Sådan tjener vi penge >

Lånebeløb - lån fra 500 til 500.000kr

Se oversigten over alle vores lånebeløb og find det der passer dig bedst

Opdateret 13. januar, 2023
Indholdsfortegnelse

Forskellige lånebeløb

Rigtig mange danskere drømmer om at låne penge, og endnu flere har allerede gjort det. Ved at låne penge til det man drømmer om, har man mulighed for at gøre sit liv bedre og leve, som man gerne vil. 

Der er rigtig mange forskellige lånebeløb, som du kan vælge at gå efter, når du skal optage et billigt lån. Her hos Tjek-lån kan du under lånebeløb finde de mest almindelige lånebeløb som de mange udbydere tilbyder til deres lånere, hvilke beløb de fleste danskere vælger at låne samt mange af de mest relevante informationer, som du kunne have brug for i forbindelse med lånet.

Der findes lån på helt ned til 1000 kroner og helt op til 1.000.000 kroner alt efter, hvad lånet skal bruges til, og hvor længe man ønsker, at lånet skal løbe over. Derfor vil et stort lån, til eksempelvis en bil, også have meget længere løbetid, end et forbrugslån, som man måske kun vælger at have i et år. Derfor kan man vælge lige præcist beløb, som man har behov for, og under vores kategori ‘lånebeløb’ kan der også findes god inspiration til, hvordan de forskellige lånebeløb kan bruges godt og fornuftigt. 

Låneberegner

Når du skal finde ud af, hvilket lån du skal tage, kan det være en fordel at benytte dig af den låneberegner, som vi har lavet til vores kunder her på Tjek-lån. Låneberegneren er helt gratis, og giver dig nemt og hurtigt det klareste overblik over de mange forskellige lån, som passer lige præcis til dine ønsker og behov.

I overblikket som låneberegneren giver dig, kan du se månedlig ydelse på de forskellige lån, du kan se lånets løbetid, samt informationer om renter og gebyr, således at du ved, hvad det er for nogle lån, der er fordelagtige, samt hvilke der ikke passer til din situation. I beregneren indtaster du blot dit lånebeløb, hvilket er det beløb, som du ønsker at låne. Herefter viser låneberegneren alle de låneudbydere som kan komme tæt på dine ønsker, og dermed kan blive et muligt lån for dig. 

Hvor meget kan jeg låne?

Som udgangspunkt handler din mulighed for at låne om din økonomiske situation. Men for mange låneudbydere, er det vigtigste, at du har en sund økonomi med fast indkomst, at du er over 18 år, og at du ikke er indskrevet i RKI. Hvis disse ting kan tjekkes af, vil de fleste låneudbydere kunne låne dig lige præcis, det du ønsker.

Med de større lån, vil der ofte følge en længere løbetid, og derfor vil det for mange være muligt at betale pengene tilbage, da der gives bedre tid til, at det kan lade sig gøre. Dog vil der være nogle lån, som kan være svære at få betalt tilbage grundet høje renter eller gebyrer, men her anbefales det, at man vælger et lån, som kan passe til den økonomi man har, således at man ikke ender i en dårlig økonomisk situation ved at optage et lån. Husk derfor altid at være opmærksom på om lånet vil kunne gavne din økonomi i sidste ende. 

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu