Sådan tjener vi penge >

Du er vores første prioitet

Tjeklån er en uafhængig sammenligningstjeneste der har til formål at guide dig til at vælge det rigtige lån.

Artikler, online værktøjer og andet er stilles gratis til rådighed til dig, til en form for selvhjælp. Der er ikke noget af sidens indhold der er beregnet til rådgive om investering eller lignende og vi vil altid anbefale dig at snakke med en rådgiver hvis du er i tvivl om hvad der er den rigtige beslutning.

Vi synes at det er vigtigt at forbrugere kan træffe en velinformeret beslutning og sætter stor ære i at hjælpe med dette overblik, selvom vi ikke viser det fulde marked. Vi håber at Tjeklåns artikler og værktøjer er med til at give dig et overblik så du kan tage den helt rigtige beslutning.

Hvordan tjener vi penge?

Hvordan tjener vi penge?

Hvordan tjener vi penge?

Vores partnere kompensere os når tjeklån formidler kunder til låneudbyderne. De lån du ser på siden er derfor reklamefinansieret. Dette kan være med til at påvirke rangeringerne på siden.

Dette kan have indflydelse på hvilke produkter der bliver vist på siden, men det påvirker ikke vores bedømmelser og anmeldelser. Vores partnere kan ikke betale os for at få en positiv anmeldelse eller lignende.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor forbrugslån. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af forbrugslån, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for forbrugslån/lån i Danmark.

Vi er udelukkende en sammenligningside og udbyder derfor ikke selv kviklån eller billige lån

Affiliate netværk

Affiliate netværk

Vores partnere

Vi samarbejder med en stor del af de danske banker og har mange års erfaring med at sammenligne dem. Vi er klar over at alles behov ikke er ens og derfor vi mange forskellige typer banker som vi samarbejder med.

Vores partnere er både store kendte banker, små specielle lån og brokere som gør det nemmere at ansøge. Fælles for dem alle er at du kan tage et lån online uden at skulle ned i den lokale filial. 

Tjeklån giver dig muligheden for at sammenligne vores partnere, så du nemt kan kan finde det rigtige lån for dig.  

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu