TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Billigste lån i September 2021

Sammenlign billige lån fra 2,95% i rente

Fandt du ikke det rette lån for dig? Se flere attraktive muligheder her
Se færre muligheder

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

HansBillige lån

Er du på på udkig efter et lån, som kun skal være så billigt som muligt, kan det betale sig for dig, at undersøge markedet for lån og dine muligheder, før du kaster dig ud i at låne penge. At optage et lån er som sådan aldrig en billig måde kun at få flere penge mellem hænderne på. Det kan sommetider være nødvendigt, men du bør altid overveje om de penge, som du lige mangler, kan findes på en anden måde end ved at låne dem. Det kan være ved at lægge dine penge til side i en bestemt periode eller tage flere vagter på arbejde. Det er selvfølgelig ikke muligt for alle og heller ikke i alle situationer, og derfor kan det være nødvendigt at låne penge. Når du vil låne penge så billigt som muligt, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Alle udbydere, der tilbyder lån er uanset hvad interesseret i at tjene penge på, at du lige mangler dem og kun låner dem af dem.

Derfor må du aldrig lade dig friste af et godt tilbud uden at have regnet på, hvad det lån i sidste ende kommer til at koste dig. En anden god overvejelse, før du kaster din kærlighed på én bestemt bank eller udbyder, er, at du kan sammenligne forskellige lånetyper og udbydere af lån. Det kan du læse mere om længere nede på siden. Tjeklån er en side, hvor du kan sammenligne forskellige lån og udbydere i vores oversigt, og på den måde nemt og enkelt finde det online lån og den långiver, som passer bedst til dig og dine behov. Du kan desuden bruge sammenligningstjenesten til at skelne mellem, hvilke udbydere der tilbyder dig et billigt lån, og hvem der i mindre grad kan tilbyde dig det, du søger. Så får du det fulde overblik inden du vælger.

Billigste laan

 

Lån afhænger af din situation

Hvis du drømmer om at låne penge, bør du altid regne på, og overveje om din økonomiske situation gør det muligt for dig at låne det beløb, som du drømmer om. Et lån er som sagt ikke gratis, men nogle er billigere end andre. Hvor mange penge du kan låne, og ikke mindst hvor god en låneaftale de forskellige udbydere tilbyder, afhænger utrolig meget af din økonomiske situation og hvordan du foretrækker at styre dine penge. En hvilken som helst bank vil altid kigge på, om de har stor mulighed for at få deres penge igen.
De vil gerne låne dig de penge, du mangler, men kun under forudsætning af, at de ser stor sandsynlighed for, at du kan betale pengene tilbage indenfor den aftalte løbetid. Det er for kreditors skyld, at du ikke skal låne mere, end du kan betale tilbage, men det er i mindst lige så høj grad for din egen skyld. Hvis det viser sig, at du ikke kan betale rentesats og andre udgifter, der er forbundet med at optage et online lån, vil du skulle afdrage på din gæld i længere tid end forventet. Det betyder uanset hvad kun flere - måske skjulte - omkostninger og renter. Du vil i sidste ende betale mere for lånet, end du lige først havde antaget og regnet med.
 
 

Det billigste lån

Det billigste lån du kan få er et privatlån. Det er et lån, som du optager udenom bank og professionelle långivere, men hvor du derimod spørger familie eller venner om et lån. Det kan være et fordelagtigt lån for dig, der er studerende, og som i forvejen ikke har så mange penge mellem hænderne hver måned. Når du optager et lån privat hos for eksempel dine forældre eller anden familie, indgår I en fælles aftale og aftaler, om der skal løbe renter på lånet. Fordelene ved et privatlån er, at der typisk ikke løber renter og skjulte gebyrer på hver måned.

Det er et lån, som du tager, fordi du ikke har penge til at betale de månedlige udgifter til et normalt lån. Et privatlån er for alle, det afhænger kun af, om du selv drømmer om at låne penge hos familie eller venner. Det afhænger naturligvis også af, om de ønsker at låne dig penge, og om I kan blive enige om beløbets størrelse. Et privatlån er derfor også et lån, som umiddelbart er mest brugt blandt studerende og deres forældre. Det er her, pengene er knappe. Det er også i den tid, hvor den studerende muligvis går fra at være hjemmeboende til udeboende.

 
 

Sammenlign billige lån 

Lånebeløb Rente Udbyder
5000 kr. - 400000 kr. 5,11 - 20,73% Bank Norwegian
10000 kr. - 500000 kr. 3,55-19,95% DigiFinans
10000 kr. - 500000 kr. 3,49 - 11,99% Lånio
10000 kr. - 500000 kr. 7% Bankly
20000 kr. - 500000 kr. 3,55 - 14,92% Goloan
 

Lav en aftale om rammerne for lånet

Når du og en af dine familiemedlemmer eller nære venner indgår en aftale om, at du kan låne et vist beløb, kan det være en god ide at snakke aftalen godt igennem. Ulempen ved et privatlån er nemlig, at der helst ikke skal komme penge mellem familiemedlemmer og venner.

I hvert fald ikke hvis det giver anledning til uenigheder eller ligefrem adskillelse, som det nogle gange desværre sker. Derfor kan det være en god ide for både dig og vedkommende, du låner penge af at skrive de forudsætninger ned, som I har sat for aftalen. 

 

Lav en aftale om rammerne for lånet

Den kan blandt andet indeholde information om, hvornår I har aftalt, at du skal begynde at betale lånet tilbage, eller hvornår det skal være helt indfriet. Den skriftlige aftale kan også indeholde information om, hvor mange penge du skal afdrage hver måned, så I er 100 procent enige om alt.
En aftale er altid en god ide også selvom, at I lige nu begge er enige om, at I ikke bliver uenige. Man kan ikke spå fremtiden, og penge kan desværre føre til uenigheder. Det er rigtig ærgerligt, især når det er lånte penge fra din omgangskreds. En skriftlig aftale kan mindske en diskussion eller uenighed om lånet, fordi I begge to var enige om netop disse nedskrevne forudsætninger, da du lånte pengene.

SU-lån er det billigste for studerende

Hvis du er studerende og mangler penge i hverdagen, har du mulighed for at optage et SU-lån, som faktisk er det billigste lån, du kan få. Som studerende med en primær indkomst fra SU kan det være svært at få dagligdagen til at hænge sammen. Hvis du studerer i én af de store danske byer, er huslejepriserne også helt i top. Det kan desuden nogle gange være småt med studiejobs, som kan supplerer den ellers ikke så høje indkomst. Derfor kan en tandlægeregning og andre uforudsete udgifter godt vælte hele din SU-økonomi omkuld.

Det kan i sådanne situationer være nødvendigt at optage en SU-lån, og det skal du egentlig heller ikke frygte. Et SU-lån er ganske favorabelt, fordi du ikke betaler renten og ydelser af på lånet, mens du er studerende. Der løber kun ganske få renter på lånet, mens du er studerende, og SU-styrelsen kræver først, at du tilbagebetaler lånet, når du er færdig med din uddannelse. Det er derfor en god måde for dig, der er studerende til at få flere penge mellem hænderne hver måned. Din økonomi og dine penge kan fylde meget i hovedet og i hverdagen. Især hvis de hver evig eneste måned ikke rækker.

Der kan du begynde at overveje, om du bør låne lidt penge, som du kan betale tilbage, når du får et fuldtidsjob og en større indkomst. Fordelen ved et SU-lån er desuden, at du kan låne med tilbagevirkende kraft. Du kan derfor låne penge i en vis periode tilbage i din studietid. Før du som studerende optager et kviklån, banklån eller forbrugslån bør du overveje, om du kan låne, det du drømmer om ved at optage et SU-lån. Det vil med garanti mere eller mindre næsten altid være det mest fordelagtige og billigste lån, du kan få under dine studier.

 
 

Fælder ved et billigt lån

Når du vil optage et lån, som er så billigt som muligt, skal du altid være på vagt og være opmærksom. Der er ingen låneudbydere, som er interesseret i at låne dig penge uden selv at tjene penge. Derfor skal du heller ikke bare hoppe i med begge ben lige med det første, når du ser et lån, der umiddelbart virker billigt og godt for dig og din pengepung. Der er nogle fælder, som du skal undgå at falde i, når du leder efter det billigste lån.
Her på Tjeklån kan du frit sammenligne lån og udbydere i vores oversigt, og du vil også her blive præsenteret for online lån, der ved første øjekast kan synes billige. Det er her, du skal være opmærksom og kigge lånene og udbyderne efter i sømmene og hele tiden have bag øret, at en hvilken som helst bank gerne vil tjene penge på at låne dig penge. Det kan de ikke, hvis ikke der er nogle skjulte omkostninger eller gebyrer forbundet med, at du optager et givent lån.
 

Et lån uden renter

Når du tænker billige lån, tænker du måske også på en lav eller ikke eksisterende rente. Det er der også noget om, og tanken slår nok de fleste, når de hører om billige lån og søger efter et. Renten på dit lån, er det lånebegreb, som langt de fleste danskere er bekendt med. Det er et begreb, som vi har hørt igennem hele livet og ikke mindst skoletid. Her er de fleste blevet gjort opmærksom på, at man altid skal tjekke rentens størrelse på et lån. Det skal du sandelig også, og det er rigtigt, at en lavere rentesats kan være mere fordelagtig for dig end når renten er høj.

Du kan desværre ikke altid regne med, at bare fordi et lån har en lav rentesats, er det også det mest favorable og billigste lån, du kan få. Når renten er lav, kan det nemlig være et tegn på, at der gemmer sig andre omkostninger til lånet. Der vil mere eller mindre altid være omkostninger og gebyrer forbundet med at stifte et lån. Det hedder typisk stiftelsesomkostninger, og så vil udbyderne også i de fleste tilfælde kræve gebyrer for administration af lånet. Du kan derfor ikke vide dig sikker på, at billige lån også er de lån, hvor renten er holdt nede på en minimums niveau.

Der er heldigvis gode råd til dig, som synes, det kan være svært og uoverskueligt at gennemskue, om du skal låne penge der, hvor renten er lavest, eller der hvor de øvrige omkostninger er lavest. Det handler ofte om, at du skal sidde og regne og sammenligne forskellige lån. Det kan sagtens lade sig gøre at finde billige lån, hvor du ikke bliver overrasket over skjulte gebyrer, som du ikke havde spottet. Sørg altid for at du lige læser hele låneaftalen og eventuelt regner efter en enkelt gang mere end du ellers ville have gjort. På den måde har du gjort dit forarbejde så godt, som du kan.

 
 

Gennemsku renten og øvrige omkostninger

Nu skal du forsøge at gennemskue, hvor du kan få billige lån samtidig med, at du bevarer overblikket over dine egne finanser. Når du kigger på lån og vil finde de billige lån, skal du veje renten og øvrige omkostninger, der er forbundet med lånene op med hinanden. Det kan nogle gange kræve en beregning, som går ud på, at du skal finde ud af, hvor meget du i løbet af lånets løbetid ender med at betale i renteomkostninger.
 

Dernæst skal du vende dit blik mod andre omkostninger forbundet med lånet som for eksempel stiftelsesomkostninger og administrationsgebyrer. Du skal nu kun beregne, hvor mange penge du i sidste ende ender med at betale i disse øvrige omkostninger og gebyrer. Ved at beregne dine omkostninger til renten og på den anden side til øvrige omkostninger kan du sammenligne de to poster. Hvis udgifterne ved det lån, hvor renten er lav, er lavere end ved lånet med store øvrige omkostninger, bør du overveje lånet med den lave rentesats. 

 

Gennemsku renten.svg

Du skal dog huske på, at hvis renten er lav, er det ikke lig med billige lån, fordi stiftelsesomkostninger og andre skjulte gebyrer kan trække omkostninger op. Du kan gennemskue, hvor du skal låne penge for at gøre det så billigt som muligt ved at sammenligne omkostningerne efter lånets løbetid.

Er et rentefrit lån billigt?

Et rentefrit lån er, som navnet antyder, et lån uden renteomkostninger. Det lyder da umiddelbart meget godt og ikke mindst billigt. Det er det ikke nødvendigvis, fordi der oftest vil være en række andre skjulte omkostninger forbundet med at optage et rentefrit lån, og de kan i sidste ende nogle gange kompensere for de renter, som lånet ikke har. Et rentefrit lån fungerer således, at lånets løbetid som regel er rigtig kort. Lånets løbetid vil typisk ligge på omkring 14 til 60 dage, hvilket ikke er ret meget for et lån. Derudover er der ikke ret mange låneudbydere, som tilbyder rentefrie lån, og de er derfor ikke altid så nemme at finde. Men er et rentefrit lån billigt? Ikke nødvendigvis.

Udbyderne af lånene skal og vil altid tjene penge på, at du låner penge, og hvordan kan de det uden renter? Det kan de ved at hæve de øvriger omkostninger, der er forbundet med lånet. Det kan for eksempel være stiftelsesomkostninger og administrations gebyrer, som udbyderen hæver til mere end ved et lån, hvor der løber renter på. På den måde kan udbyderne tjene penge på lånene men tilbyder dig et lån uden renter, som umiddelbart virker som et af de billige lån. Det er det desværre kun sjældent. Hvis du overvejer et rentefrit lån, som også nogle gange markeres og omtales som et gratis lån, skal du være yderst opmærksom på de øvrige udgifter, der er forbundet med lånet.

Et rentefrit lån kan dog i nogle tilfælde kun være en fordel for dig, der vil optage et lån online med en kort tilbagebetalingsperiode, og hvor du ikke skal betale ekstra udgifter hver måned, udover det du afdrager på lånet. I sådanne tilfælde kan det være en billig løsning, men du bør altid veje de øvrige omkostninger op med den ikke eksisterende rentesats og forholde dig til, om et andet online lån vil være bedre for dig og din økonomi.

 
 

Billige forbrugslån

En anden mulighed for dig, der gerne vil have et billigt lån, kan være et forbrugslån. Dermed ikke sagt at forbrugslån er billige lån, men de kan i nogle tilfælde være billigere end andre typer af lån. Et forbrugslån er et lån, som du kan ansøge om online. Det er enkelt og nemt at ansøge om, og der er ikke nogen, som stiller spørgsmål, uanset hvad du skal bruge pengene til. Du kan altså bruge dem til lige præcis det, som du har lyst til. Det er et lån, du kan bruge, hvis du har brug for nogle penge lige nu og her. Hvis det er et lån til et hus, en ny bil eller andre store udgifter, som du går og drømmer om, er et forbrugslån ikke det rigtige.
Din bank kan derimod bedre rådgive dig om dette, og derfor bør du rådføre dig med de folk, som kan låne dig penge til større posteringer. Der findes rigtig mange forskellige forbrugslån og udbydere, der tilbyder disse i Danmark. Her på Tjeklån kan du i vores liste se et stort udvalg af dem og finde det, der passer bedst til dig. For at du kan få de bedste og billige forbrugslån, som passer til dig og dine behov, skal du sammenligne de forskellige lån. Du kan ikke altid lige ved første øjekast se og gennemskue om det forbrugslån, du kigger på, er et af de billige lån eller ej. Det er derfor, du med stor fordel kan sammenligne lånene ved hjælp af vores oversigt, så du kan finde ud af, hvor du kan få den bedste aftale, som indeholder de laveste udgifter både i forhold til renten, stiftelsesomkostninger, administrationsgebyrer og andre omkostninger eller gebyrer, der kan høre med.
 
 

Er kviklån en billig løsning?

Et kviklån er et lån, som oftest er mindre end et forbrugslån. Når du ansøger om at optage et kviklån, er der dog heller ikke nogen, som spørger ind til, hvad du har planer om at bruge pengene til. På den måde minder forbrugslån og kviklån om hinanden. Når du optager et kviklån og bliver godkendt til det, får du pengene udbetalt med det samme til din NemKonto, så du har dem på dit kort. Det er derfor et godt lån til dig, der mangler penge lige nu og her. Det kan for eksempel være til reparation af din computer, din ny bil eller dine højttalere eller andre mindre udgifter, som ikke kan vente. Kviklån er blevet meget populært de seneste år, og det er ikke uden grund.

Et kviklån er et lån, som er nemt at ansøge om at optage. Når du skal ansøge om at få optaget et kviklån, foregår det altid online, og du kan derfor ansøge om det, når du vil, og hvor end du er henne. Kviklån er ikke som sådan kun billige lån, men det er der i realiteten ingen lån, der er, selvom det ville være rigtig rart for mange. Der er forskel på alle typer af lån, og der er også stor forskel på, hvordan de forskellige kviklån er skruet sammen. Når du skal finde ud af, om du skal optage et kviklån, skal du altid danne dig et godt overblik over dine finanser.

Selvom du i sidste ende finder et billigt kviklån, eller anden type af lån, skal din økonomi altid kunne bære, at du låner penge. Det kan være fristende at optage et kviklån, fordi der ikke bliver stillet særlig mange krav til dig eller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. Før du lader dig friste alt for meget, bør du lige gøre op med dig selv, hvor meget du i virkeligheden har brug for pengene.

Det er altid billigere at lade være med at låne penge. Med et hvilken som helst lån og også et kviklån følger nogle forpligtelser som blandt andet, at du skal afdrage på lånet hver måned. Din økonomi skal altså være rustet til, at du hver måned kan betale et vis beløb, uden det går ud over de andre økonomiske forpligtelser, du har. Måden du finder ud af, om kviklån er den rette og billigste løsning for dig, er at du sammenligner lån og deres individuelle fordele og ulemper.

 

Onlinelån

Det er ikke nødvendigvis de billige lån, du finder og kan ansøge om, når du søger efter lån online. Det er til gengæld en måde at optage et lån på, som har en kort behandlingstid og svarfrist. Når du optager et lån online, får du ikke nødvendigvis det billigste lån. Det er tilgengæld en måde at optage et lån på uden, at du skal stå til regnskab for, hvad du skal bruge pengene til.

Det er for det meste nemt og hurtigt at søge om et lån online og blive godkendt, så du får dine penge ind på kontoen. Hvis du virkelig mangler pengene til for eksempel reparation af din ny bil, din computer og alternativet er en helt ny, kan du muligvis betragte et lån, som en billigere løsning. Lånet i sig selv kan du derimod ikke nødvendigvis karakterisere som billigt.

Det kan være svært at blive godkendt til et lån i de traditionelle banker, og derfor kan det være en nem løsning at optage et online lån. Hvis du vil finde det billigste onlinelån, der passer til dig så brug Tjeklåns sammenligningstjeneste. Det gør det nemt og overskueligt for dig, så du hurtigt men velovervejet kommer videre og på rette spor igen.

Onlinelaan.jpg

Spørgsmål og svar 

Kan alle låne et billigt lån?

For at kunne låne skal du opfylde følgende krav

 • Minimum 18 år gammel
 • Fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal have en fast indtægt 
Hvor meget kan du låne?

Du kan låne fra 100 kr. til 500.000 kr.

Hvad er det billigste lån?

Det billigste lån ændrer sig fra tid til anden. Derfor anbefaler vi at du ser vores oversigt over lån, så du nemt kan finde det billigste lån for dig.

Hvordan ansøger jeg om et billigt lån?

Du ansøger hurtigt og nemt via NemID inde på vores side. Bare klik det billigste lån for dig, og så er du i gang.

Sammenlign og find billige lån

Den måske bedste og mest effektive måde at finde ud af, hvilket lån der er det bedste og det billigste, er ved at sammenligne lån. Det er altid svært at sige noget entydigt om, hvornår ét og samme lån både er det bedste og det billigste for netop dig. Fordele og ulemper ved et givent lån afhænger desuden af, hvem det er, der skal optage lånet. Derfor kan Tjeklån desværre ikke entydigt sige, at det og det lån er bedst og billigst. Ved at sammenligne de mange lån, som du kan se på Tjeklån, kan du finde ud af, hvilket lån der lige passer bedst til din økonomi, din hverdag, dine behov og din situation.

Hvilken type af lån du skal have afhænger meget af størrelsen på dit lån. Hvor meget du vil låne, og over hvor lang tid du vil betale det tilbage er også faktorer, som er vigtige for at finde ud af, om et lån er det bedste og billigste for dig. Vores arbejde hos Tjeklån har gjort det nemt og enkelt for dig at gennemskue de forskellige lån. Hvis du for eksempel overvejer at optage et forbrugslån, viser vores oversigt dig en lang række udbydere som tilbyder forbrugslån. De har alle forskellige fordele og ulemper, men du kan nemt finde det lån, der passer til dig udfra de kriterier, som de bliver sammenlignet på her på Tjeklån. Ved at sammenligne finder det billigste online lån også nemmest dig og du finder nemmest det.

 
 

Din månedlige udgift

Det er din økonomi, der styrer, hvor meget du har råd til at låne af en bank. Jo stærkere en økonomi du har, jo mere vil du som hovedregel også kunne låne, og jo bedre en aftale med långiveren kan du også nogle gange få. Når du optager et lån, er der en månedlig udgift forbundet med det. Det kaldes også den månedlige ydelse. Det er den ydelse, du hver måned betaler for at have optaget lånet. Det er den måde, du betaler lånet tilbage på, og derfor er det vigtigt, at din økonomi kan holde til den månedlige ydelse, der er på det lån, du optager.
Det kan også være en måde at finde ud af, om et lån er det bedste og billigste for dig. Et lån er ikke billigt for dig, hvis ikke du har råd til den månedlige ydelse, der er forbundet med lånet. Så selvom et lån ikke er billigt i sig selv, kan det være en billigere løsning for dig, at optage et lån med en månedlig ydelse, der passer til dine finanser i stedet for et med en høj ydelse, som du ikke kan betale. Lån er ikke billige lån for dig, hvis du ikke kan overholde den aftale, der er om lånets løbetid, månedlige ydelse og andre ting.
 
 

Undersøg markedet og dine muligheder

Når du sammenligner lån og bank via vores oversigt her på Tjeklån, undersøger du markedet for de løsninger, der passer bedst til dig. Det er den bedste og mest sikre måde at gribe det at søge efter lån an på. Markedet for lån er stort. Mange långivere vil forsøge at friste og lokke dig, og tilbyder dig et gratis lån, rentefrie lån og andre fristende tilbud, som umiddelbart lyder bedre, end de er. Når du undersøger markedet, bliver du også klogere på, hvad der er bedst og billigst for dig. Det kan derfor godt betale sig for dig at sætte tid af til at gå de forskellige lånetilbud igennem.

Du har flere muligheder for at låne, og som du kan læse mere om her på Tjeklån, kan det også være et privatlån, der er det bedste og ikke mindste billigste lån for netop dig. Det billigste lån er som nævnt et privatlån, og hvis du har muligheden for at låne pengene privat, kan du overveje det og snakke med dine nærmeste om den løsning. Det skal fungere for både dig og vedkommende i dit privatliv, som du låner penge af. Et andet billigt lån er det føromtalte SU-lån, som studerende med stor fordel kan optage under studietid. Dine muligheder er mange og uendelige, men med et sammenligningsværktøj, der er uafhængigt, kan du indskrænke dine mange muligheder til lige netop dem, der passer bedst til dig.

 
 

Læg et budget inden du låner

For at du får dannet dig et overblik over, hvad der er gode og billige lån for dig, kan det være en stor hjælp at lægge et budget, før du låner penge. Det giver et godt overblik og kan på en nem og simpel måde give dig svar på, hvad du har råd til at låne. I dit budget skal du blandt andet finde ud af, hvor meget du har råd til at undvære hver måned. Det er penge, som skal gå til, at du kan betale den månedlige ydelse, som er lagt ned over lånet i en given og begrænset periode. Uanset hvad, kan det godt betale sig for dig at danne det overblik.
Hvis ikke du kan overholde låneaftalen, kan det få konsekvenser, som gør, at du ender med at betale mere tilbage på lånet end først anslået, og så er det ikke billige lån. Sørg for altid at have en fornuftig sum penge tilbage på dit kort, når du har afdraget på dit online lån, så du ikke lige pludselig står uden penge til dine udgifter. Sørg for også at have penge til de andre øvrige udgifter end renten på dit lån, som for eksempel afdrag på en ny bil eller benzin til din ny bil, forsikringer, internet og lignende.

Godt at vide om de billige lån

Lån penge billigt – det er helt sikkert enhver persons store drømme, når man går på jagt efter et godt lån. Og som kunde på lånemarkedet har man faktisk en rigtig god position. For der er rigtig mange låneudbydere på markedet, som du måske kan ansøge hos. Og dermed er det låneudbyderne, som skal kæmpe for at få hver enkelt kunde til at vælge at låne penge hos lige netop dem. Det er ligesom på mange andre markeder. Jo flere udbydere, der er af et produkt, jo mere attraktiv bliver en kunde for den enkelte online bank. Og det er slet ikke så farligt at være kunde på lånemarkedet i dag. For der sidder nemlig en masse kloge folk i Finanstilsynet og holder øje med at låneudbyderne giver dig de bedste vilkår og de rigtige oplysninger.
Frem for tidligere, hvor man ikke vidste så meget om online lån, er det i dag meget nemmere at finde sikre og gode lån, der passer, og som har fornuftige vilkår. Det betyder, at du har masser af muligheder for at finde gode lån, der passer til dine drømme. Lån alt lige fra 15000 til 300000 kr eller måske endda mere, hvis det er det, der skal til for at du kan realisere dine drømme. Og med et lån uden sikkerhed er der ingen, der stiller spørgsmål til hvad du skal bruge pengene til – du skal blot ansøge og vente på at få udbetalt pengene til din konto.

Find et billigt lån

At finde billige lån på egen hånd kan være svært at gribe an. Hvor starter man og hvem kan man stole på? TjekLån er et uafhængig sammenligningssite, der hjælper dig med at finde det bedste lån online til dit behov. Vær dog opmærksom på at TjekLån modtager provision for låneudbyderne for at formidle lån. Vores resultater inkluderer de mest konkurrencedygtige låneudbydere, som tilbyder billige lån til fordelagtige vilkår. I søgefunktionen til venstre kan du indsnævre resultaterne i oversigten, så du kun ser de lån, der passer lige nøjagtigt til dit økonomiske behov og alder.

Der er flere typer billige lån online til den laveste rente, også rentefrit lån, derfor bør du også klikke rundt på siden og undersøge priserne på de andre typer lån. Har du brug for et mere kortsigtet lån, kan duog traditionelle banker kan tilbyde, så er der nogle markante forskelle, som er gode at være opmærksomme på. Ønsker du et lån på et samlet beløb fra en traditionel bank, må du først lave en aftale med en bankansat. Til mødet med banken vil du blive udspurgt om formålet med dit lån, banken vil lave et udførligt kredittjek af dig. Er bankens indstilling fortsat positiv, så vil de udfærdige de nødvendige lånedokumenter om din økonomiske situation , hvilket kan tage nogle dage. Når papirarbejdet er færdigt, så kan du vende tilbage til banken og underskrive, hvorefter pengene vil blive overført til din konto.

Med lån online er processen mindre kompliceret. Du ansøger om et lån online, udbyderen foretager et automatiseret kredittjek, og du vil efterfølgende modtage et lånetilbud ofte indenfor få minutter. Grundet nyere lovændringer fra årsskiftet, så er der en venteperiode på 48 timer, før du kan acceptere det returnerede lånetilbud. I denne venteperiode er det forbudt for låneudbyderen at kontakte dig for at følge op på lånetilbuddet. Ønsker du fortsat at gennemføre lånet efter de 48 timer har passeret, så skal du selv henvende dig til låneudbyder, som herefter vil udbetale pengene. Disse nye regler gælder kun de kortfristede lån og sker med henblik på forbrugerbeskyttelse, da man ikke ønsker, at online lån skal benyttes til at finansiere impulskøb.

Er online lån et billigt lån?

Tidligere har traditionelle banklån været den billigere løsning, men selvom et online lån kan være dyrere, så kommer de dog med nogle fordele, som bank lån ikke kan konkurrere med. Et online lån vil nok sjældent være danmarks billigste lån, men hvis du eksempelvis ønsker at undgå at blive udspurgt omkring formålet med lånet, eller hvis du har behov for en hurtig udbetaling, så kan det være merprisen værd.

Er du alligevel fokuseret på at finde danmarks billigste lån, så bør du læse nedenstående afsnit: billige lån uden renter, og billig lån til studerende. De traditionelle banker har været i krise de seneste 5 år, derfor har de i større og større grad smækket pengekassen i, og det bliver sværere og sværere at blive godkendt til et lån. Hvis de vurderer at din økonomiske sikkerhed ikke er så god, vil du måske blive tilbudt et lån med dyre renter og høje omkostninger. Det er desværre ikke alle, som har den sunde økonomi bankerne elsker, det er derfor efterhånden kun bankernes virkelig gode kunder, der kan få et lån til en favorabel rente. Derfor er online lån for nogle forbrugere begyndt at overhale banklån som en billigere og bedre løsning.

Billig lån til studerende


Leder du efter billig lån til studerende, så bør du undersøge om det er muligt at lave et lån privat. Det kunne eksempelvis være et lån privat af en forælder, hvilket ofte er danmarks billigste lån. Som studerende findes der heldigvis også mange andre muligheder. Et billig lån til studerende kunne også være et SU-lån. Denne lånemulighed er kun for dig som modtager SU og er under uddannelse. SU-lån tildeles et år ad gangen. Du kan naturligvis selv bestemme hvilke måneder og hvor meget du vil have udbetalt.

Er der beløb i din låneplan, som du ikke har fået udbetalt, skal du naturligvis ikke betale renter af dette beløb. Hvis du kvalificerer til et SU-lån, så har du også mulighed for at låne med tilbagevirkende kraft, så længe du har modtaget SU på samme uddannelsessted og studium. Generelt kan siges at et SU-lån er præget af meget lave renter i løbet af studietiden, derefter vil forrentningen fortsætte indtil lånet er betalt tilbage. Vil du vide mere om dine muligheder for et SU-lån, kan du læse mere på SU 

 billige lån

 

Billige lån uden renter

Er du på udkig efter billige lån uden renter, så skal du være særdeles opmærksom på andre omkostninger forbundet med lånet. Umiddelbart kan et lån uden renter godt virke som danmarks billigste lån, men nogle udbydere hæver blot stiftelsesomkostninger og administrationsgebyr for at tjene penge på denne måde. En anden form for billig lån uden renter er de såkaldte gratis lån, som nogle udbydere tilbyder til nye låntagere, det gør de i håb om at blive din foretrukne låneudbyder fremover.

På den måde vil de ved næste lån gennem dem kunne tjene deres penge ind igen. Ulempen ved et online lån er, at man betaler en højere pris, for de fordele man får. Til gengæld kan man låne under ordnede forhold uden sikkerhed. Derfor er renter, stiftelsesomkostninger og samlede kreditomkostninger ofte højere end ved et traditionelt bank lån. Derfor er det vigtigt, at du er realistisk omkring lånet og din privatøkonomi, så du får et lån, du kan betale tilbage til tiden.

Du skal også være opmærksom på at optage et lån uden eventuelle skjulte gebyrer, således du finder det lån som passer bedst til dig. Ved at bruge vores låneberegner kan du få et overblik over størrelsen på dine afdrag nemt og hurtigt måned for måned. Det giver dig et realistisk billede af, hvilke forpligtelser der følger med et sådan lån. Hvis du ikke kan betale lånet tilbage til tiden gennem lånets løbetid, vil der typisk blive lagt yderligere renter oveni lånet.

Det betyder at du hurtigt kommer til at betale en høj ÅOP, derfor er det vigtigt, at du ikke tager et lån, du ikke kan betale tilbage rettidigt. Dette er vigtigt hvad enten det er et sms lån, hurtig lån, rentefri lån, lån uden sikkerhed eller billige forbrugslån du har optaget. Inden du skriver under på et lån er det vigtigt, at du har lagt et budget, så du har overblik over, hvor mange penge du har til overs hver måned, og hvor meget du kan afdrage med hver måned. Har du brug for hjælp, er det en god ide at kontakte udbyderen af lånet direkte.

Sådan finder du det billigste lån

Det er selvfølgelig altid mest attraktivt at finde det billigste lån, når man skal låne penge. Man vil jo gerne spare penge, hvis man kan. Derfor skal man finde et lån med en lav rente og uden for mange gebyrer og med lav ÅOP. For at finde det billigste lån er det en god idé at sammenligne flere forskellige. Netop dette kan du gøre her på TjekLån.dk, da vi har samlet de bedste udbydere på markedet, så det er nemt for dig at finde et billigt lån. Man kan også indhente flere lånetilbud fra de enkelte låneudbydere for at få et mere præcist overblik over hvad det kommer til at koste. Jo mere arbejde, man lægger i det, jo billigere kan det blive. Du kan også finde en oversigt over vores andre lån ved at klikke på dette link.

billige lån

Sammenlign tilbud på lån og find det billigste

Det er uforpligtende at ansøge om at låne penge på nettet. Det kan være en god idé at indsende flere ansøgninger, da du bliver i stand til at sammenligne forskellige tilbud på lån.

Når du modtager tilbud på lån, får du en samlet oversigt over lånets økonomiske betingelser – disse er blandt andre:

 • Det præcise lånebeløb
 • Den præcise løbetid
 • Størrelsen på renten og dens type
 • Størrelsen på de månedlige ydelser
 • Omfanget af stiftelses- eller oprettelsesgebyr
 • De Årlige Omkostninger i Procent
 • Når du vil finde det billigste lån blandt dem, du har ansøgt og fået tilbud om, skal du fokusere på punktet omkring de Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP). Dette tal er det mest effektive og præcise, når du sammenligner lån og ønsker indblik i, hvad et bestemt lån samlet set vil koste dig.

Et låns samlede omkostninger er indregnet i de årlige omkostninger i procent. Når du sammenligner lån, vil dét lån med den laveste ÅOP være det lån, som er det billigste. 

Billige lån sider

Billige lån med NemID

Billige lån uden renter

Danmarks billigste lån

Billige lån med lav rentenotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)