Sådan tjener vi penge >

Hvor høj er ÅOP kviklån?

Når du skal optage et kviklån, er det vigtigt, at du holder øje med lånets ÅOP. ÅOP står for lånets årlige omkostninger i procent, og angiver lånets reelle pris. Som forbruger kan du bruge ÅOP`en til at sammenligne lånetilbud og dermed finde det billigste kviklån.

I 2020 trådte nye regler i kraft, som satte et loft over ÅOP på forbrugslån. Med de nye regler er der i dag et forbud mod forbrugslån med en ÅOP på over 35 %. Du kan læse mere om den nye lovgivning her.

Et loft på 35 % sikrer i højere grad dig som forbruger imod forbrugslån, hvor man tidligere har set en ÅOP på op til 800 %.

Når du modtager et lånetilbud, vil lånets ÅOP altid blive oplyst. Det er en god ide at sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere ved at kigge på lånets ÅOP. Vælger du at sammenligne lånetilbud, får du bedre muligheder for at vælge det bedste og billigste lånetilbud.  

Ønsker du at optage et kviklån, kan du ikke få en ÅOP på over 35 %. Der findes i dag en lang række låneudbydere på det danske lånemarked, og du har af den årsag gode muligheder for at optage et billigt kviklån. 

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu