Sådan tjener vi penge >

Kassekreditten - Er det billigst og bedst?

Kassekreditten.dk er en dansk låneudbyder, som tilbyder lån eller kreditter fra 3000 kr. og op til 15.000 kr. Kassekreditten er et datterselskab af virksomheden Finans 247 ApS, som også er medlem af Dansk Kredit Råd.

Opdateret 01. december, 2022
Kassekreditten (1)
Vi samarbejder ikke med denne udbyder

Klik og se de bedste alternativer til Kassekreditten

Bedste alternativer
Bank Norwegian Logo Primary
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 4,99 - 18,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Digifinans Logo (1)
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,49 - 19,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Saverium Logo
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 2,95 - 24,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Indholdsfortegnelse

Virksomheden - og moderselskabet - er 100% dansk, og har masser af dygtige medarbejdere, som er en blanding af erfarne og rutinerede samt unge, energiske folk, hvilket giver den bedste vejledning til kunderne.

Forretningsidé

Hos Kassekreditten.dk har de meget fokus på kunderne og deres evne til at betale lånet tilbage. Virksomheden går meget op at låne ansvarligt og forsvarligt til kunderne, og dermed også, at kunderne ikke låner mere, end de kan betale tilbage inden for lånets løbetid. Det er også derfor, at virksomheden altid laver individuelle kreditvurderinger, så kunderne får den bedst mulige hjælp og vejledning.

Produkter

Kassekreditten.dk tilbyder den låntype, der hedder en kassekredit. Det er en bestemt type lån, hvor man løbende har mulighed for at hæve et beløb fra kreditten, op til det maksimum, man har aftalt. Man kalder også sommetider en kassekredit for et “godkendt overtræk”. En kassekredit er billigere end et overtræk fra banken, fordi renten er lavere. Hos Kassekreditten kan du låne fra 3000 og op til 15.000 kr.En kredit hos Kassekreditten.dk har som hovedregel en løbetid på 12 måneder. Dog har du også mulighed for at betale af, når du har lyst - hvis du eksempelvis har luft i økonomien til at afdrage lidt mere end normalt, må du gerne det. Hvis du søger andre lån som dette, kan du tjekke vores liste med de bedste kassekredit på Tjeklån her.

Om at låne hos Kassekreditten

Det er en super nem og enkel proces at låne penge hos Kassekreditten. Først udfylder du en ansøgning på deres hjemmeside. Her kan du vælge dit ønskede kreditbeløb. Derefter skal du give Kassekreditten adgang til e-skat, så de kan lave en kreditvurdering på dig og dermed give dig det bedst mulige lån, som passer til din økonomi. Efter din kreditvurdering, får du lavet en låneaftale, som du skal skrive under på med NemID. Hvis du ansøger inden kl. 12, får du pengene senest kl. 12 samme dag. Ellers er de på din konto senest den næste hverdag.

For at låne penge hos Kassekreditten skal du være fyldt 21 år, samt have dansk CPR-nummer og være bosat i Danmark. Du skal desuden have dansk e-mail adresse, mobilnummer og bankkonto, samt give adgang til e-skat.

Kassekreditten

Overvejer du at tage et lån hos Kassekreditten? Så kan du med fordel læse med her, for i denne artikel giver vi dig nemlig en række informationer om at låne penge hos kassekreditten, som er yderst relevante for dig, der overvejer Kassekreditten som én af dine lånemuligheder.

Hos Kassekreditten får du et 100 % dansk lån fra en 100 % dansk låneudbyder. Hos Kassekreditten kan du få en kassekredit på op til 15.000 kr, så længe du har et dansk CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse. Med et lån fra Kassekreditten så kan få du et meget ansvarligt og forsvarligt lån. Det skal forstås på den måde, at de ikke låner penge ud til personer som ikke kan betale lånet tilbage. Dette sikres ved en individuel kreditvurdering, som foretages på alle ansøgere, og som skal godkendes inden lånet kan udbetales.

Lån penge hos Kassekreditten.dk

Hos Kassekreditten kan du få en kassekredit på 3000 kr og helt op til 15.000 kr. Du får et meget fleksibelt lån, når du låner penge hos kassekreditten, fordi de ikke blander sig i, hvad du bruger pengene til. Med et lån fra Kassekreditten får du én af de billigste kassekredit, der er på markedet lige nu.

Med et lån fra Kassekreditten får du en løbetid fra tre og op til 12 måneder. Dit lån er altså afviklet i løbet af få måned så du hurtigt er ude af din gæld - så sørg for at betal pengene tilbage inden for den aftalte løbetid. Den løbetid, du vælger på lånet har desuden betydning for, hvad den månedlige ydelse på lånet bliver. Derfor er det en god idé at undersøge forskellige løbetider, inden du optager et lån.

For at kunne låne penge hos Kasse Kreditten skal du være fyldt 21 år. Dette krav har de sat for at sikre sig, at personer, der låner penge har haft ansvaret for deres egen økonomi i mindst tre år, og dermed kan man være mere sikker på, at låneren har en stabil økonomi. Det er altså noget, de gør for at gøre deres lån endnu mere ansvarligt. Det er nemlig ikke “alle og enhver”, der kan låne penge hos KasseKreditten. Man skal være i stand til at betale renter og ydelser på det lån, man tager, og derfor skal man have en vis alder og en god økonomi for at blive godkendt.

Kassekreditten har mange tilfredse kunder

Kassekreditten har en score på 4,7 ud af 5 mulige stjerner på Trustpilot, hvilket giver dem en score, der hedder “Fremragende”. Denne score har de opnået på baggrund af mere end 700 anmeldelser fra tilfredse kunder, som gerne vil anbefale et lån hos Kassekreditten. Du kan se disse anmeldelser og læse mere på Kassekredittens side på Trustpilot.

Der er mange fordele ved at låne penge hos Kassekreditten. Du får nemlig et ordentligt lån med nogle rigtig gode vilkår. Eksempelvis får du svar på din låne ansøgning inden for få minutter, og der er mulighed for straks udbetaling alle ugens syv dage. Du kan desuden få én af markedets laveste renter - og så bestemmer du helt og aldeles selv, hvordan og hvorledes, du ønsker at bruge de penge, du låner.

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu