Sådan tjener vi penge >

Hvornår er mit lån betalt?

Dit lån er betalt ud, når du er færdig med at betale af på din gæld. Det vil sige, når du har betalt hele det lånte beløb tilbage samt de udgifter, der har været til renter, renters renter og andre gebyrer og omkostninger.

Når du eksempelvis låner 10.000 kr., skal du betale alle de 10.000 kr tilbage før dit lån er betalt. Du skal desuden betale det beløb, der svarer til rentesatsen på lånet. Afhængigt af hvor lang en låneperiode, du har valgt, kan du også skulle betale renters rente på lånet, og dermed skal disse også være betalt før lånet er betalt helt ud. Gebyrer, stiftelsesomkostninger osv., skal naturligvis også være betalt.

Kan man betale lånet af før tid?

De månedlige afdrag på en lån er minimumskravet til betaling. Man skal afbetale sine afdrag som aftalt, men har man mulighed for at afbetale hele lånet før tid, er dette en løsning man kan vælge. 
Betaler man lånet af før tid, kan man spare penge på renter, da renterne ville skabe øget gæld at betale alt efter hvor lang lånet havde været.

Bliv gældsfri

Ligeså snart du har afbetalt på lånet, kan du kalde dig selv gældsfri, ihvertfald på dette lån. Har man flere lån kan det give mening at optage et samlelån. Et samlelån fungere ved, at en kreditor overtager de forskellige lån man har rundtomkring ved forskellige kreditore. Fordelen er, at man som debitor nu kun har lån hos en kreditor, hvorfor renten højst sansynligt er blevet billigere og man har sig et overblik.

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu