Sådan tjener vi penge >

Lån 500 kr.

Se de billigste lån til 500 kr.

Opdateret 15. december, 2022

Minimumslånebeløbet på TjekLån er 1.500 kr. Du kan se dine aktuelle muligheder nedenfor

Andre alternativer

Anbefalet i juni

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
3,8
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Lynhurtig udbetaling(På bare 45 minutter)
 • Hurtig svartid
 • Intet oprettelsesgebyr
Ulemper
 • Høj rente
 • Meget høj ÅOP
 • Du skal være min. 21 år for at ansøge

Ferratum Denmark ApS er en online lånevirksomhed, som tilbyder lån på op til 20.000 kr. Ferratum tilbyder et produkt, de kalder for Ferratum Kredit, hvor man kan få kredit på op til 20.000 kr., som man kan bruge på lige præcis det, man har lyst til og bruge kreditten i det tempo du har lyst til. Afdrag udregnes ud fra den brugte kredit.

ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 81 måneder kr. Variabel debitorrente: 16,90 - 19,56 % ÅOP: 20,18 - 22,94 % Månedlig ydelse: 395 – 561 kr. Samlede kredit omk.: 18.442 - 21.220 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 42.442 - 45.220 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
4,8
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Udbetaling indenfor 1 - 2 hverdage
 • Hurtigt svar på din ansøgning(Hurtigst i deres åbningstider)
 • Du kan indfri lånet før tid ude at skulle betale ekstra omkostninger
Ulemper
 • Du skal være min. 21 år gammel for at optage et lån
 • Du kan kun låne mellem 10.000 - 50.000 kr.
 • Låneomkostninger i forbindelse med et lån(Bla. rente på mellem 9,90 - 19,56 % og ÅOP på op til 24,87 %)

Leasy A/S er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1985 af Niels Thorborg. Leasy har i mere end 35 år solgt hvidevarer, og er et velkendt navn hos mange danskere. I Dag er Leasy vokset sig store, og har med sine over 900 ansatte, formået at tilbyde danskerne service i alt fra isenkræmmer butikker til minilån.

Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

Derfor kan du trygt bruge Tjek-lån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

Jubii Logo New (1)
Sondagsavisen Logo New (1)
Finans Logo New (1)
Nordjyske Logo New(1) (1)
Jyllands Posten Logo New (1)
Indholdsfortegnelse

Sådan låner du 500kr.

Har du behov for at låne 500 kr., kan du vælge at optage et Forbrugslån. Ønsker du at optage et Forbrugslån, tilbydes der hos flere låneudbydere lån fra 1.500 kr. Har du behov for at låne penge, bør du af den årsag overveje et højere lånebeløb. 

Ønsker du at få et samlet overblik over dine lånemuligheder, kan du til enhver tid anvende Tjeklån`s låneberegner. Du skal blot udfylde et par enkelte informationer om dit ønskede lån, hvor der derefter beregnes det bedste og billigste lån, der passer dig og dine behov. 

Lån 500 kr.

Lån 500 kr.

Lån 500 online

Det har aldrig været nemmere at låne 500 kr. online, som kan klares hjemme i stuen via din mobil, computer eller tablet. Det er super nemt at optage et Forbrugslån, som foregår på långiverens egen hjemmeside eller via en sammenligningstjeneste. 

Lån 500 kr. eksempel

Spinner

Lån 500 trods RKI

Vil du gerne låne 500 kr. trods RKI, er dine muligheder i første omgang begrænsede, dog findes der en løsning. Du har som forbruger mulighed for at optage et Kautionist- eller Pantelån, men så tænker du måske, hvad er et Kautionist- eller Pantelån?

Et Kautionist lån er et lån, hvor du vælger en person der kan kautionere dit lån. En kautionist fungerer som en medansøger, der kan overtage lånet hvis du skulle komme i økonomiske vanskeligheder. Lånetypen tilbydes ofte kun de højere lånebeløb, og du bør derfor overveje at låne flere penge(Der stilles ofte også krav til kautionisten).

Et Pantelån er en lånetype, hvor du stiller dine genstande som pant. Låneudbyderen tager derefter dine genstande som pant, og udbetaler en procentdel af genstandenes værdi. Lånetypen kan tilbydes til personer registreret i RKI eller Debitor Registret, da dine genstande som en sikkerhed for lånet. 

Pantelån tilbydes på lån fra 1.000 kr., og du bør af den årsag overveje et højere lånebeløb. Du skal være opmærksom på, at der forekommer omkostninger i forbindelse med et Pantelån.

Lån trods RKI

Lån trods RKI

Lån 500 i dag

Har du et behov for at låne 500 kr. i dag, kan du uden besvær anvende Tjeklån`s låneberegner. Du skal blot udfylde et par enkelte informationer om dit ønskede lån, hvor der derefter lynhurtigt beregnes det billigste lån. Optager du et Forbrugslån får du hurtig udbetaling, som hos nogle långivere udbetales med det samme. 

Lån 500 kr. gratis

Du har som forbruger mulighed for at låne 500 kr. gratis, ved at du optager et Rentefri lån. Rentefrie lån tilbydes ofte de højere lånebeløb, og du bør derfor overveje at låne flere penge for at få de lavest mulige månedlige omkostninger.

Lån 500 kr. billigt 

Vil du gerne låne 500 kr. billigt, kan du til din egen fordel anvende Tjeklån`s låneberegner. Her kan du med få klik beregne et overblik over dine lånemuligheder samt det billigste lån, der passer dig og dine lånebehov. 

Hvilke fordele og ulemper er der ved at låne 500 kr. online

Fordele

 • Nemt at tilbagebetale
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Du kan ansøge nemt og hurtigt online
 • Du skal ikke begrunde hvad pengene skal bruges på
 • Du kan have pengene på din bankkonto inden for et par dage(I nogle tilfælde straks)

Ulemper

 • Høje låneomkostninger ift. lånebeløbet

SMS lån 500 kr.

Et SMS lån er lånetype, som også går under navnene: Quicklån, Hurtiglån, Minilån, Mikrolån osv. SMS lån er til dig som akut står og mangler penge, det kunne skyldes en tandskade eller en ny opvaskemaskine. Med et SMS lån får du en kort løbetid, som gør at lånet hurtigt er tilbagebetalt igen. 

SMS lån 500 kr.

SMS lån 500 kr.

Lån uden NemID

Når du optager et Forbrugslån, skal du underskrive din låneaftale med dit personlige NemID. Det kan derfor blive svært at optage et lån uden dit NemID, som du dog til enhver tid kan bestille via bank eller på borgerservice: www.nemid.nu.

FAQ

Kan jeg låne 500 kr?

Ønsker du at låne 500 kr., bør du overveje et højere lånebeløb. Du kan optage et Forbrugslån fra 1.500 kr. hos en række velkendte låneudbydere, hvor du kan opnå billige lånetilbud.

Hvordan kan jeg låne 500 kr?

Du har mulighed for at optage et Forbrugslån, ved at vælge et af følgende lånetyper: Quicklån, Hurtiglån, Minilån, Mikrolån, SMS lån eller Lynlån. Det har aldrig været nemmere at ansøge om et Forbrugslån, som foregår via långiverens egen hjemmeside eller en sammenligningstjeneste.

Hvad koster det at låne 500 kr?

Omkostningerne når du låner 500 kr., varierer i pris afhængig af den valgte låneudbyder. Långiverne har forskellige omkostninger, alt efter deres lånevilkår som tilbydes i forbindelse med lånet.

Kan jeg låne 500 kr. uden en kreditvurdering?

Når du optager et Forbrugslån, foretages der en kreditvurdering for at sikre at du kan tilbagebetale lånebeløbet. Dog har du mulighed for at optage et Pantelån, hvor der ikke kræves en kreditvurdering af dig som låntager(Læs mere om et Pantelån under “Lån 500 trods RKI”).

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu