Sådan tjener vi penge >

Grønt billån - Se vores oversigt her

Læs mere om grønne billån nedenfor

Opdateret 12. december, 2022

Anbefalet i juni

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
5
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Løbetid op til 15 år
 • Hurtig udbetaling
 • God kundeservice
Ulemper
 • Du skal være min. 23 år gammel for at optage et lån
 • Mange muligheder, der kan skabe forvirring

Bank Norwegian er en internetbaseret bank for private kunder. De sælger enkle ind- og udlånsprodukter. Ved hjælp af innovation og teknologi giver Bank Norwegian deres kunder de bedste løsninger til køb og brug af finansielle tjenester online.

Bank Norwegian | Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
4,4
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • En ansøgning - tilbud fra op til 17 banker på under 24 timer
 • Gratis og uforpligtende låneformidling
 • Mulighed for at samle dine lån og spare på renterne
 • Lendo kan hjælpe dig med at indhente bedre lånetilbud, end du nødvendigvis kan på egen hånd
 • Alle danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet
Ulemper
 • Du kan udelukkende kun modtage tilbud fra de 17 banker som Lendo samarbejder med

Lendo blev grundlagt i 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste i Norge og Sverige. Lendo er ejet af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer DBA og Bilbasen. Lendo sammenligner gratis og uforpligtende lån fra op til 17 banker og långivere.

Gothersgade 8F, 1123 København K

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 88 måneder kr. Variabel debitorrente: 4,91 % ÅOP: 7,95 % Månedlig ydelse: 1.199 kr. Samlede kredit omk.: 31.656 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 131.656 kr
3,3
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Lave renter
 • Mulighed for lang løbetid
 • Mulighed for at indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger
Ulemper
 • Dyrt oprettelsesgebyr
 • Du skal være 18 år for at kunne optage et lån

Delta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
4,7
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • En ansøgning - Tilbud fra op til 17 långivere
 • Ansøg lynhurtigt
 • Gratis og uforpligtende sammenligningstjeneste
 • Du kan indfri lånet før tid
 • Mulighed for at tilføje en medansøger
Ulemper
 • Du kan udelukkende modtage tilbud fra de 17 banker som Saverium samarbejder med

Applebys Pl. 7, 1411 København K.

Derfor kan du trygt bruge Tjek-lån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

Jubii Logo New (1)
Sondagsavisen Logo New (1)
Finans Logo New (1)
Nordjyske Logo New(1) (1)
Jyllands Posten Logo New (1)
Indholdsfortegnelse

Det har aldrig været mere populært at købe hybrid - eller elbiler, og mulighederne for et billån specifikt til disse klimavenlige køretøjer er derfor også blevet større. Med et grønt billån kan du opnå fordelagtige lånevilkår, så du kan opfylde dine bildrømme med en god pris.

Et lån til elbil, plug in hybridbil eller anden elektrisk køretøj har en lang række fordele, som gør det mere attraktivt at låne penge sammenlignet med et traditionelt billån til en benzin- eller dieselbil.

Banker gør grønne billån mere attraktive lån, for at promovere købet af en klimavenlig bil. Du kan optage grønne billån hos en lang række velkendte låneudbydere, hvor du nemt og hurtigt kan ansøge hjemme i stuen via din mobil, computer eller tablet.

Groent billaan

Hvad er et grønt billån?

Et grønt billån er et lån, som er øremærket til køb af klimavenlige og grønne biler. Sammenlignet med et almindeligt billån kan du opnå fordelagtige lånevilkår, hvor du kan spare mange penge.

Men så sidder du måske og tænker, hvilke fordele kan jeg opnå med det grønt billån?

Sammenligner du et grønt billån med et traditionelt billån, vil de mest væsentlige fordele være lavere krav til udbetaling og en lavere rente. Du har altså gode muligheder for at optage et grønt billån, uden at skulle betale kassen for det. 

Du kan finansiere til bilkøb af en elektrisk bil med fleksible lånevilkår, og uden at du skal betale høje samlede kreditomkostninger. Der er gode muligheder for at opnå en lav rente samt ÅOP, som gør det muligt at låne penge billigt. 

Ifølge en undersøgelse foretaget af FDM kan du som forbruger spare op til 17.500 kr., hvis du ønsker at låne 400.000 kr. til en elbil sammenlignet med et lån til en benzinbil med samme pris.

Hvad koster et grønt billån?

Prisen på et grønt billån afhænger af den enkelte låneudbyder, dog er der også en række faktorer, som du bør være opmærksom på. Når du skal låne penge til din nye bil, kan faktorer som lånets løbetid, renter og øvrige omkostninger have en effekt på lånets pris.

Prisen på dit billån afhænger blandt andet af:

 • Biltypen

 • Bilens pris

 • Bilens alder

 • Lånets løbetid

 • Din privatøkonomi

 • Dit lånetilbud

De nævnte faktorer er medregnet i lånets ÅOP, som er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Du kan til din egen fordel sammenligne lånets ÅOP, som angiver lånets reelle pris.

Det er super nemt at gøre brug af vores online låneberegner, som gør det muligt at beregne den månedlige ydelse samt få et overblik over dine lånemuligheder. Du kan i mange tilfælde spare mange tusinde kroner, ved at sammenligne lån med en låneberegner.

Når du har beregnet dit ønskede lån, er det en god ide at sammenligne ÅOP. ÅOP angiver lånets reelle pris, og er derfor en god måde at sammenligne lån direkte på.

Er det billigere at låne til elbil?

Skal du optage et lån til elbil, er det i mange tilfælde billigere at optage et grønt billån. Udover et billigere lån får du også en række fleksible og fordelagtige lånevilkår. Du kan få et grønt billån og i mange tilfælde spare flere tusinde kroner sammenlignet med et traditionelt billån.

Når du optager finansieringen til dit bilkøb, kan du med et grønt billån ofte optage lånebeløbet med lave eller ingen stiftelsesomkostninger. Derudover får du oftest en lav rente, og du kan derfor opnå en lav månedlig ydelse.

Når du skal låne bilens pris, kan du hos nogle låneudbydere også låne til en ladestander. Du kan altså få et grønt billån, hvor du kan låne til selve bilen samt en ladestander i et samlet lån. Det gør det billigere for dig, da du dermed skal betale færre låneomkostninger.

Groent billaan

Hvad koster det at låne til en el bil?

Når du skal finde ud af hvor meget det koster at optage et lån til elbil, er der en række faktorer du bør medregne. Vi har samlet en oversigt over disse faktorer, så du nemt og hurtigt kan beregne lånets pris.

Ønsker du finansiering med et grønt billån, kan du optage et lånebeløb på helt op til 1.000.000 kr. Du har mulighed for at få en debitorrente på helt ned til 1 %, hvor du ofte har mulighed for at vælge mellem en variabel - eller fast rente.

Som forbruger kan du optage finansiering til en ny bil hos en rækker velkendte banker, hvor du med grundig undersøgelse og sammenligning, kan få et grønt billån med lave omkostninger.

Det er en god ide at sammenligne lånetilbud, for at finde det absolut billigste billån. Du bør være særligt opmærksom på at sammenligne lånets ÅOP, som angiver lånets reelle pris. Du kan til din egen fordel gøre brug af vores gratis online låneberegner, som beregner prisen på det ønskede lån, samt låneudbydere som tilbyder det.

Har du behov for at få rådgivning til at vælge det billigste og bedste lån, kan du få hjælp hos FDM

Hvor er det billigst at låne til bil?

Ønsker du at tage del i den grønne omstilling med en elbil, har du mulighed for at optage et billigt grønt billån hos en række banker. Når du skal finde det billigste billån, bør du finde lån med de laveste etableringsomkostninger, renter og gebyrer.

Der kan være forskel på lånets pris, afhængig af dit bilvalg da det afhænger af, om du vælger elbiler eller hybridbiler. Du bør være opmærksom på renten, etableringsomkostninger og gebyrer, da de alle har en direkte indvirkning på lånets ÅOP.

Skal du optage et nyt billån, kan du sammenligne billån samt få et overblik over dine muligheder hos en lang række banker, ved at gøre brug af en online låneberegner.

Når du skal optage et grønt billån, foretager långiveren en kreditvurdering. Denne kreditvurdering foretages, for at sikre at du har en sund økonomi, og dermed har mulighed for at tilbagebetale det lånte beløb.

Hvad er forskellen på et Grønt billån og traditionelt billån?

Forskellen på et grønt billån og traditionelt billån er at grønne billån, er øremærket køb af hybridbiler, plug in hybridbiler, elbiler og andre elektriske køretøjer.

Når du skal købe ny bil, skal du ofte lægge en udbetaling på 20 % af bilens pris med et traditionelt billån. Med grønne billån kan du ofte nøjes med en udbetaling på 10%.

En anden fordel som du ofte opnår med et grønt billån, er at renten er lavere. Du kan ofte få en lavere debitorrente, som kan være med til at gøre lånets ÅOP lav. Som forbruger får du derudover ofte bedre lånevilkår, som gør grønne billån mere attraktive end traditionelle billån. 

Grønt billån med lav rente

Grønt billån med lav rent

Kilder:

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu