Sådan tjener vi penge >

Cashper - Er det bedst og billigst?

Cashper er en international online låneudbyder

Opdateret 19. december, 2022
Cashper DK
3,3
Lånebeløb 3.000 - 20.000 kr.
Lånetid 6 - 6 måneder
Pålydende rente 22,4 - 22,4 %
Oprettelsesgebyr 0 - 0 kr.
 • Hav pengene indenfor 1 time
 • Kundeservice på alle hverdage
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 3.000 kr.Løbetid: 6 måneder kr. Variabel debitorrente: 22,44 % ÅOP: 24,90 % Max ÅOP: 706,4 % Månedlig ydelse: 533,23 kr. Samlede kredit omk.: 199,38 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 3199,38 kr.
Bedste alternativer

Er Cashper ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Bank Norwegian Logo Primary
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 4,99 - 18,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Digifinans Logo (1)
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,49 - 19,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Saverium Logo
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 2,95 - 24,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Indholdsfortegnelse

Om Cashper

Caspher tilhører Novum Bank LTD, der har hovedkontor i Malta

Cashper tilbyder lån i mange lande udover Danmark

Cashper tilbyder i dag Kautionistlån pga. lovgivning i Danmark

Cashper er en international långiver, der er er ejet af Novum Bank, der har hovedkontor i Malta. Cashper tilbyder i dag kautionistlån, grundet ny lovgivning der fik Cashper til at skifte deres tidligere kviklån med kautionistlån. Men nu sidder du nok og tænker hvad er et kautionist lån overhovedet? 

Et kautionist lån er et lån, der kræver at du finder en person der kan kautionere dit lån. Det vil sige, at skulle du komme i økonomiske problemer, og ikke har mulighed for at betale dit afdrag, så kan kautionisten garantere at de vil kunne betale for dig. For långivere er dette en sikkerhed, så du selv med en dårlig kreditscore, kan optage et lån uden at skulle betale ekstra høje renter. 

Kautionisten skal opfylde følgende krav for at blive godkendt:

 • Skal være min. 30 år
 • Skal have en månedlig indkomst på min. 10.000 kr.
 • Skal have en stabil indkomst inden for de seneste 11 måneder. Her godkendes 14-dags lønnede eller selvstændige ikke
 • Må ikke dele bankkonto med ansøgeren
 • Være bosiddende i Danmark og have fast bopæl
 • Må ikke være registreret i RKI
 • Må ikke have udestående gæld hos os

Mission

Hos Cashper ønsker man at tilbyde lån, der også er en mulighed for folk med lav indkomst. Dette kan Cashper tilbyde, grundet deres kautionist lån, der stiller en sikkerhed for långiveren, og derfor gør det muligt for dig med en lav indkomst at optage et lån til lige hvad du mangler. Cashper ønsker at skabe en nem, hurtig og god løsning for det bredeste spektrum af befolkningen og gøre muligt for alle at optage et lån med garant. 

Produkter

I dag tilbyder Caspher kautionist lån, med mulighed for at låne mellem 3.000 - 20.000 kr. med en fast løbetid på 6 måneder. Når det gælder renten er den også fastlagt på 22,4 % og ligeledes en ÅOP på 24,89 %, der gør et lån hos Caspher ret ligetil med i forvejen fastlagte rammer for dit lån. 

Review af Cashper

Låneinformation
Rente

22,4

- 22,4

%

Lånebeløb

3.000

- 20.000 kr.

Tilbagebetaling

6

- 6

måneder

Lånetyper

Kautionistlån

Alder

18 år

Oprettelsesgebyr

0 - 0 kr.

Indfri før tid

Muligt

ÅOP

24,89

- 24,89

%

Medansøger

Muligt

Sådan ansøger du ved Cashper

Ansøg

 • Udfyld nemt og hurtigt en ansøgning på hjemmesiden. 

Afvent svar

 • Når du har sendt en ansøgning, gennemgås dine oplysninger af deres validering systemer. Derefter sendes et link til dig og din kautionist, og du modtager derefter en besked omkring hvorvidt du er blevet godkendt eller ej. 

Få pengene udbetalt

 • Når din kautionist har færdiggjort din ansøgning, vil pengene blive udbetalt, og i mange tilfælde inden for 1 -2 timer.

Hvordan vurderer TjekLån Cashper

Her kan du se hvordan Tjeklån har vurderet Cashper inden for kategorierne tilgængelighed, pris, kundeservice, hjemmeside og fleksibilitet. Hos Tjeklån har vi baseret vores vurderinger på baggrund af oplysninger angivet på deres hjemmeside, og egne vurderinger baseret på forskellige faktorer der spiller ind for de enkelte kategorier. Derudover har vi gjort brug af sammenligninger med konkurrenter og andre udbydere, hvorpå vi har kigget på hvad de kan tilbyde inden for samme låntyper.

Vi har gennem research af Cashper, afprøvet diverse aspekter såsom låneprocessen, kundeservice og hjemmesidens brugervenlighed. Udfra dette har vi under vores informative tekster, angivet en kort vurdering efterfulgt af et antal stjerner. Dette har vi gjort for at fremhæve vores generelle oplevelse og sammenligning med konkurrenterne, der giver dig som forbruger et kort og professionelt indblik i Cashper som udbyder. 

3,3
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

3,5

Pris

2,5

Kundeservice

3,5

Website

3,5

Fleksibilitet

2,5

Kundetilfredshed

4,0

Tilgængelighed

Cashper er som långiver meget tilgængelig, i form af deres kundeservice der tilbydes på mange kontaktkanaler. Du kan kontakte kundeservice direkte over telefon, SMS(OBS! forskellige numre - læs i kundeservice) og chat, der står tilgængelige for dig alle hverdage fra 09:00 - 18:00. Dette giver dog en mangel på kundeservice i weekenderne, hvor du dog stadig har mulighed for at sende en mail eller SMS. 

Besøger du Cashper.dk, kan du altid klikke dig ind på deres “Spørgsmål og svar” side, der giver svar på en række af de mest adspurgte spørgsmål. 

Tjeklåns Vurdering: Som nuværende eller kommende kunde hos Cashper, kan du nyde godt af gode tilgængelige muligheder for at komme i kontakt med kundeservice. Du kan yderligere finde svar på mange relevante spørgsmål, på deres FAQ som du finder på Cashper.dk.

Stjerner: 3,5/5

Pris

Har du overvejet at optage et lån hos Cashper, kan det hurtigt blive en dyr omgang. Med de små kautionist lån hos Cashper, kan det virke som en billig løsning, men som ift. renterne ligger rimelig højt. Men en fast rente på 22,4 % og ÅOP på 24,89 % på alle lån, formår du at opnå rente i den dyre ende af lånemarkedet. 

Tjeklåns Vurdering: Et kautionist lån hos Cashper, ligger meget fast i pris, da renten og ÅOP er fastsat på de førnævnte procenter. Det gør generelt Cashper, til en forholdsvis dyr løsning, men for mange med dårlig kredit score, vil dette også forekomme hos andre långivere baseret på din kreditvurdering. 

Stjerner: 2,5/5

Kundeservice

Skal du bruge hjælp i løbet af låneprocessen, sidder der i dag et hold medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Cashper tilbyder kundeservice på disse kontaktmuligheder:

 • Telefon

 • Mail

 • Chat

 • SMS

På Cashper.dk kan du kontakte kundeservice, ved at klikke på “kontakt” knappen øverst på siden. Der vil du have mulighed for at chatte med kundeservice, derudover kan du sende en SMS med dit spørgsmål til nummeret 92 45 05 03. Cashper tilbyder også kundeservice på traditionelle kanaler, over telefonen på tlf. 78 72 92 57 eller sende en mail info@cashper.dk. 

Cashper har adresse på The Emporium, C De Brocktorff Street, Msida, MSD 1421, Malta.

Kundeservice sidder klar alle hverdage fra kl. 09:00 - 18:00

Tjeklåns Vurdering: Skal du i kontakt med Cashper, har du gode muligheder for dette. Du har hele 4 muligheder for at kontakte Cashper, og med en utraditionel metode via SMS, som giver dig ekstra meget frihed til at få svar på dine spørgsmål. Cashper tilbyder ikke kundeservice, med direkte kontakt med en medarbejder i weekender, dog kan du altid sende en mail. Derudover virker deres chat funktion ikke altid, og kan sende dig ind på en ny chat side, der kan side fast i “loading”, uden du nogensinde bliver ført videre til selve chatfunktionen. 

Stjerner: 3,5/5

Hjemmeside

Overordnet har Cashper skabt en forholdsvis informativ hjemmeside, der forklarer deres alternative lånetype godt. Men på trods af det, er man gået lidt på kompromis med designet, der virker en smule forældet sammenlignet med mange konkurrenters blikfangende designs. 

Skal du i kontakt med kundeservice via chat, fungerer teknikken ikke altid som den burde. For mange windows brugere, kan det blive en dårlig oplevelse, da chatfunktionen ikke rigtigt kan åbne på Google Chrome, og anvender du Macbook er du nødsaget til at bruge Safari. 

Selve låneprocessen er gjort nem og overskuelig, med den bredt anvendte “Click and Swipe” funktionen, der gør det brugervenligt at udfylde dit låneskema. Herudover opretter du en konto i din ansøgningsprocess, som du nemt kan logge ind på via Cashper.dk, hvor du kan få et godt overblik over lånet, og yderligere gør det låneprocessen nem til dine fremtidige lån, hvor du blot skal logge ind og ansøge med dine gemte informationer. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet er Cashper.dk fin og brugervenlig til en grad. Skal du kontakte kundeservice via chat funktionen, kan der hurtigt opstå vanskeligheder, hvis du fx. anvender en søgemaskine som Google Chrome som ikke altid er understøttet. Men som tidligere låntager, kan du nemt logge ind og få overblik eller søge om et nyt lån. 

Stjerner: 3/5

Fleksibilitet

Som låntager har du nogle fleksible muligheder, når det gælder Løbetid, Rente og ÅOP. Skal du optage et lån gennem Cashper, er de nævnte punkter fastlagte. Derudover kan du heller ikke låne et større beløb, og med lånebeløbs spænd på 3.000 - 20.000 kr. er det for mange en kortvarig og akut løsning. 

Med et kautionist lån er du derudover nødsaget til at tilføje en kautionist, der dermed heller ikke giver dig fleksibilitet eller mulighed for at ansøge om et lån på egen hånd. 

Sidder du med et spørgsmål, kan du dog kontakte kundeservice der tilbyder mange fleksible muligheder. Cashper har også brede åbningstider i hverdagene, der dog kunne udvides til weekenden for at skabe den perfekt løsning for forbrugerne, dog kan du altid sende en mail eller en SMS. 

Tjeklåns Vurdering: Generelt er der ikke mange aspekter af Cashper, der kan kategoriseres som fleksible udover kundeservice. Vælger du Cashper som din långiver, er mange dele af lånet i forvejen fastlagt såsom renten og løbetiden. Men for dig med en dårlig kredit score, kan Cashper være en fin mulighed, hvis der skulle opstå en akut situation hvor du mangler penge her og nu. 

Stjerner: 2,5/5

Fordele og ulemper

 • Meget hurtig udbetaling - Fleste tilfælde inden for 1 - 2 timer
 • Mulighed for at finde en løsning hvis man ikke kan betale
 • Uklare vilkår for låntageren
 • Høje renter

Spørgsmål og svar om Cashper

Hvordan ansøger man hos Cashper?

Ansøg

 • Udfyld nemt og hurtigt en ansøgning på hjemmesiden. 

Afvent svar

 • Når du har sendt en ansøgning, gennemgås dine oplysninger af deres validering systemer. Derefter sendes et link til dig og din kautionist, og du modtager derefter en besked omkring hvorvidt du er blevet godkendt eller ej. 

Få pengene udbetalt

 • Når din kautionist har færdiggjort din ansøgning, vil pengene blive udbetalt, og i mange tilfælde inden for 1 -2 timer. 

Hvem kan ansøge hos Cashper?

 • Min. 18 år gammel
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal kunne dokumentere en stabil økonomi
 • Du skal have dansk telefonnummer
 • Du må ikke være registreret i RKI

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu