Sådan tjener vi penge >

Lånio - Er det billigst og bedst?

Opdateret 24. november, 2022
Laanio Logo
Vi samarbejder ikke med denne udbyder

Klik og se de bedste alternativer til Lånio

Bedste alternativer
Bank Norwegian Logo Primary
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 4,99 - 18,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Digifinans Logo (1)
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,49 - 19,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Saverium Logo
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 2,95 - 24,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Indholdsfortegnelse

Om Lånio

Lånio blev grundlagt i 2016

Lånio samarbejder med 8 velkendte banker

Lånio har 4,7/5 stjerner på Trustpilot

Lånio blev i 2016 grundlagt af Mark Thorsen, og har siden formidlet lån for lån søgende. Som sammenligningstjeneste formidler Lånio idag tilbud, fra 8 af de mest velkendte banker i Danmark. Lånio gør låneprocessen simpel og hurtig, ved hjælp af blot en enkelt ansøgning, som dermed også har været brugbar for kunder, der har kvitteret Lånio med 4,7/5 stjerner på Trustpilot. 

Mission

Lånio har siden sin grundlæggelse, haft en mission om at blive den mest brugervenlige, pålidelige og transparente låneformidler i Danmark for sine brugere. 

Produkter

“En ansøgning - tilbud fra op til 8 banker”, dette tilbyder Lånio idag som sammenligningstjeneste, hvor du med en enkelt ansøgning, kan få formidlet lån fra op til 8 banker, helt gratis og uforpligtende. Men hvordan tjener Lånio penge?

Lånio tjener penge ved at modtage en kommission, når der optages lån der er formidlet gennem Lånio.dk. Lånio modtager udelukkende kommission baseret på lånebeløbet, og har derfor ingen interesse ift. at tilbyde dig høje renter eller gebyrer.  

Review af Lånio

Låneinformation
Rente

3,49

- 24,99

%

Lånebeløb

10.000

- 500.000 kr.

Tilbagebetaling

1

- 15

år

Lånetyper

Forbrugslån, Samlelån, Indskudslån, Billån, Erhvervslån

Alder

18 år

Oprettelsesgebyr

0 - 0 kr.

Indfri før tid

Muligt

ÅOP

4,63

- 24,99

%

Medansøger

Muligt

Sådan ansøger du ved Lånio

Ansøg

 • Udfyld din ansøgning online, det er simpelt og tager blot 2 minutter

Afvent svar

 • Du vil hurtigt begynde at modtage tilbud, hvor du derefter kan vælge det tilbud der passer dine behov bedst. 

Få pengene udbetalt

 • Når lånet er godkendt, vil pengene blive udbetalt til din konto i løbet af 1 - 5 hverdage.

Hvordan vurderer TjekLån Lånio

Her kan du se hvordan Tjeklån har vurderet Lånio inden for kategorierne tilgængelighed, pris, kundeservice, hjemmeside og fleksibilitet. 

Hos Tjeklån har vi baseret vores vurderinger på baggrund af oplysninger angivet på deres hjemmeside, og egne vurderinger baseret på forskellige faktorer der spiller ind for de enkelte kategorier. Derudover har vi gjort brug af sammenligninger med konkurrenter og andre udbydere, hvorpå vi har kigget på hvad de kan tilbyde inden for samme låntyper.

Vi har gennem research af Lånio, afprøvet diverse aspekter såsom låneprocessen, kundeservice og hjemmesidens brugervenlighed. Udfra dette har vi under vores informative tekster, angivet en kort vurdering efterfulgt af et antal stjerner. Dette har vi gjort for at fremhæve vores generelle oplevelse og sammenligning med konkurrenterne, der giver dig som forbruger et kort og professionelt indblik i Lånio som udbyder. 

3,7
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

2,5

Pris

5,0

Kundeservice

2,5

Website

3,5

Fleksibilitet

4,0

Kundetilfredshed

4,5

Tilgængelighed

Når det gælder tilgængelighed, kan den være manglende hos Lånio. Skal du i kontakt med Lånio, kan dette gøres gennem telefon og mail. Du kan som kunde få fat på kundeservice i hverdagene, hvor der er åbent mellem 09:00 - 16:00. I weekenden kan du opleve manglende tilgængelighed, hvor du ikke kan komme i direkte kontakt med en medarbejder, du kan dog altid sende en mail. 

Lånio har skabt en FAQ, som du kan finde på Lånio.dk ved at scrolle ned til bunden af startsiden. Her finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål, hvis du skulle sidde med et. Svarene er korte og konkrete, og du vil som låntager få god værdi af dem. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet vil du opleve manglende tilgængelighed, når du skal i kontakt med Lånio. Du har som kunde blot mulighed for at komme i direkte kontakt med en medarbejder via telefon, som kun holder åbent i hverdagene med åbningtider som kan gøre det svært for nogle at finde tid, da det ligger midt i arbejdstiden. Skulle du alligevel sidde med et spørgsmål i løbet af weekenden, kan du altid sende en mail. 

Stjerner: 2,5/5

Pris

Lånio er som sammenligningstjeneste helt gratis, og du kan dermed sende en uforpligtende ansøgning uden det koster dig noget. Vælger du at ansøge gennem Lånio, formidles der lån med en rente fra 3,49 %. Derudover formidles der lån med en ÅOP på mellem 4,63 - 24,99 %, med mulighed for at tilføje en medansøger så du står bedre i bankernes kreditvurdering af din privatøkonomi. 

Hos Lånio kan du optage et Forbrugslån, billige samlelån, Indskudslån, Billån eller Erhvervslån, og du har mulighed for at låne mellem 10.000 - 500.000 kr. Du kan vælge en løbetid på mellem 1 - 15 år, og skulle du komme i en økonomisk situation hvor du kan indfri dit lån før tid, kan du gøre dette uden ekstra omkostninger(Afhængig af låneudbyder).

Tjeklåns Vurdering: Lånio giver dig mulighed for at modtage lånetilbud fra flere banker, ved blot at sende en enkelt ansøgning. Lånio er helt gratis og uforpligtende, og giver dermed god værdi for dig som låntager, der slipper for besværet ved at skulle sende ansøgninger til alle de enkelte låneudbydere. 

Stjerner: 5/5

Kundeservice

Skulle du sidde med nogle spørgsmål i løbet af ansøgningsprocessen, sidder kundeservice klar til at hjælpe dig.

Lånio tilbyder kundeservice på disse kontaktmuligheder:

 • Telefon

 • Mail

Hvis du ønsker at komme i kontakt med kundeservice, kan du gøre dette via telefon eller mail. Derudover kan du finde Lånios FAQ, ved at scrolle ned til bunden af forsiden, her finder du en rubrik ved navn “Spørgsmål og svar”. Du kan også finde svar på en lang række spørgsmål, ved at klikke dig ind på de enkelte undersider for de forskellige låntyper. Lånio tilbyder kundeservice over telefonen på tlf. 52 10 50 24 eller sende en mail på kundeservice@laanio.dk. 

Lånio har adresse på Høffdingsvej 34, 2500 Valby.

Kundeservice sidder klar alle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00.

Tjeklåns Vurdering: Som låntager kan du opleve, at der er begrænsede muligheder for at få hjælp af en medarbejder. Hos Lånio tilbydes der blot to kontaktmuligheder, som enten er via telefon eller mail. Det kunne være brugbart med flere muligheder, såsom en chat funktion på hjemmesiden, som giver mulighed for at skrive direkte med kundeservice, hvis du ikke skulle kunne finde tid til at ringe. 

Når det gælder åbningstider, er de begrænsede i hverdagene, som for mange kan ligge midt i arbejdsdagen. Det kunne være brugbart med åbningstider i weekenden, da det for mange vil give mere fleksibilitet til at finde tid til at kontakte kundeservice. 

Stjerner: 2,5/5

Hjemmeside

Lånio.dk er en brugervenlig hjemmeside, hvor der kunne være plads til en designmæssig opdatering, der kan give en mere moderne oplevelse. Du kan som besøgende anvende deres “Click and Swipe” ansøgningsskema, som gør processen simpel og hurtig. 

Sidder du med nogle spørgsmål, kan du scrolle ned i bunden af startsiden, hvor du finder Lånios FAQ, der indeholder svar på en række ofte stillede spørgsmål. Derudover kan du finde information om de enkelte låntyper, ved at klikke dig ind på dem i menuen. 

Hjemmesiden er overordnet meget informativ, og indeholder en masse undersider i menuen. Du har som nuværende eller kommende låntager, gode muligheder for at klikke dig rundt, og finde information der kan hjælpe dig med at tage den korrekte beslutning ift. dit lån. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet set har Lånio formået at skabe en fin hjemmeside, som er informativ og giver god værdi for låntageren. Du kan på blot 2 minutter udfylde ansøgning, som du nemt kan tilpasse dine behov med deres “Click and Swipe” ansøgningsskema. Det kan for nogle besøgende blive en smule uoverskueligt, med den stor mængde af tekst og de mange undersider. 

Stjerner: 3,5/5

Fleksibilitet

Som kunde hos Lånio, får du god fleksibilitet når det gælder din ansøgning. Du har mulighed for at ansøge om mellem 10.000 - 500.000 kr., med en løbetid på mellem 1 - 15 år. Får du mulighed for at indfri dit lån før tid, kan du til enhver tid gøre dette uden at skulle betale ekstra omkostninger(Afhængig af låneudbyder). 

Lånio tilbyder deres sammenligningstjeneste helt gratis og uforpligtende, og den er dermed en god mulighed for at du kan finde dine muligheder på lånemarkedet med blot en enkelt ansøgning. Tjenesten er fleksibel, da alle har mulighed for at anvende den. 

Når det gælder kundeservice, kan du som kunde opleve manglende fleksibilitet. Du har kun mulighed for at komme i kontakt med kundeservice via telefon eller mail, og de sidder blot klar til at hjælpe dig i hverdagene i en kort åbningstid. 

Tjeklåns Vurdering: Hos Lånio får du god fleksibilitet, når det gælder deres produkt og selve ansøgningsprocessen. Lånios sammenligningstjeneste er gratis at anvende, og den er dermed fleksibel og til rådighed for alle kommende låntagere. Lånio har skabt nogle vilkår for deres kundeservice, der kunne mangle en del fleksibilitet, når det gælder kontakt muligheder og åbningstider. 

Stjerner: 4/5

Fordele og ulemper ved Lånio

 • Gratis og uforpligtende sammenligningstjeneste
 • En ansøgning - tilbud fra op til 8 velkendte banker
 • Mulighed for at sammenligne lån på mellem 10.000 - 500.000 kr.
 • Tjenesten er tilgængelig for alle over 18 år
 • Begrænsede kundeservice muligheder
 • Der formidles udelukkende tilbud fra de 8 banker som Lånio samarbejder med
 • Det tager 1 - 5 hverdage før du modtager pengene(Afhængig af låneudbyder)

Spørgsmål og svar Lånio

Hvordan ansøger man hos Lånio?

Ansøg

 • Udfyld din ansøgning online, det er simpelt og tager blot 2 minutter.

Afvent svar

 • Du vil hurtigt begynde at modtage tilbud, hvor du derefter kan vælge det tilbud der passer dine behov bedst. 

Få pengene udbetalt

 • Når lånet er godkendt, vil pengene blive udbetalt til din konto i løbet af 1 - 5 hverdage.

Hvem kan ansøge hos Lånio?

 • Min. 18 år gammel
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret.

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu