Sådan tjener vi penge >

SMS lån & mobillån

Få straks svar og hurtig udbetaling med et mobillån

Opdateret 13. december, 2022

Anbefalet i juni

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
4
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • En ansøgning - tilbud fra op til 15 banker
 • Ansøg på 2 - 3 minutter
 • Gratis og uforpligtende låneformidling
 • Mulighed for at samle dine lån og spare på renterne
 • Lendme kan hjælpe dig med at indhente bedre lånetilbud, end du nødvendigvis kan på egen hånd.
 • Indfri lånet til enhver tid - uden ekstra omkostninger
Ulemper
 • Du kan udelukkende kun modtage tilbud fra de 15 banker som Lendme samarbejder med
 • Udbetaling på helt op til 3 hverdage

Lendme blev etableret i 2016 af tre fynske iværksættere Frederik Murmann, Christoffer Nylandsted og Peter Grunnet Wang, hvor de har haft en lang fortid i bankverdenen. Lendme er i dag er en låneudbyder sammenligning platform, hvor du med en ansøgning kan modtage tilbud fra op til 15 banker og långivere.

Carl Jacobsens Vej 16, ST, 2500 Valby

Fleksibel kredit

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
3,8
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Lynhurtig udbetaling(På bare 45 minutter)
 • Hurtig svartid
 • Intet oprettelsesgebyr
Ulemper
 • Høj rente
 • Meget høj ÅOP
 • Du skal være min. 21 år for at ansøge

Ferratum Denmark ApS er en online lånevirksomhed, som tilbyder lån på op til 20.000 kr. Ferratum tilbyder et produkt, de kalder for Ferratum Kredit, hvor man kan få kredit på op til 20.000 kr., som man kan bruge på lige præcis det, man har lyst til og bruge kreditten i det tempo du har lyst til. Afdrag udregnes ud fra den brugte kredit.

ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta.

Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 72 måneder kr. Variabel debitorrente: 20,51 % ÅOP: 20,51 % Max ÅOP: 24,95 % Månedlig ydelse: 931 kr. Samlede kredit omk.: 26966 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 66966 kr.
3,8
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • En ansøgning - tilbud fra flere banker
 • Mulighed for at sammenligne lån på mellem 10.000 - 400.000 kr.
 • Sammenligner lån fra de bedste og mest velkendte låneudbyder
 • Tjenesten er tilgængelig for alle over 18 år
Ulemper
 • Du modtager udelukkende tilbud fra de låneudbydere som samarbejder med Clara Finans, og du får derfor ikke et fuldt overblik over dine muligheder på lånemarkedet

Clara Finans er ejet og drevet af Admill ApS, som blev stiftet af Mark Andersen der står bag nogle af danmarks største sammenligningstjenester. Clara Finans sammenligner i dag de bedste forbrugslån på lånemarkedet, og giver dig et godt overblik over dem.

Vestergade 48H, 8000 Aarhus C

Derfor kan du trygt bruge Tjek-lån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

Jubii Logo New (1)
Sondagsavisen Logo New (1)
Finans Logo New (1)
Nordjyske Logo New(1) (1)
Jyllands Posten Logo New (1)
Indholdsfortegnelse

Spinner

Hvad er et SMS-lån?

Et sms lån er ældre type forbrugslån, hvor ansøgningsproces og godkendelse foregår via en sms på en mobiltelefon. Sms lån er ogsåå kortfristede lån og man vil typisk låne et mindre beløb. Et sms lån har højere renter og gebyrer end andre former for forbrugslån

Et sms lån foretages online via mobilen, det kaldes i daglig tale for sms lån, men fungere i praksis som et regulært forbrugslån. De største forskelle mellem de mest normale forbrugslån er, at låntager ved et sms lån typisk kun låner et lille beløb.

Et sms lån er et kortfristet lån med høje renter. sms lånet optages ved en ansøgningsprocess, som godkendes af kreditor. Låneaftalen aftales mellem kreditor og debitor via sms, og herefter har debitor pengene på kontoen indenfor kort tid.

Et sms-lån er typisk et hurtigt lån og har derfor kortere løbetid. Til gengæld er det nemt og ganske hurtigt at etablere et sms-lån, og det kan lade sig gøre uden at blive udspurgt omkring formålet med lånet.

Dette kan man dog ikke længere, da udbyderne er hold med at benytter sig at metoden. Lånet bliver på trods af dette, stadig omtalt som SMS lån.

Denne låneform er god til dig, som med kortere tidsfrist har brug for at låne penge til pludselig opståede problemer eller akutte skader. Det kunne eksempelvis være en tandskade eller noget der kræver anden hurtig behandling, der ikke er dækket af det offentlige.

Grundet lovændringer pr. 1. januar 2017 kan sms-lån ofte ikke udbetales samme dag som du ansøger. Folketinget har gennemtvunget en 48 timers betænkningspause på lån med en løbetid på mindre end tre måneder. Dette inkluderer som regel sms-lån, der jo ofte er et lån med kort løbetid.

Formålet med betænkningspausen er at gøre det sværere at låne penge til impulskøb, der godt kan friste nogle forbrugertyper. Du kan altså godt sende låneansøgningen, men du vil ikke kunne få pengene udbetalt før tidligst 48 timer efter du har indsendt låneansøgningen.

Sms-lån er og forbliver en relativt hurtig låneform, især hvis du sammenligner med de mere traditionelle banklån. En stor fordel ved et sms-lån er, at du ikke bliver udspurgt om formålet med lånet. Derfor er hele godkendelsesprocessen ubesværet og fri for irritationsmomenter.

Sammenlign sms-lån

UDBYDER LÅNEBELØB RENTE
LendMe 10000 kr. - 500000 kr. 3,60 - 20,95%
Lendmore 10000 kr. - 150000 kr. 9,90 – 19,56%
Ferratum 1500 kr. - 50000 kr. 22.51%
Clara Finans 1000 kr. - 400000 kr. 20,51%
D:E:R Privat Finans 0 kr. - 0 kr. 16,90 - 19,56%

Lån penge med et SMS-lån

Kært barn har mange navne, og det har et SMS-lån også. SMS-lån kan sagtens sidestilles med lån som eksempelvis minilån, mobillån, mikrolån og hurtiglån. Et SMS-lån hedder et SMS-lån, fordi det tidligere kun kunne optages over en SMS.

Dette er dog ikke længere tilfældet. I langt de fleste tilfælde skal du ansøge om et SMS-lån online, og du kan derfor ikke sende en SMS direkte til låneudbyderen, hvorefter pengene havner på din konto. Den nyere måde at optage et SMS-lån på, giver låneudbyderne en større sikkerhed, hvorfor lånet også typisk bliver billigere end tidligere.

Et SMS-lån er altså et lån, der i de fleste tilfælde optages online. Lånet er meget lille og kortfristet, og det er det, der karakteriserer SMS-lånet. Især den korte løbetid differentierer SMS-lånet fra andre lån, der optages online.

Det er blevet en helt almindelig ting at optage lån, og i dag er det noget, de fleste prøver. Du kan regne med, at din nabo, dine søskende, dine kollegaer eller din tante har optaget et lån – for i dag er lån blevet en rigtig god mulighed for at få hjælp til finansiering af det, vi ønsker os. Fordi flere og flere optager lån for at indfri forskellige drømme, har lånemarkedet udviklet sig utrolig meget.

Det er ikke længere almindeligt blot at gå i banken, når man ønsker at optage lån. Nej – nu findes der også et kæmpe lånemarked online. Her er der et væld af forskellige låneudbydere, der tilbyder forskellige former for lån.

De låneudbydere, der findes online, differentierer sig på forskellige måder – blandt andet ved at nytænke låntyperne. Måske er det på grund af låneudbydernes ønske om at differentiere sig, at SMS-lånet kom til at se dagens lys.

SMS-lånet er en låntype, der alene findes online. Her kan du læse meget mere om den specielle låntype, der er noget helt for sig selv. Du kan også læse meget mere om, hvad du skal tænke ekstra over, hvis du overvejer at optage et SMS-lån online.

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS-lån er altså et lån, der kan optages online. Det særlige ved lånet er, at du ikke kan låne et stort beløb, og lånet skal betales tilbage inden for kort tid. Typisk kan du låne mellem 500 og 10.000 kroner med et SMS-lån – det mest typiske er dog, at lånebeløbet ikke overskrider 4.000 eller 5.000 kroner.

Det lille lånebeløb hænger sammen med den korte løbetid, som ofte kun er op til 12 måneder. SMS-lånet må altså virkelig siges at være et meget kortfristet lån, hvor hele lånebeløbet skal betales tilbage inden for en meget kort periode.

Nogle låneudbydere specialiserer sig i at udbyde små SMS-lån, hvor lånebeløbet skal betales tilbage inden for 30 dage. Der er altså forskellige vilkår for SMS-lån fra forskellige låneudbydere, men det der karakteriserer alle SMS-lån, er, at de er små og har en kort betalingsfrist.

Hvad kan SMS-lånet bruges til?

SMS-lånet er et forbrugslån, og det betyder, at lånet kan bruges til at finansiere forbrug. Forbrug er en bred betegnelse for alt det, der ikke har en særlig værdi, når du har købt og betalt det. Forbrug dækker derfor i den klassiske forstand over rejser, materielle ting, betaling af regninger og lignende.

Når du optager et forbrugslån, må du i virkeligheden gøre, hvad du vil med de lånte penge. Du må eksempelvis bruge pengene til finansiering af en bil, selvom lånet ikke er et klassisk billån.

Det betyder altså, at du kan bruge SMS-lånet til at finansiere lige netop det, som du ønsker. Der er ikke nogen, der skal godkende dine motiver for at optage lånet, og du skal altså således heller ikke redegøre for, hvad dit lån skal bruges til at finansiere.

Hvad er forskellen på et SMS-lån og et kviklån?

SMS-lån findes online, og det gør kviklån også. Derfor er de to låntyper også meget lette at forveksle med hinanden, og der er endda mange, der tænker, at de to låntyper er identiske. Det er dog ikke helt korrekt, for der er flere forskelle på de to låntyper, der adskiller dem fra hinanden.

De primære forskelle er størrelsen på de to lån samt lånenes løbetid. Herunder kan du læse lidt mere om kviklånet, og således kan du finde ud af, om det er kviklånet eller SMS-lånet, der kan dække dit behov.

SMS-lån

Hvad er kviklånet for en type?

Kviklånet er også et forbrugslån, og dette er måske også en af grundene til, at man kan komme til at forveksle kviklånet med SMS-lånet. Kviklånet er dog et større forbrugslån, end SMS-lånet er.

Når du optager et kviklån, kan du låne op til 400.000 kroner. Man kan altså sige, at kviklånet er onlineudbydernes svar på bankens forbrugslån. Kviklånet er ydermere et langfristet lån. Mange kviklån har en løbetid på helt op til ti år – og nogle kviklån løber endda over længere tid.

Mens SMS-lånet kan løse kortfristede økonomiske problemer, kan kviklånet løse langfristede økonomiske problemer. Hvilket lån du skal vælge, afhænger altså af, hvad du skal bruge lånene til, samt hvor hurtigt du kan betale dit lån tilbage.

Denne låneform er god til dig, som med kortere tidsfrist har brug for at låne penge til pludselig opståede problemer eller akutte skader. Det kunne eksempelvis være en tandskade eller noget der kræver anden hurtig behandling, der ikke er dækket af det offentlige.

Grundet lovændringer pr. 1. januar 2017 kan sms-lån ofte ikke udbetales samme dag som du ansøger. Folketinget har gennemtvunget en 48 timers betænkningspause på lån med en løbetid på mindre end tre måneder. Dette inkluderer som regel sms-lån, der jo ofte er et lån med kort løbetid.

Formålet med betænkningspausen er at gøre det sværere at låne penge til impulskøb, der godt kan friste nogle forbrugertyper. Du kan altså godt sende låneansøgningen, men du vil ikke kunne få pengene udbetalt før tidligst 48 timer efter du har indsendt låneansøgningen.

Sms-lån er og forbliver en relativt hurtig låneform, især hvis du sammenligner med de mere traditionelle banklån. En stor fordel ved et sms-lån er, at du ikke bliver udspurgt om formålet med lånet. Derfor er hele godkendelsesprocessen ubesværet og fri for irritationsmomenter.

Hvad koster et SMS-lån?

Det er umuligt at sige, hvad et SMS-lån koster, for prisen på lånet er naturligvis forskellig fra låneudbyder til låneudbyder. Idet SMS-lånet er et lån, hvor låneudbydernes risikovillighed generelt er stor, skal det siges, at prisen på denne form for lån typisk er forholdsvis høj. Dog sætter lånets korte løbetid også en begrænsning for, hvor dyrt lånet kan nå at blive.

Det er altså typisk at foretrække at optage et SMS-lån frem for et billigere, langfristet lån, hvis du kun har behov for et mindre, kortfristet lån.

Når du skal se prisen på SMS-lånet, er det vigtigt, at du ser på lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og det betyder altså, at der tages højde for alle omkostninger i dette nøgletal.

Du skal altså kigge på de renter og gebyrer, der fremgår af ÅOP, fremfor kun at kigge på lånets renter. Når du finder det lån med de laveste ÅOP, vil du finde det billigste lån – hvis du naturligvis sammenligner lånet med samme løbetid og lånebeløb.

Lån penge gratis

Det kan faktisk godt lade sig gøre at låne penge gratis. Flere og flere låneudbydere laver gratis lån, som går ud på, at man kan låne et mindre beløb i en kortere periode uden at skulle betale renter. Du kan fx. låne 4000 kr. og hvis du betaler dem tilbage inden fx. 14 eller 30 dage, skal du ikke betale renter. Altså et gratis lån.

Kan jeg få et gratis lån?

Generelt kan man sige, at prisen på de lån, der findes online, er høj. Dette skyldes, som før nævnt, at låneudbyderens risiko er stor, mens din risikovillighed forbliver lav. Der findes dog også eksempler på meget billige lån, der kan optages online – nogle lån er faktisk helt gratis.

Der er flere udbydere af de helt kortfristede lån – SMS-lånene – der tilbyder lån uden renter eller gebyrer inden for en bestemt tidsramme.

Det betyder eksempelvis, at du hos nogle låneudbydere kan finde SMS-lån, der er rentefri i de første 30 dage – eller som er helt gratis i de første 30 dage. Det betyder sjældent, at du så skal optage et lån med 30 dages løbetid, men det betyder blot, at lånet er rentefrit i de første 30 dage af lånets løbetid, hvorefter du igen skal betale renter og gebyrer.

Bliver der stillet sikkerhed for lånet?

En af fordelene ved SMS-lånet er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Når du stiller sikkerhed for et lån, kan låneudbyderen tage pant i et eller flere af dine værdifulde aktiver. Således kan dit aktiv sælges, og udbyttet fra salget kan bruges til at afbetale din gæld, hvis du ikke formår at overholde din låneaftale.

Når du optager et SMS-lån, risikerer du ikke, at låneudbyderen kan sælge nogle af dine aktiver, hvis du på et tidspunkt får svært ved at overholde låneaftalen.

At du ikke skal stille sikkerhed for lånet, betyder altså, at din risiko bliver mindre. Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt låneudbyderen kan tage pant i nogle af dine værdifulde aktiver, hvis du får problemer med at overholde din låneaftale. Det betyder således også, at låneudbyderens risiko stiger.

Den manglende sikkerhed er altså med til at få prisen på et SMS-lån til at stige, idet det mindsker din risiko og forhøjer låneudbyderens.

Hvad er et SMS-lån?

Et SMS-lån er også bedre kendt som et kviklån. Ofte vil SMS-lån dække over de mindre kviklån, som tilbydes på markedet. Et SMS-lån har ofte en løbetid på ca. 30 dage. Fremgangsmåden, for SMS-lån, er efterhånden blevet erstattet af NemID og diverse online formularer. Begrebet, SMS-lån, dækker dog stadig over mindre lån med hurtig udbetaling.

Få dine penge hurtigt med et SMS-lån

En af de andre fordele, der findes ved SMS-lånet, er, at lånet er ekstremt hurtigt at optage. SMS-lånet er måske det hurtigste lån, der overhovedet findes. Først og fremmest er selve ansøgningsprocessen utrolig hurtig at slippe igennem. Når du ansøger om et SMS-lån, skal du gøre det online. Her skal du blot indtaste dine oplysninger, inden du sender ansøgningen afsted med den digitale brevdue.

Du kan regne med, at du får svar på din ansøgning med det samme.

Hvis du bliver godkendt som låntager, kan du endvidere forvente, at pengene står på din konto med det samme – eller i hvert fald næsten med det samme. Typisk bliver pengene udbetalt til din konto inden for et enkelt døgn, alt afhængig af hvornår på døgnet eller hvornår på ugen du ansøger om lånet.

Hvis du skal bruge penge akut, kan SMS-lånet altså være den ideelle løsning, fordi du kan regne med, at pengene står på din konto inden for meget kort tid. Af samme grund kaldes SMS-lånet også ofte for hurtiglån, hvilket faktisk beskriver lånet meget godt.

Lån penge med hurtig udbetaling

Der er mange låneudbydere på markedet for hurtige lån online. Det betyder også, at de konkurrerer med hinanden om kunderne. Derfor kæmper de om at være de hurtigste på markedet. Altså skal man ikke lede særligt længe, før man finder et lån med hurtig udbetaling.

Sms lån

Er det svært at blive godkendt?

En tredje fordel ved SMS-lånet er, at det er forholdsvist nemt at blive godkendt som låntager. Når du sender din låneansøgning, vil der blive lavet en kreditvurdering af dig. Denne kreditvurdering bliver typisk lavet af et digitalt, krypteret system.

Dette er en af grundene til, at ansøgningsprocessen er så hurtig, som den er. Kreditvurderingen foregår altså på et objektivt grundlag. Derudover bliver kreditvurderingen kun lavet ud fra de oplysninger, som du har givet, og da oplysningerne, du skal oplyse, er begrænsede, er kreditvurderingen også begrænset. Dette kan ses som en fordel, fordi det netop betyder, at det er forholdsvist nemt at blive godkendt som låntager.

Kan jeg låne penge med et SMS-lån?

Selvom kreditvurderingen sker på et forholdsvist begrænset grundlag, er det ikke alle, der kan få lov til at optage et SMS-lån. Der er nogle forskellige krav til låntageren, og disse krav fastsættes i store træk af låneudbyderen. Det betyder altså også, at de krav, der er til låntageren, er forskellige fra udbyder til udbyder – dog i et begrænset omfang.

Der er nemlig nogle krav, der er fastsat ved lov, og disse krav skal naturligvis som minimum overholdes, så du kan få mulighed for at optage et lån. Herunder kan du læse mere om nogle af de krav, der findes til låntagere af SMS-lån.

 • Du skal være fyldt 18 år, og du skal være myndig. Hos nogle låneudbydere er alderskravet anderledes, men du skal i hvert fald som minimum være fyldt 18 år for at kunne blive taget i betragtning som låntager.

 • Du skal være dansk statsborger, og din folkeregisteradresse skal være i Danmark. I denne sammenhæng skal din bankkonto også være dansk, så pengene fra lånet kan blive indsat på en dansk konto.

 • Du skal have NemID. Du skal bruge dit NemID, så du kan underskrive låneaftalen online.

 • Du skal have aktive kontaktoplysninger. Du skal have en e-mailadresse og et telefonnummer, som låneudbyderen kan komme i kontakt med dig på.

 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret. Dette krav er ikke endegyldigt, men det ses hos langt de fleste låneudbydere, der findes online.

De fleste af disse krav er ens for alle udbydere af SMS-lån. Det er dog vigtigt at pointere, at kravene altså varierer. Hos nogle låneudbydere skal du eksempelvis have en minimumsindkomst, mens der hos andre låneudbydere ikke er krav til dette.

Som udgangspunkt er det dog sådan, at det er lettere at blive godkendt som låntager, hvis du ansøger om lånet med en medlåntager, eksempelvis din ægtefælle. Dette skyldes, at det er lettere at blive vurderet som kreditværdig, hvis der er to indkomster i stedet for én.

SMS lån - hvordan?

Ansøgningsprocessen afhænger af hvilket SMS-lån, du gerne vil optage. Man kan ansøge via sin telefon, ligesom navnet fortæller, men man kan også gøre det på computer. Man ofte ikke bruge andet end nogle personlige oplysninger, når man ansøger om et lån. Det er nemt og hurtigt lån.

Kan jeg optage et SMS-lån trods RKI?

Som udgangspunkt er der ikke nogen regler for, at man ikke må optage lån, når man er registreret i RKI. Dog er der ikke mange låneudbydere, der udbyder lån til personer, der er registreret i RKI. Dette skyldes, at der er for stor usikkerhed forbundet med dette fra låneudbyderens side.

Hvis du er registreret i RKI, kan det altså være svært at få et SMS-lån – men det er ikke umuligt. Vi anbefaler dog helt klart, at du venter med at optage et SMS-lån, indtil du ikke længere står i RKI. Lån til personer, der er registreret i RKI, er nemlig typisk utrolig dyre.

Når du er slettet fra registret, har du igen større mulighed for at optage et SMS-lån på lige vilkår med andre. Du kan blive slettet fra registret ved at vente på, at de registrerede gældsposter bliver slettet fra registret – eller ved at betale de gældsposter, der er registrereret. 

Hvordan ansøger jeg om et SMS-lån?

Hvis du er kommet til den konklusion, at du vil ansøge om et SMS-lån, kan du gøre det meget let og hurtigt. Det er utrolig simpelt, og du skal ikke bruge noget bestemt for at gennemføre ansøgningsprocessen.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilke SMS-lån du ønsker at ansøge om – og ja, det er en god idé at finde flere forskellige. Hvis du finder flere forskellige udbydere, kan du sammenligne lånene for at finde det bedste.

Når du har fundet de låneudbydere, du ønsker at ansøge om et SMS-lån hos, skal du følge selve ansøgningsprocessen hos disse låneudbydere. Ansøgningsprocessen er meget ensartet hos de fleste låneudbydere, og alle de låneudbydere, der findes online, er gode til at guide eventuelle låntagere gennem ansøgningsprocessen.

Typisk skal du blot indtaste nogle personlige oplysninger og eventuelt skrive under på, at låneudbyderen må indhente oplysninger om dig. Dette tager typisk ikke lang tid, og det er meget let. I nogle tilfælde skal du fremsende dine lønoplysninger, hvilket skal bruges til kreditvurderingen.

Når du har færdiggjort din låneansøgning og indtastet dine oplysninger, er det vigtigt, at du gennemgår den igen. Hvis der er fejl i din låneansøgning, kan du blive afvist på den baggrund. Når du har tjekket låneansøgningen igennem for fejl, er den klar til at sende afsted.

Efter låneansøgningen er sendt afsted, vil låneudbyderen lave kreditvurderingen af dig. Hvis du bliver godkendt som låntager, vil du modtage et lånetilbud. Af dette lånetilbud fremgår den endelige pris på lånet samt de vilkår, låneudbyderen kan tilbyde.

Når du har modtaget lånetilbuddet, er det vigtigt, at du gennemgår tilbuddet og vilkårene, inden du beslutter dig for, om du vil tage imod lånet eller ej. Hvis du ønsker at tage imod lånetilbuddet, skal du underskrive det digitalt med dit NemID. Hvis du ikke ønsker at tage imod lånet, skal du blot ignorere lånetilbuddet.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at ansøgningsprocessen kan se anderledes ud. Nogle SMS-lån kan eksempelvis stadig optages via en SMS. Derfor skal du først og fremmest blot følge låneudbyderens instruktioner, når du vil ansøge om et SMS-lån.

Sammenlign SMS lån

Her på siden kan du sammenligne forskellige SMS-lån. Du kan for eksempel sammenligne dem på de forskellige nøgeltal, herunder ÅOP altså årlige omkostninger i procent. Du kan også sammenligne lån på rente, og for eksempel vælge det lån med den laveste rente.

Hvad skal jeg, inden jeg optager et SMS-lån?

Inden du optager et SMS-lån, skal du naturligvis tænke dig godt om. Det koster penge at optage lånet, og det er derfor ikke noget, du skal gøre uden omtanke. Der er flere forskellige ting, du kan overveje, inden du optager det populære lån.

Hvis du gør dig de rette tanker og det rigtige forarbejde, kan du sikre, at du har råd til at betale lånet tilbage rettidigt, så du slipper for ekstra renter og gebyrer. Du kan med den rette omtanke også blive sikker på, om det netop er SMS-lånet, der er det rigtige lån for dig i din situation.

Herunder får du nogle tips til ting, du skal overveje, inden du giver dig i kast med ansøgningsprocessen og optager et SMS-lån.

Har jeg råd til lånet?

Dette er måske det allerførste spørgsmål, du skal stille dig selv. Hvis du ikke har råd til at optage lånet eller ikke har råd til at betale det tilbage, behøver du nemlig ikke gå videre med dine overvejelser.

Du kan finde ud af, hvorvidt du har råd til lånet, ved at lægge et budget. Når du lægger et budget, vil du finde ud af, hvor stor den månedlige ydelse højst må være, og dermed kan du altså finde ud af, om du har råd til at betale den ydelse, lånet kræver.

Du lægger et budget ved at sammenligne dine udgifter med dine indtægter. For at kunne lægge budgettet skal du altså danne dig et overblik over din økonomiske situation – du skal nemlig kende alle dine faste udgifter og din indtægt.

Når du har trukket alle dine udgifter fra din indtægt, får du dit rådighedsbeløb, og det er ud fra rådighedsbeløbet, at pengene til tilbagebetalingen skal findes. Når du lægger budgettet, er det vigtigt, at du er realistisk. Hvis du ikke er realistisk omkring dine udgifter og dit forbrug, kan budgettet ikke bruges, da det selvfølgelig ikke vil være retvisende.

Det er vigtigt, at du er realistisk, for hvis du ikke har råd til at afdrage på lånet, når pengene skal betales tilbage, vil lånet blot blive endnu dyrere end forventet, og det vil være endnu sværere at få råd til at blive gældfri.

Billigste SMS lån 2021

Det billigste lån lige nu er ikke nødvendigvis det lån, som var billigst for en måned siden. På grund af den store konkurrence på lånemarkedet skifter det hele tiden.

Det billigste lån kan være det med den laveste rente lige nu, men det kan også være det lån med den laveste ÅOP. Det afhænger også af lånebeløb og løbetid på lånet, hvor billigt det bliver for dig.

Sms lån

Hvad er mit behov?

”Hvad er mit behov?” Det er et andet spørgsmål, du bør stille dig selv, inden du optager et SMS-lån. Når du tænker på dit behov, skal du både tænke på, om du har brug for at låne pengene, samt hvad pengene skal bruges til. Et SMS-lån bruges ofte til at dække mindre behov, der er akutte.

Hvis dit behov for at låne ikke er akut, kan du måske overveje, om du har andre muligheder – kan du eksempelvis spare pengene op frem for at låne dem? Hvis pengene skal bruges hurtigt, og du derfor ikke kan spare dem op, skal du overveje, hvor mange penge du har brug for at låne.

Det er sjældent klogt at låne flere penge, end man har brug for, da det naturligvis koster penge at modtage pengene gennem et lån. Jo flere penge du låner, desto flere renteomkostninger vil der være forbundet med lånet. Du skal derfor afdække dit behov og sørge for, at du vælger det rette beløb og den rette løbetid, når du ansøger om et SMS-lån.

Hvorfor skal jeg tage et SMS lån?

Vi kan alle risikere at komme til at stå i en situation, hvor vi akut har brug for penge. Der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor du pludselig skal bruge penge, og hvis du ikke har penge stående på en opsparingskonto, kan det være nødvendigt for dig at låne penge til at betale for det, du står og mangler penge til. Det kan være, der er dukket en uforudset elregning op, eller din telefon er gået i stykker.

Det kan også være, at du har fundet et tilbud på et nyt fjernsyn eller en rejse, som du bare ikke kan sige nej til. Der kan være mange grunde, og uanset hvad grunden er, er der heldigvis flere muligheder, hvorpå det er muligt for dig at låne penge på en nem og hurtig måde, når behovet akut opstår.

Du kan ansøge om et lån, hvor du har mulighed for at få udbetaling med det samme. Der findes efterhånden mange slags hurtige lån, men en af de mest populære lån i denne kategori er et SMS lån. Når du vælger at optage et SMS lån, optager du et forbrugslån.

Det betyder, at dit lån kan bruges til at finansiere, hvad end forbrug du har. Når du optager et lån via sms, må du i virkeligheden gøre, hvad du vil med de lånte penge. Det betyder altså, at du med et SMS lån kan bruge pengene på lige netop det, du akut står og mangler. Det er et SMS lån uden om banken, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis skal redegøre for, hvad dit lån skal bruges til at finansiere.

Flere og flere mennesker optager i dag lån for at få råd til det, de drømmer om. Dette er medvirkende til, at lånemarkedet de senere år har været i en rivende udvikling, og i dag bliver det mere og mere populært at låne penge online frem for i banken.

Når du ønsker at optage et lån online, er der mange forskellige låneudbydere, der gerne vil tilbyde dig et lån. Således findes der også mange udbydere af SMS lån, og derfor er det yderst vigtigt, at du tænker dig godt om, før du optager et SMS lån.

