Sådan tjener vi penge >

Mark Andersen, CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Louise Mathilde Jakobsen, Økonomi skribent

Louise er Tjeklåns økonomi skribent, som som med sin store interesse i økonomi glædeligt deler ud af alt hendes viden.

Simone Christensen, Content Specialist

Simone har stor erfaring indenfor produktion af indhold indenfor det digitale område. Simone har bla. arbejdet for HeyMedia, Grafikr, ViaBill og Creative ZOO. Simone går op i grundig research og tillidsvækkende og troværdigt indhold.

Eksperter

Lene Okholm, Uvildig økonomisk rådgiver

Lene er oprindeligt uddannet finansøkonom, bankrådgiver og ejendomsmægler. Med en 10-årig baggrund som rådgiver og filialleder i en af Danmarks største pengeinstitutter, har Lene en rigtig god insiderviden, hvor hun hjælper sine kunder ud fra. Lene brænder for at undervise samt lære andre, at økonomi ikke behøver at være svært og kedeligt.

Flemming Thorslund, Stifter og direktør hos Aktiv Finans

Flemming er bankuddannet og har 25 års erfaring fra finanssektoren. Han var tidligere i en 10-årig periode en del af den øverste ledelse i et større dansk pengeinstitut.

Efter han stoppede i banksektoren havde han et investeringsselskab sammen med 2 partnere.

I 2012 stiftede han Aktivfinans, hvor han nu har 8 ansatte.

Sarah Ophelia Møss, Founder og CEO i Ophelia Invest

Sarah er sociolog og stifter af forskellige finansielle virksomheder, herunder Ophelia Invest og Forlaget Penge, og er dermed en af Danmarks førende indenfor økonomisk rådgivning. Sarah underviser i økonomi igennem podcasts, videomateriale og andre medier, for at give mennesker muligheden for at lære på den måde der passer bedst.

Rune Wagenitz Sørensen, Adm. Direktør I Miranova

Rune er iværksætter, Cand. Merc. finansiering og arbejder med formuepleje. Runes virksomhed Miranova, forvalter omtrent 6,5 mia. kr for deres kunder, og sikre dem en inflationssikret og voksende opsparing.

dette er en tekst

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu