Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvad er realkreditlån?

Hvad er realkreditlån?

Et realkreditlån er den type lån, man optager i et realkreditinstitut. Lånet er baseret på handel med obligationer, og renten på realkreditlån styres af udbud og efterspørgsel på markedet.

Typisk vil man tage et realkreditlån, når man køber hus. Man kan finansiere sin bolig med et realkreditlån ved at kreditinstituttet udsteder dig en række obligationer på dine vegne og forsøger at sælge dem på de finansielle markeder. På den måde kan du “tjene” penge på obligationerne, som modregnes dit lån. Et realkreditlån kan også bruges til at finansiere ombygning eller andre byggeprojekter i eksisterende boliger. Der ydes sikkerhed på et realkreditlån - typisk i fast ejendom. Du kan låne op til 80 % af din ejerboligs værdi med et realkreditlån og op til 75 % af prisen hvis du ønsker at købe sommerhus


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)