Sådan tjener vi penge >

Hvad er et samlelån?

Har du en række eksisterende lån hos flere låneudbydere, kan det være en god ide at samle dine lån. Med et samlelån kan du samle din eksisterende gæld i et enkelt lån hos en låneudbyder, og du kan på den måde spare penge og få et overblik over din økonomi.

Når du skal optage et samlelån, kan du spare mange penge ved at vælge det bedste og billigste samlelån. Vi har lavet en oversigt, for at hjælpe dig med at få et samlelån. 

Kan et Samlelån betale sig?

Et samlelån kan betale sig, hvis du har en række dyre lån hos flere låneudbydere. Ved at samle dine nuværende lån i ét samlet lån, kan du spare mange penge samt få et overblik over alle dine lån.

Har du mange lån hos flere låneudbydere, kan du ende med at betale mange omkostninger i løbet af lånets løbetid. Når du har samlet dine lån , skal du kun betale omkostninger på ét lån. Du kan altså spare mange penge ved at samle alle dine eksisterende lån i ét samlet lån.

Når du låne penge hos en låneudbyder, skal du afdrage på lånet gennem hele lånets løbetid. Som forbruger kan du komme til at betale tårnhøje gebyrer, hvis du ikke betaler lånets månedlige afdrag inden forfaldsdatoen.

Har du flere lån, kan du få et overblik over dine eksisterende lån ved at samle dem i ét samlet lån. Det kan være en god ide, så du ikke glemmer at betale dine månedlige ydelser på dine lån, og derefter skal betale dyre gebyrer og omkostninger.

Som forbruger bør du overveje et samlelån, hvis du i dag betaler høje omkostninger på dine eksisterende lån, og ønsker et overblik over din økonomi. Du kan ansøge om et samlelån hos en lang række velkendte låneudbydere. 

Hvem kan få Samlelån?

Når du skal optage et samlelån, skal du opfylde en række krav for at blive godkendt. Men så tænker du måske, hvem kan få et samlelån? Herunder finder du en liste over krav, som du ofte skal opfylde for at blive godkendt til et samlelån:

KRAV - ALLE LÅNEUDBYDERE KRAV - HOS DEN ENKELTE LÅNEUDBYDER
Min. 18 år gammel Min. 20,21, 23 eller 25 år gammel
Du skal have et Nem-ID En fast bopæl i Danmark 
Du skal have en Fast indkomst Arbejdstilladelse i Danmark
Månedligt rådighedsbeløb på 6.700 kr. Et dansk telefonnummer
Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret En dansk bankkonto
  En mail konto
  Min. årlig indkomst(Fx. 60.000 kr.)

Som låntager skal du også kreditgodkendes, da låneudbyderen foretager en kreditvurdering af din privatøkonomi. Låneudbyderne foretager en kreditvurdering, for at sikre at du kan tilbagebetale det lånte beløb.

Hvordan får man et Samlelån?

Ønsker du at samle dine lån i ét samlet lån, kan du ansøge om et samlelån hos en række velkendte låneudbydere. Når du skal samle lån, skal du også have to eller flere lån, så du rent faktisk kan samle dine lån ét sted.

Det har aldrig været nemmere at få et samlelån, hvor det hele foregår online i dag. Du kan nemt og hurtigt ansøge om et samlelån hjemme i stuen via din computer, telefon eller tablet.

Når du skal vælge dit samlelån, findes der i dag mange udbydere på lånemarkedet. Det kan af den årsag være en god ide at indhente flere tilbud på samlelån, så du kan sammenligne priser og lånevilkår, og derefter vælge det bedste og billigste samlelån.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu