Sådan tjener vi penge >
Mark Andersen

Mark Andersen

, CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

Arbejdserfaring

Siden 2003 har han haft en række forskellige stillinger inden for salg, key account management, digital marketing og affiliate marketing hos flere af landets største virksomheder, herunder Adservice A/S, TV3, eBay og Jyllands-Posten.

Lånerådgivning

Siden 2017 har Mark været ansvarlig for Tjeklån.dk, som er vokset sig frem til at blive en af de største låne sammenligningssider i landet, med over 250.000 brugere i 2020. Marks vision har været at lave en hjemmeside der kan hjælpe brugere med at finde de billigste lån på markedet, ved at sammenligne deres muligheder nemt og hurtigt.

Udenlandske projekter

Efter Tjeklåns succes, har Mark også været med til at bygge flere lånesammenligningssider i udlandet, som bl.a. Morebanker.de, Morebanker.es og Morebanker.fi. Udover at bygge sammenligningssider står han også bag morebanker.dk, som er en lånebroker, der giver lånetilbud fra op till flere banke.

CV
  • Kandidatgrad I Marketing fra Aarhus Universitet (Aarhus School of Business)
  • TV3 Salesperson of the year 2007
  • PLUSS Leadership-kursus
  • eBay internal “Introduction to leadership for new managers”-kursus
  • Cultivator Sales-kursus - step 1 & 2
  • Anerkendte kompetencer og skills: Online marketing, sales, digital marketing, Integrated Marketing, Digital strategy, Advertising, SEO, Advertising sales, Online advertising, Management & affiliate marketing

Mark er en dedikeret kollega og leder, der brænder for at gøre en forskel for alle sine samarbejdspartnere. Med denne vision i baghovedet, går Mark målrettet til alle sine opgaver, og han har på kort tid skabt et stort univers af sammenligningstjenester, som hjælper forbrugerne med at træffe de rigtige beslutninger.

- Kenneth Andersen

Direktør for Heymate ApS

Mark is great with people - very structured and always shows the perfect example for his co-workers when it comes to skills, determination, culture and results. He is never afraid of working hard with the task at hand and is also extremely loyal to both his managers and co-workers.

- Troels Engström Nielsen

Salgsdirektør hos Jobindex A/S

Altid åben for nye idéer, positiv og løsningsorienteret. Med sit vindende, empatiske og lyttende væsen er Mark en fornøjelse at samarbejde med, og dette kombineret med høj integritet, ærlighed og drive gør i den grad Mark til en god sales manager, leder og motivator.

- Thomas Kello

Product Manager hos Jysk Fynske Medier P/S

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu