Sådan tjener vi penge >

Nordisk lån - Er det billigst og bedst?

Her kan du se de billigste alternativer til Nordisk lån:

Opdateret 29. november, 2022
Nordisklaan
Vi samarbejder ikke med denne udbyder

Klik og se de bedste alternativer til Nordisk lån

Bedste alternativer
Bank Norwegian Logo Primary
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 4,99 - 18,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Digifinans Logo (1)
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,49 - 19,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Saverium Logo
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 2,95 - 24,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Indholdsfortegnelse

Nordisk Lån er en dansk låneudbyder, som tilbyder lån fra 10.000 kr. og op til 75.000 kr. Nordisk Lån samarbejder med Basisbank A/S. Nordisk lån er en forholdsvis ny låneudbyder på det danske lånemarked - men er stadig en låneudbyder med masser af erfaring, fordi det er en del af Basisbank, som er en af de bedst etablerede banker i Danmark. Basisbank A/S har hovedsæde i København SV.

Nordisk lån 

Går du og drømmer om at låne penge til et eller andet der skal forsøde dit liv, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Nordisk lån tilbyder vi nemlig privatlån til dig, så du kan gøre lige præcis det, som du går og drømmer om. Nordisk lån kan være med til at få dine drømme til at blive til virkelighed, og derfor er Nordisk lån det helt rigtige sted for dig at låne som penge, som ønsker hurtig proces og penge i hånden inden for kort tid. 

Hos Nordisk lån samarbejder vi med Basisbank. Det vil sige at udbetalingen af dit lån foregår i et samarbejde mellem os og Basisbank A/S. Når du ansøger om at låne penge her hos Nordisk lån, så går der ikke længe fra låneansøgning er sendt, og til at du har dine penge på kontoen. De fleste oplever faktisk at få deres penge samme dag, som de ansøger.

Det skyldes, at vi altid bestræber os på at gøre det så hurtigt og nemt for vores kunder som muligt. Når du sender en låneansøgning vil du derfor også opleve at få svar allerede inden for et par minutter. Igennem din låneansøgning kan du skræddersy dit eget lån hos os, gennem den låneberegner, som vi har. Her kan du indstille, hvor lang løbetid du ønsker på dit lån, og hvor mange penge du ønsker at låne.

Gennem disse indstillinger viser låneberegneren dig, hvor meget dit lån kommer til at koste, afhængigt at løbetid og lånebeløb. Den endelig pris på at optage et lån her hos os, får du, når vi har lavet en kreditvurdering. Når denne kreditvurdering er lavet, kan vi give det nøjagtige beløb for det lån, som du gerne vil optage. Her hos Nordisk lån ligger løbetiden for dit lån på mellem 12 og 72 måneder. Det vil sige, at du har stor frihed til selv at vælge hvor lang tid dit lån skal løbe over, og dermed hvor længe du vil afbetale lånet over. Du kan også til hver en tid indfri dit lån ved at tilbagebetale lånet. 

Når du låner penge hos Nordisk lån sker alle aftaler gennem nemid. Det gør det fordi vi hos Nordisk lån sikrer vores kunder og os selv fuld gennemsigtighed, således at ingen bliver snydt, og at pengene altid bliver overført til en nemkonto. Derudover er du hos Nordisk lån også sikret fuld gennemsigtighed i forbindelse med renter og gebyrer, og du vil derfor ikke stå med en chokerende regning grundet skjulte renter, som du ikke er blevet oplyst om. 

Om at låne penge hos Nordisk lån 

For at låne penge er det hos Nordisk lån, som det er for langt de fleste låneudbydere. Det er nemlig rigtig vigtigt for, at det skal være muligt for folk at låne penge i Danmark, at de der låner penge hos os er over 18 år. Derudover skal du som låner have en fast indkomst, hvilket betyder, at du skal have fast arbejde og tjene minimum 150.000 kr. Derudover skal du, som låner hos Nordisk lån have dansk adresse og fast bopæl i Danmark. Som det vigtigste er det ikke muligt at låne penge, hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler eller Debitor Registret. Disse få punkter er dog det eneste der holder dig fra at låne til lige det du går og drømmer om.

Nordisk lån Forretningsidé

Nordisk lån har kunden i fokus. Det er nemt og enkelt at ansøge om et lån fra Nordisk Lån, og det er det fordi det skal være nemt at være kunde. Der bliver arbejdet for, at du hurtigst muligt får svar på din låneansøgning samt at pengene udbetales hurtigst muligt.

Produkter

Hos Nordisk Lån kan du låne fra 10.000 kr. Og helt op til 75.000 kr. Du kan vælge din ønskede løbetid, når du ansøger - og den kan være fra 12 måneder og helt op til 72 måneder lang. Du bruger dit NemID, når du ansøger om et lån fra Nordisk lån. Dette er med til at gøre, at låneprocessen bliver kortere, og der derfor går kortere tid for at du modtager lånet.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån hos Nordisk Lån. Ansøgningen er først bindende, når låneaftalen er underskrevet. Du har desuden 14 dages fortrydelsesret på dit lån.

Om at låne hos Nordisk Lån

Når du ansøger om et lån fra Nordisk Lån udfylder du blot den online låneansøgning og underskriver med NemID. Hvis du ansøger inden for åbningstiderne får du svar på ansøgningen i løbet af maksimalt 15 minutter. Hvis din ansøgning godkendes modtager du pengene senest dagen efter, at lånet er godkendt.

For at låne penge hos Nordisklån skal du være fyldt 18 år. Du skal have fast bopæl i Danmark, have fast arbejde med en indkomst over 150.000 kr. om året. Du må ikke være registreret i RKI. Når du ansøger om et lån bliver der automatisk lavet en kreditvurdering på dig.

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu