Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge

Bilfinansiering

.

  1. Hjem
  2. Billån
  3. Bilfinansiering
Opdateret 26. juni 2022

Lavere rente

Brugernes favorit

Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Pålydende rente 4.99-18.99%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 23 år
ÅOP 5,11 - 20,73 %
Lån helt op til 400.000 kr. Løbetid op til 15 år Hurtig udbetaling
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 2.95-24.99%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 18 år
ÅOP 7,19 %
Mere end 500.000 tilfredse kunder Øjeblikkeligt svar fra op til 7 banker
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 1.25-20.95%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Alder 18 år
ÅOP 3,80 %
Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Nemt og gratis
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
Derfor kan du trygt bruge Tjeklån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser


Indholdsfortegnelse
Se mere

Låneberegner vil blive placeret her

Går du og overvejer at købe en bil, så går du nok også med tanker omkring finansieringen af dit bilkøb. Der findes generelt set to måder, du kan finansiere din bil på: Leasing eller billån. Der findes en lang række forskellige låneudbydere, og du har derfor mange muligheder. 

Når du skal finde ud af, hvilken form for finansiering, som passer bedst til din situation, skal du overveje dit økonomiske råderum og dine personlige behov. Leasing er for nogle en god mulighed, da du får fleksibilitet og mindre ansvar. 

Men for langt de fleste er et billån den bedste mulighed, da du får mulighed for at købe din egen bil. Herefter tilbagebetaler du en månedlig ydelse, indtil lånet er frigivet. 

Hvad er bilfinansiering?

Bilfinansiering betyder, at du ikke køber din bil kontant, men i stedet finansierer din bil via et lån. Bilfinansiering henviser til, hvordan du kan finansiere en bil til privat brug. Overordnet set henviser ordet sig både til billån og leasing. Det er også disse to muligheder, som du står over for, når du skal finansiere en bil.

Du kan låne penge til enten dele af udbetalingen eller til hele udbetalingen af bilen. Dette lån kan du få hos pengeinstitutter, banker og andre låneudbydere, eller du kan få en aftale via bilforhandleren. 

Du kan også vælge at finansiere din bil gennem leasing. Dette betyder, at du lejer bilen fra en forhandler, og dermed betaler du et beløb om måneden for at låne bilen. Al ansvar for vedligeholdelse og sælge bilen efter brug ligger hos leasing forhandleren. 

Bilfinansiering uden udbetaling

Mange låneudbydere tilbyder bilfinansiering uden udbetaling. Dette betyder i praksis, at du ikke skal lægge en del af udbetalingen til din bil. I stedet låner du det fulde beløb som et billån, som du herefter tilbagebetaler over en bestemt løbetid. 

Vær dog opmærksom på, at renten på denne type billån oftest er højere, da egenbetaling anses som en sikkerhed for lånet. 

Billig bilfinansiering 

Der findes et hav af forskellige låneudbydere, og derfor kan det være overvældende at undersøge dine muligheder for billig bilfinansiering. Derfor kan du med fordel anvende en online låneberegner, så du kan sammenligne priser på billån. 

Når du vil finde det billigste billån, så er der nogle overvejelser som du bør foretage dig angående din bilfinansiering. Først og fremmest bør du overveje, hvor stort et lånebeløb du har brug for. Størrelsen på lånet afgør også prisen på billånet. Beregn derfor hvor dyr en bil du har råd til, og anvend låneberegneren til at teste forskellige lånebeløb.
Du bør også overveje, hvor stor en del af udbetalingen til bilen du selv kan lægge. Som nævnt tidligere kan du finde bilfinansiering uden udbetaling. Men fingerreglen er, at jo større en del af udbetalingen du selv kan lægge, jo lavere en rente får du på dit billån. 

Billigste finansiering af bil

For at finde frem til den billigste bilfinansiering, kan du med fordel sammenligne lån ved hjælp af en online låneberegner. Denne giver dig mulighed for at sammenligne lån, som passer til dine kriterier. Der er en række faktorer, du kan kigge på, når du sammenligner billån.

Den billigste bilfinansiering er det lån, som har den laveste ÅOP. Dette står for årlige omkostninger i procent, og er et nøgletal at anvende til at sammenligne de billigste lån. ÅOP indeholder alle gebyrer, renter og omkostninger, som du skal betale for billån om året. 

Jo lavere ÅOP’en er, desto billigere er billånet. Sørg dog altid kun for at sammenligne ÅOP på billån med samme løbetid. ÅOP stiger og falder efter løbetiden, og derfor er det ikke muligt at sammenligne ÅOP på lån med forskellige løbetider. 

Bedste bilfinansiering

Den bedste bilfinansiering kommer an på dine specifikke behov og din økonomi. For at finde det bedste billån til din situation, så er der et par ting, som du kan overveje. 

Først og fremmest bør du overveje, hvor længe du vil beholde bilen. Dette kan både påvirke renten på dit lån og etableringsomkostninger for billånet. I nogle tilfælde kan du forvente en højere rente imod lave etableringsomkostninger for at købe en bil for en kortere periode. 

Du bør også overvejen prisen på billånet. For der er altid omkostninger forbundet med et lån, og dermed betaler du altid mere tilbage på et lån, end selve lånebeløbet. Sørg derfor altid at have renter og gebyrer med, når du beregner dit lån.

Sidst men ikke mindst kan du overveje, hvor lang en løbetid du ønsker for lånet. Jo længere en løbetid du vælger for et lån, jo lavere bliver den månedlige ydelse på lånet. Du kan derfor med fordel kigge på dit månedlige budget og se om, hvor meget ‘luft’ du har økonomisk om måneden til at betale din bil. 

Bilfinansiering med lav rente

Når du anvender en online låneberegner, så kan du nemt finde tilbud på billån med en lav rente. Oftest er det tilfældet, at jo længere en løbetid du vælger for dit lån, desto lavere en rente får du på billånet. 

Bilfinansiering trods RKI

Hvis du står registreret i RKI, så kan du stadig finde bilfinansiering, men du kan opleve en række begrænsninger. Derudover skal du også forberede dig på, at dit billån vil blive dyrere. 

Prisen for bilfinansiering er dyrere, når du er registreret i RKI. Dette skyldes, at låneudbyderen løber en risiko ved at låne dig penge, og derfor skal du betale mere tilbage som sikkerhed for, at du tilbagebetaler lånet. 

Alle låneudbydere tjekker, om du er registreret i RKI, inden du kan blive godkendt til et lån. De låneudbydere, som tilbyder bilfinansering trods RKI, vil oftest kræve en større udbetaling, og du vil også skulle betale et et højere beløb tilbage. 

Overvej om det er nødvendigt at låne til bil

Er du registreret i RKI, så er anbefalingen altid at tilbagebetale al gæld, før du ansøger om et nyt lån. Dermed kan du indfriet eksisterende gæld, som derefter kan give dig mere økonomisk råderum til at optage et nyt lån.

Du kan derfor med fordel overveje, om det er nødvendigt at låne til en bil, hvis du er registreret i RKI. Står du og mangler en bil, så kan du i stedet overveje at lease en bil, som måske kan give bedre mening for din økonomiske situation. 

Finansiering af brugt bil

Du kan også finde bilfinansiering til en brugt bil. Du kan optage et billån på samme måde og under samme vilkår, som hvis du optager et billån til en ny bil. Du låner hele eller dele af udbetalingen og afbetaler lånet gennem en månedlig ydelse. 

Oftest er løbetiden på bilfinansiering af en brugt bil kortere, end hvis du køber en ny bil. Dette skyldes, at løbetiden afhænger af bilens alder. 

Alle låneudbydere vil have et billån tilbagebetalt i samme hastighed, som bilens værdi forventes at falde. Dermed sikrer låneudbyderen, at de ikke har flere penge bundet op i bilen, end hvad bilen egentlig er værd.  

Bilfinansiering af ny bil

Ønsker du at købe en ny bil, så kan du også finde bilfinansiering til dette. Som fingerregel er der ingen grænse for, hvor mange penge du kan låne til et bilkøb. Derfor kan du kigge på nye bilmodeller og låne penge til udbetalingen af en ny model.

Husk dog at lånebeløbets størrelse ikke kun afhænger af bilens pris, men også af din private økonomi. Der foretages en kreditvurdering, inden du godkendes til et lån, og derfor skal du ansøge om lån, som du har økonomisk råderum til at betale tilbage. 

Bilfinansiering af Tesla

Ønsker du bilfinansiering af Tesla, så kan du optage et såkaldt grønt billån. Denne type lån er øremærket til miljøvenlige bilmodeller, uanset om du ønsker en hybrid- eller elbil. Grønne billån er oftest billigere end lån til benzin- eller dieselbiler. 

Dette skyldes, at både etableringsomkostningerne samt renten er lavere. I takt med den stigende efterspørgsel på grønne løsninger, har låneudbydere udset sig en god måde at få flere kunder på: Grønne billån. 

For at finde de billigste grønne billån til køb af en Tesla, kan du anvende låneberegneren til at indhente forskellige tilbud fra en række låneudbydere. Herefter kan du sammenligne ÅOP, så du får den billigste bilfinansering af Tesla.

Bilfinansiering af Polestar

Ønsker du at købe en elbil fra Polestar, så har du to muligheder: Du kan enten finde bilfinansering via en låneudbyder, eller du kan finansiere bilen gennem Polestar. I begge tilfælde kan du låne enten hele eller dele af udbetalingen, og vil få en fordelagtig rente for et grønt billån. 

Polestar tilbyder ovenikøbet også en serviceaftale, som vil indgå i købsaftalen. Dette gælder i 3 år og dækker både vedligeholdelse og service af din Polestar elbil. 

Hvilke typer biler kan man få bilfinansiering til?

Du kan finde bilfinansiering af alle typer biler. Der er som sådan ingen begrænsninger for, hvilken type bil du kan optage et billån til. Om det er en brugt bil, ny bil, elbil, hybridbil eller en benzin- eller dieselbil gør ingen forskel for, om du kan finde billån.

Der er dog forskellige lånevilkår og priser, afhængigt af om du for eksempel ønsker en elbil og hybridbil, og dermed kan optage et såkaldt grønt billån. Omvendt kan du også opleve en højere rente, hvis du vælger en brugt bil, på grund af en kortere løbetid på lånet. 

Så selvom du helt frit kan vælge, hvilken type bil du vil finde bilfinansiering til, så vær opmærksom på de forskellige priser og lånevilkår, som dit valg kan indebære. 

Fortrydelsesret på finansiering af bil

Alle finansieringsaftaler hos bilforhandlere har en 14 dages fortrydelsesret. Dog er det vigtigt at huske, at en slutseddel er bindende. Denne slutseddel er en del af bilkøbet, så lige så snart bilkøbet er fuldendt, får du en slutseddel. 

Da denne gør bilkøbet bindende, skal du derfor finde en anden finansieringsløsning til dit bilkøb. 

Kan man finansiere en bil købt privat?

Du kan sagtens finde billån til bilfinansering af en bil købt privat. For at sikre dit lån og dit køb bedst muligt, anbefales det, at du tjekker bilens stand og at bilen er blevet synet for nyligt. Derudover anbefales det også at tage på flere prøvekøreture, for at sikre bilens funktionalitet. 

Hvilke rettigheder har man ved privat bilhandel?

Når du handler privat, så skal du selv sørge for, at dine rettigheder som kunde bliver overholdt. Derfor anbefales det, at du får lavet en brugtvognstest, inden du underskriver slutsedlen. 

Derudover er det også vigtigt, at du tjekker om bilen har restgæld, inden du gennemfører købet. Sidst men ikke mindst træder handlen først i kraft, når både dig og sælger har underskrevet en slutseddel. 

Overdragelsen af pengene fra låneudbyder til sælger sker først, når du har underskrevet lånedokumenterne og bilen er indregistreret til dig.

FAQ

Hvor meget må man købe bil for?

Der er i princippet ingen begrænsninger for, hvor meget du må købe en bil for. Dog bliver der foretaget en kreditvurdering, når du ansøger om et lån, og derfor skal din økonomiske situation være stabil. Den månedlige ydelse afhænger af lånebeløbets størrelse, løbetiden på lånet og debitor rente.

Hvad koster et typisk billån?

Prisen på et billån varierer meget, og det er derfor svært at give en typisk pris. Et billåns pris kommer både an på, om det er et grønt billån eller ej. Derudover afhænger det også af lånebeløbets størrelse, løbetiden på lånet, renten, etableringsomkostninger og afgifter.

Hvad koster det at låne 200.000 til bil?

Hvad koster det at låne 200.000 til bil?
Prisen på et lån på 200.000 kroner afhænger af løbetiden, debitorrenten, etableringsomkostninger, samt om det er et grønt billån eller ej.

Hvad er den billigste måde at finansiere bil?

Et billån med pant i boligen er i de fleste tilfælde den billigste måde at finansiere en bil på.

Hvad er en god ÅOP for billån?

Et billån med pant i boligen er i de fleste tilfælde den billigste måde at finansiere en bil på.

Hvad er samlede kreditomkostninger?

Kreditomkostninger er den pris, som du betaler for at kunne låne beløbet til bilfinansiering. De samlede kreditomkostninger er derfor lånebeløbet samt kreditomkostningerne.author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)