Sådan tjener vi penge >

Lendo - Er det billigst og bedst?

Sammenlign Lendo med billige alternativer, så du vælger det rigtige lån

Opdateret 23. november, 2022
Lendo 2021 (1)
4,4
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 12 år
Pålydende rente 1,25 - 20,95 %
Oprettelsesgebyr 1.000 - 0 kr.
 • Én ansøgning - tilbud fra 17 banker
 • Nemt og gratis
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
De bedste alternativer

Sammenlign Lendo med de bedste alternativer og sikre dig at du vælger det billigste lån der passer til dit behov.

Lendo 2021 (1)
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 12 år
Pålydende rente 1,25 - 20,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
Indholdsfortegnelse

Om Lendo

Lendo blev grundlagt i Sverige i 2007

Lendo har i dag hjulpet over en million forbrugere i Norden med at spare penge i forbindelse med låntagning

Lendo ejes af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer DBA og Bilbasen

Lendo blev grundlagt i 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste i Norge og Sverige. Lendo er ejet af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer DBA og Bilbasen. Lendo sammenligner gratis og uforpligtende lån fra op til 17 banker og långivere, og du kan som låntager trygt og sikkert tage et lån da alle deres danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet. 

Mission

Lendo har siden 2007, ønsket at hjælpe dig som låntager med at finde det bedste og billigste lån der matcher dine behov. Du kan gratis og uforpligtende lave en ansøgning, og modtage et overblik over række tilbud fra op til 17 forskellige låneudbydere, så du nemt og sikkert kan vælge den bedste løsning for dig. 

Hvordan tjener Lendo penge?

Lendo modtager via de udbetalte lån ansøgt igennem deres sammenligningstjeneste, en kommission fra de enkelte banker og långivere. Dette giver Lendo mulighed for at tilbyde deres tjeneste gratis, og som forretningsmodel har dette ingen påvirkning på dig som låntager. 

Produkter 

Hos Lendo, kan du ansøge og sammenligne 3. typer af lån: Privatlån, Samlelån og Billån. Mangler du et privatlån eller samlelån, har du mulighed for at ansøge et beløb på mellem 10.000 - 500.000 og med en tilbagebetalingsperiode fra 1 - 12 år. 

Ønsker du et lån til din drømmebilen, har du mulighed for at ansøge om mellem 10.000 - 1.000.000 kr. og med en tilbagebetalingsperiode på 1 - 12 år. Du har mulighed for at lægge en egenbetaling(Udbetaling) på op til 80 % af beløbet, for at opnå en mere fordelagtig rente. 

Ansøgningen udfyldes og afsendes online, og derefter vil der inden for 24 timer komme en række svar fra op til 17 banker og låneudbydere. Lånet og renten vil variere ud fra de enkelte udbyderes kreditvurdering af din personlige økonomi. Ansøgningsprocessen tager under 10 minutter, og efter du har modtaget dine tilbud, har du mulighed for at låne via Lendo.dk, som dermed gør det nemt at samle din låneprocess et sted.

Fordele og ulemper ved Lendo
Rente

1,25

- 20,95

%

Lånebeløb

10.000

- 500.000 kr.

Tilbagebetaling

1

- 12

år

Lånetyper

Samlelån, Forbrugslån

Alder

18 år

Oprettelsesgebyr

1.000 - 0 kr.

Indfri før tid

Muligt

ÅOP

24,95

- 24,95

%

Medansøger

Ikke muligt

Sådan ansøger du ved Lendo 

Ansøg

 • Ansøg hurtigt og nemt om lån. Udfyld din ansøgning, det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud fra op til 17 långivere. 

Sammenlign

Du får allerede de første svar inden for et par minutter, ofte alle på samme tid, dog kan der gå op til 24 timer før alle svar kommer. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud.

Vælg

 • Vælg det bedste tilbud der passer dig og dine behov bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Hvordan vurderer TjekLån Lendo

Her kan du se hvordan Tjeklån har vurderet Lendo inden for kategorierne tilgængelighed, pris, kundeservice, hjemmeside og fleksibilitet. 

Hos Tjeklån har vi baseret vores vurderinger på baggrund af oplysninger angivet på Lendo.dk, og egne vurderinger baseret på forskellige faktorer der spiller ind for de enkelte kategorier. Derudover har vi gjort brug af sammenligninger med konkurrenter og andre udbydere, hvorpå vi har kigget på hvad de kan tilbyde inden for samme låntyper.

Vi har gennem research af Lendo, afprøvet diverse aspekter såsom låneprocessen, kundeservice og hjemmesidens brugervenlighed. Udfra dette har vi under vores informative tekster, angivet en kort vurdering efterfulgt af et antal stjerner. Dette har vi gjort for at fremhæve vores generelle oplevelse og sammenligning med konkurrenterne, der giver dig som forbruger et kort og professionelt indblik i Lendo som udbyder.

4,4
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

4,0

Pris

4,5

Kundeservice

4,0

Website

4,5

Fleksibilitet

4,5

Kundetilfredshed

5,0

Tilgængelighed 

Som forbruger har du gode muligheder for at kontakte Lendo, og med gode åbningstider kan du hurtigt få svar på dine spørgsmål. Hos Lendo har du ikke mulig for at komme i direkte kontakt med kundeservice i weekenderne, men du kan stryge ned i bunden af deres hjemmeside, hvor der er besvaret en række ofte stillede spørgsmål. Skulle det ikke passe med at finde tid til at ringe eller chatte med kundeservice, kan du sende en mail som oftest vil blive besvaret indenfor en hverdag. 

Tjeklåns Vurdering: Som kunde har du gode muligheder for at komme i kontakt med kundeservice, dog er det en ulempe i weekenderne hvor de holder lukket. 

Stjerner: 4/5

Pris

Et lån hos Lendo kan variere i pris, og du har god mulighed for at finde en løsning der passer til dit næste projekt. Lendo formidler lån med et rentespænd på 2,95 - 20,95 %, og med en ÅOP på op til 24,95 % kan det blive en dyr omgang at tage et lån. 

Da Lendo er en sammenligningstjeneste, kan man ikke forudsætte en fast pris, da du som ansøger vil modtage tilbud baseret på forskellige faktorer såsom: Lånebeløb, tilbagebetalingsperiode, udbyderens oprettelsesgebyr og egen personlige økonomi. Prisen på lånet vil ligge i forskellige prisklasser baseret på dit valg af låneudbyder. 

Tjeklåns Vurdering: Lendo formidler en masse tilbud, der som nævnt tidligere varierer i pris baseret på nogle faktorer. Som låntager kan du gratis og uforpligtende ansøge, som dermed gør Lendo til et rigtigt godt redskab til at få et overblik over dine lånemuligheder. 

Stjerner: 4,5/5

Kundeservice

Skulle der opstå spørgsmål eller problemer i løbet af låneprocessen, sidder der i dag dygtige medarbejdere der er klar til hurtigt at hjælpe dig.

Lendo tilbyder kundeservice på disse kontaktmuligheder:

 • Telefon
 • Chat 
 • Mail

På Lendo.dk har du mulighed for med bare et klik på knappen “Brug for hjælp? Chat med os” i nederste venstre hjørne, at chatte med deres dygtige ansatte, hvis du har brug for let og hurtig vejledning eller hjælp. Lendo tilbyder også kundeservice over telefonen på tlf. 70 50 00 10 eller sende en mail på kundeservice@lendo.dk. 

Lendo har adresse på Gothersgade 8F, 1123 København K. 

Kundeservice sidder klar alle hverdage fra kl. 9:00 - 16:00.

Tjeklåns Vurdering: Som låntager har du mange gode muligheder for at få hurtig hjælp. Når det gælder åbningstiderne kunne det være tiltrængt med kundeservice i weekenderne, men der er stadig mulighed for at sende en mail. Overordnet har  Lendo en god kundeservice, som er hurtige og gode til svare, og give dig en forståelse for dit adspurgte spørgsmål.

Stjerner: 4/5 

Hjemmeside

Lendo har skabt en hjemmeside, hvorpå du kan finde en masse information som kan være brugbar for låntageren. Du kan finde oversigter over de enkelte udbydere, som giver et godt overblik over hvad de kan tilbyde. 

Lendo.dk er en brugervenlig hjemmeside, der gør låneprocessen nem og hurtig. Det er overskueligt at tilpasse din ansøgning, ved hjælp af et par enkelte klik. Skulle der opstå et spørgsmål, kan du scrolle lidt ned på forsiden, og klikke på knappen: “Chat med os”, der igangsætter chatfunktionen med en hurtig svartid. 

Tjeklåns Vurdering: Lendo.dk er en informativ hjemmeside, der har kombineret brugervenlighed med et flot design. Det er nemt at klikke sig rundt, og du kan nemt sætte gang i ansøgningsprocessen. Hjemmesiden kan dog med sine lange tekst rubrikker fyldt med information virke overvældende.

Stjerner:  4,5/5

Fleksibilitet 

Som låntager hos Lendo, får du givet en stor fleksibilitet i form af deres gratis og uforpligtende brug af deres sammenligningstjeneste. Du får som kunde også givet en fleksibilitet ift. lånebeløb, hvor der kan lånes mellem 10.000 - 500.000 kr. på privatlån og samlelån og op til 1.000.000 kr. på billån. Ligeledes kan du tilpasse tilbagebetalingsperioden efter behov, der giver en god og fleksibel mulighed for de fleste låntagere. 

Skal du bruge et billån, har du også mulighed for at få en mere fordelagtig rente, ved at du evner at lægge en egenbetaling(Udbetaling). Dette er en god mulighed, for at du kan skabe et billigere og gunstigere aftale. 

Når du ansøger hos Lendo, modtager du indenfor 24 timer tilbud fra op til 17 banker og låneudbydere. Dette er en fleksibel mulighed, hvor du som ansøger får et godt overblik over de muligheder der er på markedet. Dog er der mange flere låneudbydere, og du kan med en manglende research på andre platforme og udbyderes side, gå glip af tilbud som ikke tilbydes gennem Lendo.dk. 

Lendo har gennem sine 3 kundeservice kanaler, givet dig god mulighed for at hjælp. Du kan komme i direkte kontakt over telefon eller chat alle hverdage fra 9-16, eller sende en mail som oftest besvares på senest en hverdag. Du har dermed gode og fleksible muligheder i hverdagene for at komme i kontakt med Lendo, der dog kunne mangle en form for kundeservice i weekenderne. 

Tjeklåns Vurdering: Lendo gør overordnet låneprocessen fleksibel og nem, hvor der er forskellige muligheder for tilbagebetalingstid, lånebeløb og udbydere. Når det gælder kundeservice, har du udmærkede muligheder for at komme i kontakt med en flink medarbejder i løbet af ugen. 

Stjerner: 4,5/5

Fordele og ulemper ved Lendo

 • En ansøgning - tilbud fra op til 17 banker på under 24 timer
 • Gratis og uforpligtende låneformidling
 • Mulighed for at samle dine lån og spare på renterne
 • Lendo kan hjælpe dig med at indhente bedre lånetilbud, end du nødvendigvis kan på egen hånd
 • Alle danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet
 • Du kan udelukkende kun modtage tilbud fra de 17 banker som Lendo samarbejder med

Spørgsmål om Lendo

Hvordan ansøger man hos Lendo?

Ansøg

 • Ansøg hurtigt og nemt om lån. Udfyld din ansøgning, det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud fra op til 17 långivere. 

Sammenlign

 • Du får allerede de første svar inden for et par minutter, ofte alle på samme tid, dog kan der gå op til 24 timer før alle svar kommer. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud. 

Vælg

 • Vælg det bedste tilbud der passer dig og dine behov bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Hvem kan ansøge hos Lendo?

Som ansøger hos Lendo skal du som minimum opfylde enkelte generelle krav(Varierer fra de forskellige låneudbydere):

 • Minimum 18 år gammel
 • Årlig indkomst på min. 60.000 kr.
 • Fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret. 

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu