Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge

Grønt billån - Se vores oversigt her

Læs mere om grønne billån nedenfor

  1. Hjem
  2. Billån
  3. Grønt billån - Se vores oversigt her
Opdateret 26. juni 2022

Lavere rente

Brugernes favorit

Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Pålydende rente 4.99-18.99%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 23 år
ÅOP 5,11 - 20,73 %
Lån helt op til 400.000 kr. Løbetid op til 15 år Hurtig udbetaling
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb 10.000 - 1.000.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 år
Rente/år 1.25-24.99%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder 20 år
ÅOP 3,80 %
Billån med sikkerhed Hurtigt svar Èn ansøgning - tilbud fra 17 banker
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 15 år
Rente/år 2.95-24.99%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Alder 18 år
ÅOP 7,19 %
Mere end 500.000 tilfredse kunder Øjeblikkeligt svar fra op til 7 banker
Ansøg nu
Se mere

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Derfor kan du trygt bruge Tjeklån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser


Indholdsfortegnelse
Se mere

Grønt billån

Salget af el- og hybridbiler stiger som aldrig. Med øget fokus på klimavenlig transport og den manglende registreringsafgift på el- og hybridbiler har fået salget til at boome. I takt med denne øgede interesse, er mulighederne for et billån specifikt til disse klimavenlige transportmuligheder blevet større. For mange er en bil stadig den foretrukne form for transport, og derfor er en miljøvenlig bil blevet  

Et lån til plug in hybridbil eller elbiler har en lang række fordele, som gør det til et billigere lån end et traditionelt billån. Banker gør et grønt billån til et fordelagtigt lån, for at promovere og tilskynde kunder til at vælge en plug in hybrid.

Du kan frit tage kontakt til forskellige banker og høre mere om dine muligheder for et billån øremærket til grønne formål. Ellers kan du også anvende online sammenlignings platforme, hvor du kan søge efter billån efter bestemte kriterier, og selv sammenligne dine muligheder. Dermed får du undersøgt markedet, så du får den bedste rente til dit billån. Mange grønne billån kommer også med fordele og goder, som blot gør dit grønne valg endnu mere fordelagtigt for dig og dit budget.  

Hvad er et grønt billån?

Et grønt billån er et lån, som er lavet specifikt til køb af el- eller hybridbil. Med en lavere rente og en mindre udbetaling, er dette grønne lån til elbil fordelagtigt for alle, som ønsker at tage del i den grønne omstilling. 

Billaan.jpg

Til forskel fra et almindeligt billån, så er et grønt billån specifikt øremærket til el- og hybridbiler. Derudover er kravet til udbetaling af bilen lavere end ved et traditionelt billån, så du skal blot kunne udbetale en mindre del af bilens pris, end når du låner til en traditionel bil. 

Leder du efter et nyt billån, så kan du få et grønt billån som vil spare dig penge og være et godt alternativ for miljøet. Med et billån på en plug in hybridbil eller et billån på en elbil hos en god bank, kan du spare og få mange goder, såsom en billig forsikring, et plug in til din bil, eller et billigt lån. 

Hvad koster et grønt billån?

Prisen på et grønt billån afhænger af forskellige faktorer. Der er derfor ikke én fast pris at oplyse, når det drejer sig om et grønt billån. Prisen på et billigt grønt billån afhænger blandt andet af bilens pris, værdien af den eventuelle egenbetaling, rentesatsen, den månedlige ydelse, samt lånets løbetid. 

Liste over udbydere af grønne billån:

  1. AL Finans Grønt billån. Rente 1,25 %. Lån fra 40.000 - 1.000.000 kr.
  2. Lån & Spar Grønt billån. Rente 1,25 %. Lån fra 50.000 - 1.500.000 kr.
  3. Nykredit Grønt billån. Rente 1 %. Lån fra 50.000 - 600.000 kr.
  4. Nordea Grønt billån. Rente 1,5 %. Lån fra 50.000 - 1.200.000 kr.
  5. Djurslands Bank Grønt billån. Rente 1,5 % Lån fra 50.000 - 500.000 kr.
  6. Sparkassen Kronjylland Grønt billån. Rente 0,95 %. 50.000 - 1.000.000 kr.

For eksempel kan du få en idé om prisen på et grønt billån fra Arbejdernes Landsbank. Hos AL bank får du en lav debitorrente fra kun 1,25% og et fast lavt etableringsgebyr på kun 4500 kroner, uanset lånebeløbet. Derudover er der en minimum udbetaling på 10% og en valgfri løbetid på maks 8 år. Du har også mulighed for at få et grønt billån til 0% i udbetaling, hvor din rente så vil stige med 1% point. 

Med udgangspunkt i prisen på et grønt billån fra Arbejdernes Landsbank, kan du forvente følgende pris på et billån. 

Hvis du for eksempel er interesseret i at få et billån til en el- eller hybridbil, hvor prisen på bilen er 290.000 kroner, så vil din udbetaling være 29.000 kroner ved en udbetalingsprocent på 10%. Hvis din løbetid er 8 år og du har en rente på 1,25%, så vil din månedlige ydelse være 2975 kroner før skat.   

Hvis du er interesseret i et grønt billån fra Arbejdernes Landsbank, så kan du beregne dit potentielle billån gennem AL Finans. Dit grønne billån vil også være finansieret af AL Finans. Med digitale løsninger kan du nemt udregne dit grønne billån og færdiggøre ansøgningen online, så du kan få dit billån godkendt.   

Er det billigere at låne til elbil?

Der er en lang række fordele ved et at få et grønt billån, frem for at få et traditionelt billån. I lang de fleste tilfælde vil et grønt billån være billigere end at låne penge til en diesel eller benzin bil. 

Et grønt billån har oftest en billig eller gratis oprettelse, hvilket sparer dig penge og gør det mere realistisk at finansiere købet af en bil. Derudover har grønne billån oftest en lav rente. Du kan derfor spare, når renten er lav, da din månedlige ydelse dermed også er lav.

Din udbetaling kan også variere, afhængigt af hvor du er kunde hos og ansøger om et grønt billån. Oftest er udbetalingen lav ved grønne billån, og dermed kan du spare mange penge på denne type lån. Nogle banker tilbyder ovenikøbet også med finansieringen af ladestander til elbiler eller til en plugin hybridbil, så du kan spare yderligere.     

Hvad koster det at låne til en el bil?

For det første afhænger prisen på lånet af bilens pris. Denne pris påvirker nemlig både de samlede kreditomkostninger og hvad en årlig rente vil lyde på for dig. I langt de fleste tilfælde er der kun behov for at der stilles sikkerhed i form af tinglyst pant i bilen ved et grønt billån, og derfor skal du ikke igennem en almindelig kreditgodkendelse som ved billån til diesel og benzin biler. Dit bilvalg af enten en elbil eller en hybridbil, samt den samlede pris på den nye bil, udgør først og fremmest prisen på dit grønne billån.

green car.png

De fleste kan få et billån, så længe du har en sund økonomi og et samlet kreditbeløb som kan dække for din egen udbetaling. Hos nogle banker sparer du også penge ved at slippe for at betale for tinglysning, når du låner op til et bestemt beløb. Ved at spare denne tinglysning afgift, bliver prisen på dit grønne lån også mindre.  

Ved langt de fleste grønne billån er din debitorrente variabel, og dermed stiger renten nogle gange, mens dens andre gange kan være lav.           

Hvor er det billigst at låne til bil?

Forskellige banker tilbyder en forskellige rente. Den pålydende rente kan også svinge alt efter om du ønsker et grønt billån til en hybridbil eller en elbil. For at finde den bank som tilbyder det billigste lån og den laveste rente, kan du med fordel anvende en online platform, som sammenligner grønne billån og deres rente.

Når du foretager denne form for søgning, så får du mulighed for at vurdere attraktive lån og få et grønt billån som passer til dine behov. Under din søgning skal du være opmærksom på forskellen mellem hybridbiler og elbiler, da renten gælder for begge, men kan variere efter model og pris. Derudover kan dit behov for forsikring variere alt efter om du leder efter hybridbiler eller elbiler. 

billån.jpg

Når du skal finde den rette bank så du kan få et fordelagtigt billån, så skal du også kigge nærmere på goderne, som dit billån kommer med. For hos mange banker får du et billån samt goder, som gør lånet ekstra fordelagtigt for dig. Hvis du leder efter plug in hybridbiler, så kan du nogle gange få et billån, hvor et plug in er medfinansieret af banken. Dette sparer dig penge, når du skal have installeret en ladestander til din plug in hybrid.      

Hvad ellers er grønt disse dage?

Udover et grønt billån kan du også søge om et grønt boliglån. Dette lån er specifikt forbeholdt energirenovering og at etablere nye vedvarende energianlæg til dit hus. Du kan oftest kombinere dette lån med et billån, så energirenovering og energioptimering også bliver med fokus på din grønne bil. Du kan for eksempel få installeret et plug in til din hybrid- eller elbil og oplade din bil med vedvarende energi. 

Electric car - green vehicle.jpg

Hos Arbejdernes Landsbank kan du for eksempel beregne hvor meget du kan spare i hjemmet, hvis du foretager en energirenovering. Du har også mulighed for at få en samtale om et grønt boliglån, så du kan energioptimere dit hus. En energirenovering af din bolig og et skift til vedvarende energikilder kan opnås til en god pris, når du søger om et grønt boliglån, som er særligt øremærket til at forbedre dit hjems energi. Alle med en fast ejendom, hvadenten det er et hus, ejerlejlighed eller sommerhus, kan få et grønt boliglån fra Arbejdernes Landsbank.

Nogle af de tiltag, som du kan anvende dit boliglån til, er at energiforbedre din bolig. Du kan for eksempel investere i solfangere eller solceller til dit hus. Alternativt kan du ændre din energikilde i hjemmet til at komme fra naturgas, fjernvarme, jordvarme eller andre opvarmningsformer. Derudover kan du foretage ændringer i hjemmet, såsom at få lavenergivinduer eller hulmursisolering, som også hjælper med at spare på energiforbruget i hjemmet.  author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)