Hvad er et totalkredit-lån?

Et Totalkredit lån er et lån som du kan tage hos Totalkredit. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)