Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvad er et obligationslån?

Hvad er et obligationslån?

Et obligationslån er et realkreditlån, der udbetales i obligationer. Det vil sige, at du i princippet “låner” obligationer i banken eller realkreditinstituttet, når du optager lånet. Du kan selv vælge at sælge obligationerne eller du kan lade banken eller pengeinstituttet gøre det for dig.

Hvis du med dit obligationslån vælger at få obligationerne udleveret, vil banken eller kreditinstituttet sørge for at overføre obligationerne til din konto i Værdipapircentralen. En obligation er nemlig et værdipapir, der giver dig som låntager mulighed for at “vinde” eller tjene penge og på den måde skaffe kapital til dig selv. På obligationslånet vil der altid være en fast rente på hele lånets løbetid. Det er altså en forholdsvist sikker og stabil måde at låne penge på og egner sig godt til dig, der gerne vil føle dig tryg ved et lån, hvor renten ikke kan risikere at stige.


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)