Sådan tjener vi penge >

Clara Finans

Find det bedste lånetilbud med Clara Finans

Opdateret 19. december, 2022
Clarafinans Logofinal
3,8
Lånebeløb 1.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 6 måneder
Pålydende rente 24,5 - 24,5 %
Oprettelsesgebyr 0 - 0 kr.
 • Få personlig lånetilbud
 • Udfyld på under 1 minut
 • Direkte svar
Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 72 måneder kr. Variabel debitorrente: 20,51 % ÅOP: 20,51 % Max ÅOP: 24,95 % Månedlig ydelse: 931 kr. Samlede kredit omk.: 26966 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 66966 kr.
De bedste alternativer

Sammenlign ClaraFinans med de bedste alternativer og sikre dig at du får det lån der passer bedst til dig.

Clarafinans Logofinal
Lånebeløb 1.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 6 måneder
Pålydende rente 24,5 - 24,5 %
Mere info
Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 72 måneder kr. Variabel debitorrente: 20,51 % ÅOP: 20,51 % Max ÅOP: 24,95 % Månedlig ydelse: 931 kr. Samlede kredit omk.: 26966 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 66966 kr.
Indholdsfortegnelse

Om Clara Finans

Clara Finans ejes og drives af Admill ApS

Clara Finans sammenligner de bedste forbrugslån på lånemarkedet

Clara finans tjener penge på at formidle kunder til låneudbyderne, og de lån der vises på siden er derfor reklamefinansieret.

Clara Finans er ejet og drevet af Admill ApS, som blev stiftet af Mark Andersen der står bag nogle af danmarks største sammenligningstjenester indenfor lån, bredbrånd, a-kasser, mobilabonnementer osv.

Clara Finans sammenligner i dag de bedste forbrugslån på lånemarkedet, og giver dig et godt overblik over dem.

Clara finans tjener penge på at formidle kunder til låneudbyderne, og de lån der vises på siden er derfor reklamefinansieret. 

Mission

Clara Finans har siden sin stiftelse, haft en mission om at sammenligne de bedste lån på lånemarkedet, for at give dig som låntager et overblik over dine muligheder. For Clara Finans har det altid været vigtigt, at tilbyde denne sammenligningstjeneste helt gratis og uforpligtende, så den er let tilgængelig for alle lånsøgende. 

Produkter 

Clara Finans tilbyder i dag en sammenligningstjeneste, hvor du gratis og uforpligtende kan sammenligne de bedste forbrugslån på lånemarkedet. Du kan ansøge om forbrugslån på mellem 10.000 - 400.000 kr., og hos Clara Finans formidles der lånetilbud med renter fra 3,49 %.

Når du ansøger gennem Clara Finans har du mulighed for at vælge en løbetid på mellem 1 - 15 år, og du kan dertil indfri dit lån før tid(Afhængig af låneudbyder). 

Review af ClaraFinans
Rente

24,5

- 24,5

%

Lånebeløb

1.000

- 400.000 kr.

Tilbagebetaling

1

- 6

måneder

Alder

20 år

Oprettelsesgebyr

0 - 0 kr.

Indfri før tid

Muligt

ÅOP

1,25

- 1,25

%

Medansøger

Ikke muligt

Sådan ansøger du ved Clara Finans

Ansøg

 • Ansøg helt gratis og uforpligtende på Clarafinans.dk.

Afvent svar

 • Du får svar på din ansøgning fra de enkelte låneudbydere, og der er derfor varierende svartider, dog går der oftest fra under et døgn til maks. 5 dage. 

Få pengene udbetalt

 • Når lånet er godkendt, vil pengene blive udbetalt(Udbetalingsdatoen afhænger af låneudbyderen). 

Hvordan vurderer TjekLån Clara Finans

Her kan du se hvordan Tjeklån har vurderet Clara Finans inden for kategorierne tilgængelighed, pris, kundeservice, hjemmeside og fleksibilitet. 

Hos Tjeklån har vi baseret vores vurderinger på baggrund af oplysninger angivet på deres hjemmeside, og egne vurderinger baseret på forskellige faktorer der spiller ind for de enkelte kategorier. Derudover har vi gjort brug af sammenligninger med konkurrenter og andre udbydere, hvorpå vi har kigget på hvad de kan tilbyde inden for samme låntyper.

Vi har gennem research af Clara Finans, afprøvet diverse aspekter såsom låneprocessen, kundeservice og hjemmesidens brugervenlighed. Udfra dette har vi under vores informative tekster, angivet en kort vurdering efterfulgt af et antal stjerner. Dette har vi gjort for at fremhæve vores generelle oplevelse og sammenligning med konkurrenterne, der giver dig som forbruger et kort og professionelt indblik i Clara Finans som udbyder. 

3,8
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

3,5

Pris

4,5

Kundeservice

3,0

Website

4,0

Fleksibilitet

4,0

Kundetilfredshed

4,0

Tilgængelighed 

Når det kommer til tilgængelighed, er Clara Finans en sammenligningstjeneste som er helt gratis og uforpligtende. Du har som kommende låntager, Clara Finans tilgængelig til at få sammenlignet og formidlet en række tilbud på forbrugslån, fra nogle af de bedste låneudbydere på lånemarkedet. 

På Clarafinans.dk kan du finde svar på en række ofte stillede spørgsmål gennem deres FAQ, som du finder ved at klikke på den i menuen. Her får du korte og konkrete svar, der skaber god værdi for dig, hvis du skulle sidde med et spørgsmål. 

Når det gælder kundeservice, tilbyder Clara Finans hjælp via telefon og mail. Sidder du som låntager og skal i kontakt med en medarbejder, kan gøre dette alle hverdage mellem 09: - 16:00. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet set er der god tilgængelighed hos Clara Finans, hvor alle har adgang til sammenligningstjenesten som er gratis og uforpligtende. På Clarafinans.dk har du en FAQ tilgængelig, som skaber god værdi med en række svar på de oftest stillede spørgsmål. Når det gælder kundeservice, er der plads til forbedring med flere kontaktmuligheder og evt. også forlængelse af åbningstiderne. 

Stjerner: 3,5/5

Pris

Clara Finans er en gratis tjeneste, og du kan derfor som lånsøgende roligt anvende sammenligningstjenesten, uden at skulle bekymre dig om prisen. Hos Clara Finans formidles der lån med en rente fra 3,49 %, og du har derudover mulighed for at få formidlet lån med en ÅOP fra 1,25 %. 

Clara Finans tilbyder deres tjeneste kvit og frit, men hvordan tjener de så penge? ClaraFinans modtager penge for at formidle kunder til låneudbyderne, og de lån som vises på siden er derfor reklamefinansierede.

Tjeklåns Vurdering: Clara Finans tilbyder deres sammenligningstjeneste helt gratis, som giver dig som lånsøgende frihed til at få formidlet en række lånetilbud fra de bedste låneudbydere med blot en enkelt ansøgning. 

Stjerner: 4,5/5

Kundeservice

Skulle du sidde med nogle spørgsmål i løbet af ansøgningsprocessen, sidder kundeservice klar til at hjælpe dig.

Clara Finans tilbyder kundeservice på disse kontaktmuligheder: 

 • Telefon
 • Mail

Du har som kunde hos Clara Finans, mulighed for at komme i kontakt med kundeservice via telefon eller mail. På Clarafinans.dk har du dertil også mulighed for at klikke på “FAQ” i menuen, hvor du finder svar på række ofte stillede spørgsmål. Clara Finans tilbyder kundeservice over telefonen på tlf. 44 11 07 43 eller sende en mail på info@admill.dk. 

Clara Finans har adresse på Vestergade 48H, 8000 Aarhus C. 

Kundeservice sidder klar alle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00

Tjeklåns Vurdering: Når det gælder kundeservice, kan der være plads til forbedring hos Clara Finans. Du har kun mulighed for at kontakte kundeservice via telefon eller mail, med åbningstider der kan mangle fleksibilitet for mange. Clara Finans har dog en FAQ på online, der giver fin mulighed for at finde svar på de oftest stillede spørgsmål. 

Stjerner: 3/5

Hjemmeside

Clarafinans.dk er overodnet en meget simpel hjemmeside, hvor du finder alt du skal bruge. Hjemmesiden giver dig overblik over de bedste låneudbydere på lånemarkedet, hvor du kan se hvad de enkelte banker kan tilbyde dig. 

Du kan på forsiden vælge at få personlige lånetilbud, ved at udfylde en ansøgning som er helt uforpligtende. Denne ansøgning er nem at udfylde, og hele processen kan klares på under et minut. 

På Clara Finanses hjemmeside har du derudover mulighed for at anvende deres FAQ, der giver dig svar på de spørgsmål der nu måtte opstå under din låneprocess. Derudover finder du informative tekster, der er placeret rundt på de forskellige undersider. 

Tjeklåns Vurdering: Clara Finans har skabt en informativ hjemmeside, der med sit simple design gør det overskueligt at klikke sig rundt. Ansøgningsprocessen er nem og hurtig, og du finder også et godt overblik over de enkelte låneudbydere, og hvad de kan tilbyde. 

Stjerner: 4/5

Fleksibilitet

Som sammenligningstjeneste får du god fleksibilitet, da den er helt gratis og uforpligtende at anvende. Dette giver dig frihed, til at sammenligne dine muligheder på lånemarkedet, for at finde den løsning der passer dig og din økonomi bedst. Denne tjeneste kan anvendes fra du er 18 år gammel, som dermed gør den tilgængelig for alle. 

Når du søger gennem Clara Finans, kan du ansøge om mellem 10.000 -  400.000 kr. og med en løbetid på mellem 1 - 15 år. Hvis du i løbet af din løbetid skulle komme i en bedre økonomisk situation, har du mulighed for at indfri dit lån før tid(Afhængig af låneudbyder).

Når det gælder kundeservice, har du som kunde hos Clara Finans blot mulighed for at komme i kontakt med en medarbejder via telefon eller mail. 

Tjeklåns Vurdering: Hos Clara Finans får du god fleksibilitet, når det gælder deres produkt/tjeneste, hvor du kan tilpasse din ansøgning efter dine behov. Når det gælder kundeservice er der plads til forbedring, hvor du ikke har meget fleksibilitet ift. kontaktkanaler, og derudover ikke får fleksible muligheder når det gælder åbningstider. 

Stjerner: 4/5

Fordele og ulemper ved Clara Finans

 • En ansøgning - tilbud fra flere banker
 • Mulighed for at sammenligne lån på mellem 10.000 - 400.000 kr.
 • Sammenligner lån fra de bedste og mest velkendte låneudbyder
 • Tjenesten er tilgængelig for alle over 18 år
 • Du modtager udelukkende tilbud fra de låneudbydere som samarbejder med Clara Finans, og du får derfor ikke et fuldt overblik over dine muligheder på lånemarkedet

Spørgsmål og svar om Clara Finans

Hvordan ansøger man hos Clara Finans?

Ansøg

 • Ansøg helt gratis og uforpligtende på Clarafinans.dk.

Afvent svar

 • Du får svar på din ansøgning fra de enkelte låneudbydere, og der er derfor varierende svartider, dog går der oftest fra under et døgn til maks. 5 dage. 

Få pengene udbetalt

 • Når lånet er godkendt, vil pengene blive udbetalt(Udbetalingsdatoen afhænger af låneudbyderen). 

Hvem kan ansøge hos Clara Finans?

 • Min. 18 år gammel
 • Du skal have en fast indtægt
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu