Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge

Billån uden udbetaling

  1. Hjem
  2. Billån
  3. Billån uden udbetaling
Opdateret 26. juni 2022

Lavere rente

Brugernes favorit

Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Pålydende rente 4.99-18.99%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 23 år
ÅOP 5,11 - 20,73 %
Lån helt op til 400.000 kr. Løbetid op til 15 år Hurtig udbetaling
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 2.95-24.99%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 18 år
ÅOP 7,19 %
Mere end 500.000 tilfredse kunder Øjeblikkeligt svar fra op til 7 banker
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 1.25-20.95%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Alder 18 år
ÅOP 3,80 %
Én ansøgning - tilbud fra 17 banker Nemt og gratis
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
Derfor kan du trygt bruge Tjeklån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser


Indholdsfortegnelse
Se mere

Låneberegner vil blive placeret her

Hvis du står og vil købe en bil, kan du finde dig selv i en situation, hvor du har brug for at låne penge til købet. Dette kan være uanset om du vil købe en ny eller en brugt bil. Men det er ikke altid, at du har en stor opsparing liggende, som kan gå ind og betale en del af bilkøbet.

Af denne grund findes der billån uden udbetaling, hvor du kan låne hele beløbet til bilkøbet. Dermed skal du ikke selv lægge en del af betalingen til bilen. Billån uden udbetaling tilbydes af størstedelen af låneudbydere af billån. 

Hvad er et billån uden udbetaling?

Udbetaling til et billån betyder, at du betaler en procentdel af den samlede pris for bilen. Afhængigt af bilens pris og din egen økonomi kan dette være mellem 10% til 20% af den samlede pris for bilen. 

Hvis du ikke har en opsparing eller penge nok på kontoen til denne udbetaling, så kan du ansøge om et billån uden udbetaling. Dette betyder, at du låner det fulde beløb fra låneudbyderen, som også er indforstået med, at det er det fulde beløb som bliver udbetalt. 

Lån til bil uden udbetaling

Det er muligt at låne det fulde beløb til at købe en bil. Dermed skal du ikke betale en udbetaling ved bilkøbet, men låner i stedet alle pengene fra en låneudbyder. Det har den fordel, at du kan optage lånet, også hvis du ikke har store summer penge liggende på kontoen. 

Der hører oftest andre lånevilkår med til et billån uden udbetaling. Dette kan blandt andet være en højere rente, end et lån med udbetaling. Husk derfor altid at undersøge dine muligheder, inden du optager et lån. 

Køb ny bil uden udbetaling

Hvis du vil låne penge til en ny bil, så kan dette også lade sig gøre uden udbetaling. Fingerreglen er nemlig, at der ikke er nogen begrænsning for beløbet, som du kan låne uden udbetaling, så længe din privatøkonomi er i orden. 

Der bliver altid foretaget en kreditvurdering af din økonomi, når du søger om et lån. Så selvom du ønsker et billån uden udbetaling, så er det din normale økonomi, som påvirker hvor meget du kan låne. 

Køb bil uden udbetaling

At købe en bil uden udbetaling foregår på præcis samme måde, som hvis du køber en bil med udbetaling. Dit billån uden udbetaling vil blive udbetalt til bilforhandleren for den bil, som du har skrevet kontrakt på. Bilforhandler og låneudbyder skal være indforstået med et salg uden udbetaling.

Herefter tilbagebetaler du dit billån uden udbetaling gennem en månedlig ydelse, som består af det fulde beløb du har lånt, fordelt ud på det antal måneder, som du har ønsket som tilbagebetalingsperiode. Hertil kommer også stiftelsesomkostninger, debitor renten og andre gebyrer. 

Er det en god idé at låne penge til bil?

Svaret på dette spørgsmål er meget individuelt. Som regel er svaret ja, da et billån er et forholdsvist normalt lån, hvor du kan finde konkurrencedygtige priser på et billån, også for billån uden udbetaling. 

Men svaret kan være nej, afhængigt af din private økonomi. Det er kun en god idé at låne penge til en bil, hvis dit månedlige budget har ‘luft’ nok til at kunne tilbagebetale lånet via en månedlig ydelse. 

Så inden du optager et billån, så anbefales det altid at du regner på dit budget så du ved, hvor mange penge du har til et lån. Derudover anbefales det også at undersøge forskellige billån, så du finder det billigste billån uden udbetaling. 

Brugte biler på afbetaling uden udbetaling

Det er også muligt at optage et billån uden udbetaling til køb af en brugt bil. Her optager du også et lån på samme vilkår, som hvis bilen var ny, så du har en månedlig ydelse til at betale dit billån.

Dog kan du komme du for, at løbetiden på dit billån uden udbetaling til en brugt bil kan have en kortere løbetid, end hvis du køber en ny bil. Løbetiden afhænger nemlig til en vis grad af bilens alder. 

De fleste låneudbydere vil have billånet tilbagebetalt i samme hastighed, som bilens værdi forventes at falde. Dette skyldes, at låneudbydere dermed sikrer, at de ikke har flere penge bundet op i en bil, end hvad bilen egentlig er værd. 

Fordele og ulemper ved et billån uden udbetaling

Fordelen ved et billån uden udbetaling er at du kan optage lånet, uden at du selv skal lægge en del af beløbet. Fordi en udbetaling oftest er en procentdel af den samlede pris for bilen, kan det hurtigt være en større sum, som skal udbetales. 

Derfor er et billån uden udbetaling en mulighed for at købe ny eller brugt bil, uden at du skal have en større opsparing eller et større beløb liggende på kontoen. Det giver mere fleksibilitet for langt de fleste, da det gør et billån mere realistisk for privatøkonomien.

Ulempen ved et billån uden udbetaling er den højere rente, som oftest hører til denne form for billån. Udbetalingen til et billån bliver nemlig beregnet som en sikkerhed for lånet, hvilket oftest resulterer i en lavere rente.

Hvad koster et billån uden udbetaling?

Du kan anvende en online låneberegner til at beregne prisen på et billån uden udbetaling. Med en online låneberegner kan du indtaste det ønskede lånebeløb, løbetiden for lånet og debitor renten. Herefter kan du vælge at se udregningen for lån med eller uden udbetaling.

Dette er en god måde at skabe et overblik over prisen på et billån uden udbetaling. Prisen svinger oftest fra låneudbyder til låneudbyder. Derudover afhænger prisen også af det ønskede lånebeløb, samt andre faktorer som løbetid, gebyrer og renten. 

Billigt billån uden udbetaling

Ved brug af en online låneberegner kan du nemt skabe et overblik over priserne på billige billån uden udbetaling. Dermed kan du også nemmere sammenligne dine muligheder og finde det billigste billån, som passer til dine behov. 

Billån uden udbetaling lav rente

Hvis du leder efter et billån uden udbetaling og med en lav rente, så kan du for eksempel undersøge Bank Norwegian nærmere. Som brugernes favorit er dette en låneudbyder, som kan tilbyde en lavere rente, hurtig udbetaling og en lang løbetid. 

Billån uden sikkerhed

Et billån uden sikkerhed er en form for billån, hvor låneudbyderen ikke tager sikkerhed i bilen i form af pant. Langt de fleste låneudbydere tilbyder billån uden udbetaling og uden sikkerhed til personer, som anses som værende en god kunde med en stabil økonomi. 

Du bør dog være opmærksom på, at renten på denne type lån kan være højere. Dette skyldes, at låneudbyderen ikke har et sikkerhed for lånet, og derfor er den højere rente et alternativ til denne sikkerhed. 

Billigt billån uden sikkerhed

For at finde et billigt billån uden sikkerhed, så bør du sammenligne ÅOP. Dermed har du mulighed for at sammenligne alle gebyrer, renter og omkostninger, som vil høre til dit billån. 

Sørg for at sammenligne ÅOP på lån med samme løbetid, og som både er billån uden udbetaling og uden sikkerhed. Dermed får du sammenlignet lån med samme lånevilkår, så du finder det billigste billån. 

Billån uden udbetaling trods RKI

Hvis du står registreret i RKI, så har du begrænsede muligheder for at optage et billån uden udbetaling. Oftest kræver låneudbydere, at du betaler en meget stor udbetaling, hvis du er registreret i RKI. 

Prisen på et billån er dyrere, når du er registreret i RKI, fordi låneudbyderen tager ekstra penge for at løbe en risiko ved at låne dig pengene. Du kan forvente, at alle låneudbydere tjekker, om du står registreret i RKI, inden du godkendes til et lån. 

Bilkøb af forhandler eller privatperson

Der er både fordele og ulemper ved at købe bil via en bilforhandler eller via en privatperson. Fordelene hos en bilforhandler er blandt andet, at du får garanti ved køb af din bil, og du bliver tilbudt et større udvalg af biler. 

En bilforhandler giver dig også flere muligheder for finansiering af købet. Du kan nemlig både optage et billån via en låneudbyder, eller finansiere bilkøbet via bilforhandleren. 

Ulemperne ved et bilkøb af en forhandler kan være de højere priser, end hvis du handler privat. Derudover er det også sværere at få nedslag i prisen hos en forhandler. 

Disse udgør også fordelen ved at købe en bil hos en privatperson: Priserne er oftest lavere, da der er færre omkostninger forbundet med salget. Derudover kan du også nemmere prutte om prisen og få bilen til en billigere pris.

Ulemperne ved et bilkøb hos en privatperson er manglen på garanti. En privatperson er ikke underlagt samme forpligtelser som en bilforhandler. Derudover kan bilen også have en restgæld. Så hvis du ikke er opmærksom på dette, så kan du blive hæftet for gammel gæld i bilen, så snart du har købt den.  

Hvad er forskellen på billån og de andre lånetyper?

Et billån er et lån øremærket specifikt til køb af bil. Det vil sige at du skal kunne bevise, at det lånte beløb vil blive anvendt til købet af en bil. Derudover bliver lånet også udbetalt direkte til bilforhandleren til udbetaling af bilen.

Dermed er lånet anderledes end andre lånetyper, hvor lånebeløbet bliver udbetalt til din konto. Derudover har du ikke den samme frihed ved et billån, som du har ved andre lånetyper. Lånet er øremærket en bil, og derfor kan du ikke anvende lånet til andet end dette. 

Hvorfor vælge billån uden udbetaling?

Langt de fleste, som ansøger om et billån uden udbetaling, gør dette for ikke at skulle lægge et stort beløb ved købet af bil. Det er ikke alle, som har en opsparing eller et større beløb stående på kontoen til en udbetaling. Derfor er et billån uden udbetaling en løsning, som giver mange flere fleksibilitet til at kunne købe en bil. 

Hvem kan få billån uden udbetaling?

Alle, som ikke er registreret i RKI, kan i princippet få et billån uden udbetaling. Dog bliver der foretaget en kreditvurdering, inden du godkendes til et billån. Derfor skal du også have en stabil økonomi, så du kan betale den månedlige ydelse til lånet. 

Derudover har de fleste låneudbydere et minimumskrav på 18 år for at kunne optage et lån. Vær også opmærksom på, at nogle banker kan kræve, at du for eksempel er eksisterende kunde i banken, eller er medlem af en særlig a-kasse eller organisation, for at du kan optage specifikke billån til en god pris.

FAQ

Kan jeg få et billån uden udbetaling?

Ja, de fleste låneudbydere tilbyder billån uden udbetaling. Du skal blot have en stabil økonomi, så du kan tilbagebetale lånet via en månedlig ydelse.

Kan billån uden udbetaling betale sig?

Det kan betale sig, hvis du ikke står og kan betale en større udbetaling her og nu. Vær dog opmærksom på, at renten på et billån uden udbetaling oftest er højere, da udbetalingen anses som en sikkerhed for lånet.

Hvad kræver det at blive godkendt til billån?

Først og fremmest kræver det, at du ikke er registreret i RKI. Derudover bliver der foretaget en kreditvurdering for at sikre, at din økonomi er stabil. Du skal have en økonomi, som har råderum til at betale den månedlige ydelse.

Kan man betale ekstra af på billån?

Ja, det kan man godt. Vælger du at indfri dit billån før tid, så skal du stadig betale hele det beløb, som du skylder for bilen. Dermed skal du betale restgælden, hvilket er inklusiv renter og gebyrer frem til den dag, du vælger at indfri lånet.

Er det nemt at få et billån?

Det er oftest en hurtig process at ansøge om et billån. Når først du har fundet bilen, som du vil købe, samt fundet det rette billån, kan du hurtigt ansøge online om et lån. Herefter bliver du godkendt, når en kreditvurdering er blevet foretaget. author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)