Det koster altid penge at optage et lån, og derfor er det ikke noget, du skal gøre uden omtanke, uanset hvor akut du har brug for at låne pengene. Der findes et stort udvalg af SMS lån i Danmark, og derfor er der en række faktorer, som du skal overveje, før du optager lånet. På den måde kan du være sikker på at finde det bedste SMS lån, som passer til dine behov.

Hvis du overvejer at optage et SMS lån, hvor du har mulighed for at få udbetaling med det samme, så er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi samlet al den information, du har brug for om SMS lån, så du kan skabe et godt overblik for dig selv.

Bedste SMS lån

Når du har besluttet dig for at få et SMS lån, er du naturligvis interesseret i at finde det bedste SMS lån til den billigste pris. Fordi der hele tiden dukker nye SMS lån op på markedet, kan det netop være svært at finde ud af, hvor du finder det bedste SMS lån.

Når du skal låne penge, er det en god ide at sammenligne priser på de forskellige lån, således du er sikker på at finde det bedste og billigste SMS lån.

Prisen på sådan et lån er nemlig varierende, afhængig af hvilken låneudbyder du vælger. Selvom prisen på lånet er varierende, skal du forberede dig på, at prisen på denne form for lån typisk er forholdsvis høj, fordi låneudbyderne løber en større risiko ved SMS lån. Dog er der nogle begrænsninger for, hvor dyrt lånet egentlig kan nå at blive.

Det forholder sig sådan, at du ved SMS lån kun har mulighed for at låne relativt små beløb, som skal betales tilbage inden for kort tid.

Typisk kan du låne mellem 500 og 10.000 kroner, og de skal som regel betales tilbage inden for 12 måneder. Derfor skal du være opmærksom på prisen på dit lån samt, hvor mange penge du låner, således du hver måned har råd til at afbetale på lånet.

Hvis du ikke har råd til at optage lånet, skal du ikke gøre det, for så har du ikke mulighed for at betale af på lånet hver måned, og det kan i sidste ende resultere i en endnu større økonomisk gæld for dig og måske en registrering i RKI. Derfor skal du altså gøre dig grundige overvejelser, således du kan optage et SMS lån uden at bekymre dig om, hvorvidt du har nok penge hver måned til afbetalingen.

Du kan altså få et SMS lån udbetalt inden for relativt kort tid, men samtidig skal du også betale lånebeløbet tilbage inden for en meget kort periode. For at finde det bedste og billigste SMS lån i 2021 skal du sammenligne priser på de forskellige lån på markedet.

Lånemarkedet ændrer sig hele tiden, fordi der konstant dukker nye SMS lån op, men når du skal finde det bedste og billigste lån, anbefaler vi, at du kigger på lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og dette tal medregner altså alle omkostninger forbundet med lånet.

Du kan være sikker på at have fundet det bedste og billigste lån, når du finder det lån, som har den laveste ÅOP.

SMS lån trods RKI

Uanset hvilket lån, du ønsker at optage, vil der altid være en række kriterier, du skal opfylde for at blive berettiget til at optage lånet. Det samme gør sig gældende, når du ønsker at tage et SMS lån.

Et af de krav, du som regel skal opfylde er, at du som låntager ikke må være registreret i RKI. Selvom der som udgangspunkt egentlig ikke er nogen regler for, at man ikke må optage lån, når man er registreret i RKI, så bliver det svært for dig at få et SMS lån, hvis du er, da der nærmest ikke er nogen låneudbydere, der udbyder lån til personer, der er registreret i RKI.

Baggrunden for dette er, at der for låneudbyderne er for stor en usikkerhed forbundet med, at du er registreret i RKI, idet de ikke kan være sikre på, at du som låntager vil have råd til at afbetale lånet hver måned. Hvis du er registreret i RKI, kan det altså blive aldeles svært for dig at få et SMS lån, men det er ikke umuligt. Dog anbefaler vi, at du venter med at låne penge, indtil du ikke længere er registreret i RKI.

Når du har fået bedre styr på din økonomi og ikke længere er registreret i RKI, har du igen mulighed for at optage et lån via sms.

De nyeste SMS lån

Når du ønsker at optage et nyt lån, er der sikkert ingen tvivl om, at du ønsker at finde det bedste og billigste lån. Det samme gør sig gældende, når du ønsker at optage et SMS lån. Men lånemarkedet er i konstant udvikling, og der dukker hele tiden nye SMS lån op på markedet.

Tidligere kunne sådan et lån kun optages over en sms, men den dag i dag kan du ansøge om lånet online, og derfor behøver du ikke længere at sende en sms direkte til låneudbyderen for at få udbetalt dit lån.

Når du kan optage dit SMS lån uden nødvendigvis at skal sende en sms til låneudbyderen, får låneudbyderne en større sikkerhed, og dermed bliver lånet typisk også billigere end tidligere. Men det billigste lån lige nu er ikke nødvendigvis det lån, som var billigst for bare en måned eller to siden. Det skyldes, at lånemarkedet er i konstant konkurrence, og de forskellige låneudbydere kæmper om kunderne ved at tilbyde dem de nyeste, bedste og billigste lån.

Der kommer hele tiden nye SMS lån på lånemarkedet. Det skyldes blandt andet den nyere teknologiske udvikling, som har gjort det muligt for dig og andre låntagere at låne penge direkte fra din telefon, hvor du kan få udbetaling med det samme.

I dag er det blevet mere og mere populært for danskerne at optage diverse forbrugslån, hvor de nemt og hurtigt kan få pengene til det, de drømmer om at købe. I stedet for at skal igennem en længere låneproces i banken, er det blevet mere populært at optage forholdsvis små lån med hurtig udbetaling.

Det ser ud til, at der kommer flere og flere af disse typer lån på lånemarkedet, og dermed ser det også ud til, at lån via sms er kommet på markedet for at blive. Da lånemarkedet lige nu er i en rivende udvikling, er det altid en god ide at holde øje med de nyeste lån, hvis du går med tankerne om at optage et lån.

Idet de mange forskellige låneudbydere er i skarp konkurrence med hinanden, er de naturligvis interesseret i at tiltrække så mange nye kunder som muligt.

På baggrund af dette har du i dag mulighed for at optage et SMS lån uden at betale særlig mange penge for lånet. Hvis du overvejer at optage sådan et lån, er det derfor en god ide altid at holde øje med de nye SMS lån, der konstant dukker op på lånemarkedet.

Udbetaling på SMS lån

I dag findes der så mange forskellige slags forbrugslån, du kan optage online, og lige nu findes der især mange billige lån på markedet. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvor du skal optage dit lån henne.

I øjeblikket er det i høj grad kunderne, der har fordelen på lånemarkedet, fordi der konstant dukker nye låneudbydere op på markedet, som alle kæmper om at få kunderne til at optage et lån hos lige netop dem. Det betyder, at du som låntager i højere grad kan få bevilget et lån, hvor der er hurtig udbetaling.

En af de mange fordele ved SMS lån er, at det er ekstremt hurtigt at optage, og som kunde kan du nærmest få pengene udbetalt med det samme efter, du har ansøgt om lånet. Ansøgningsprocessen kan klares nemt og hurtigt online, og hvis du bliver godkendt som låntager, kan du forvente at få udbetalt pengene inden for meget kort tid, oftest inden for et enkelt døgn.

SMS lånet er kendt for at have en hurtig låneproces, så hvis du er en af dem, der står og har akut brug for penge, som du ikke selv har, så kan denne type lån være den rette løsning for dig.

SMS lånet har en hurtig låneproces, fordi du som låntager ikke behøver at stille op med særlig meget dokumentation for at blive godkendt, og fordi du bare skal underskrive lånet med dit NemID. På den måde har du mulighed for at låne penge, hvor du kan få udbetaling med det samme.

Hvem kan låne et SMS lån?

Hvis du lige nu sidder og er i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til SMS lånet eller ej, så læs med herunder. Ved sådan et lån er det nemlig forholdsvis nemt at blive godkendt som låntager. Ansøgningsprocessen er ganske enkel, og den tager kun kort tid at udfylde.

Når du sender din låneansøgning, vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig som låntager. Denne vurdering går ret hurtigt, da den kun bliver lavet ud fra de få oplysninger, som du har angivet i låneansøgningen. Det er i høj grad en fordel for dig, fordi det så bliver nemmere for dig at blive godkendt til et lån.

Selvom det ikke er svært at blive godkendt til SMS lånet, hvis du har en forholdsvis sund og stabil økonomi, så er det ikke alle, der kan blive godkendt til lånet. Der er nemlig en række krav, du skal opfylde for at blive godkendt. Disse krav er fastsat ved lov, og måske vil nogle låneudbydere have flere krav, men det varierer fra låneudbyder til låneudbyder.

Minimumskravene for at blive godkendt til SMS lånet indbefatter, at du skal være fyldt 18 år og være dansk statsborger. Derudover skal du have et NemID og have aktive kontaktoplysninger, og slutteligt må du som regel ikke være registreret i RKI.

Spørgsmål og svar om SMS-lån

Hvad er et SMS-lån?

Et sms-lån er typisk et hurtigt lån og har derfor kortere løbetid. Til gengæld er det nemt og ganske hurtigt at etablere et sms-lån, og det kan lade sig gøre uden at blive udspurgt omkring formålet med lånet.

Er det sikkert at ansøge om et SMS-lån?

Ja, det er 100 % sikkert at ansøge om SMS- lån. Dette skyldes at ansøgningsprocessen foregår med NemID som er med til at øge sikkerheden, da NemID er teknisk opbygget med en såkaldt 2 faktor sikkerhed.

Hvor hurtigt modtager jeg pengene?

Folketinget har gennemtvunget en 48 timers betænkningspause på lån med en løbetid på mindre end tre måneder. 

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 500 kr. til 500.000 kr.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu