TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Ferratum - Er det billigst og bedst?

Ferratum Denmark ApS er en online lånevirksomhed, som tilbyder lån på op til 20.000 kr. Ferratum tilbyder et produkt, de kalder for Ferratum Kredit, hvor man kan få kredit på op til 20.000 kr., som man kan bruge på lige præcis det, man har lyst til.


Andre lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Så enkelt er det at låne hos Ferratum

At foretage et lån hos Ferratum kræver meget lidt. Det er let og hurtigt at ansøge om et billigt lån. Står du eksempelvis og mangler 10.000 kr til at købe en ny, bil, en stor fødselsdagsfest eller andet, skal du bare opfylde Ferratums to krav, for at kunne tage lånet. Du skal være fyldt 23 år, og så er det et krav, at du ikke er registreret i RKI. Hvis du blot opfylder disse to enkle krav, har du mulighed for at låne et helt selvvalgt beløb mellem 1.500 og 20.000 kroner. Vælger du at ansøge om et lån, tager ansøgningsprocessen kun få minutter.

Efter bare 45 minutter kan du få et svar på, hvad dine muligheder for et lån er. Du kan desuden selv være med til at bestemme, hvordan dit lån skal betales tilbage. Du kan vælge at betale hele det lånte beløb tilbage efter den første i den efterfølgende måned, men du kan også vælge at dele din tilbagebetaling op og betale noget hver måned, eksempelvis over 12 måneder. På den måde kan du betale dit lån tilbage i det tempo, som passer til din økonomiske situation. 

Fordelene ved at tage dit lån hos Ferratum

Når du tager et lån hos udbyderen Ferratum, kan du være sikker på, at du på sigt kommer til at betale en lav rente af de lånte penge. Det er en af de mange store fordele ved at vælge Ferratum som sin låneudbyder. Selv hvis du låner op til de maksimale 20.000 kr, som Ferratum til tilbyde dig at låne, vil din udstående kredit ikke stige voldsomt, på grund af den lave rente.

'Ferratum giver mulighed for at låne de bare 1500 kr. Det betyder, at du kan lån et lavt beløb, hvis du står i en situation, hvor du mangler lidt penge sidst på måneden. Står du og mangler bare 500 kroner, kan det virke voldsomt at være nødsaget til at låne 5000 kroner eller måske endda et højere beløb.

Muligheden for et mindre lån er også en stor fordel, hvis du pludseligt får en uventet udgift i form af uventet reparation af bilen, udskiftning af en gammel computer eller en uheldig bøde. Dit lån kan du bruge til nøjagtigt hvad du vil. Du slipper altså for at have for meget udestående kredit, når du har brug for at låne et mindre beløb. Du kan få et lån hos Ferratum, som er langt lettere at overskue. En anden fordel ved at tage et lån hos Ferratum, som mange lånere sætter rigtig stor pris på, er, at hvis man som låner har muligheden for at betale sit lån tilbage inden de første 30 dage efter at pengene er lånt, så er lånet gratis. 

Forretningsidé

Ferratum prioriterer kunderne først, fordi de ved, at kunderne har behov for at låne penge hurtigst muligt. Det er også derfor de har meget fokus på kundeservice - som har åbent alle hverdage 9-20 og 10-14 om lørdagen.

Produkter

Ferratum tilbyder kreditprodukter til privatpersoner. Det produkt, der tilbydes hedder Ferratum Kredit. Det kan variere i debitorrenter og vilkår alt efter hvem der låner og hvor meget der lånes. Med ferratum Kredit får man lav rente og fuld fleksibilitet. Man kan lån 20.000 kr. Hos Ferratum. Man kan også tage et minilån eller mikrolån, som de kalder det på 1500 kr., som er det mindste, man kan låne hos Ferratum.

Om at låne penge hos Ferratum

Med lånet Ferratum Kredit kan man låne fra 1500 og op til 20.000 kr. Man får en lav rente og der er intet oprettelsesgebyr. Hvis man kan betale hele lånet tilbage indenfor 30 dage er lånet gratis. Man ansøger om lån hos Ferratum via deres online låneformular. Man får hurtigt svar på låneansøgningen, og der får man også af vide, hvor meget man kan få lov til at låne. Derefter skal man bare godkende lånet med NemID. For at låne penge hos Ferratum skal man være mindst 23 år gammel - og myndig. Man skal desuden have et dansk CPR-nummer, og så må man ikke være registreret i RKI eller lignende. Man skal også have et mobilnummer og en e-mail adresse.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)