Indholdsfortegnelse Table of content

Del på:

Facebook Twitter Linkedin

Har du optaget flere lån, kan det være brugbart med en oversigt over din samlede gæld. Med en oversigt over din gæld får du mulighed for at planlægge din økonomi, så du ikke glemmer at betale dine gældsposter.

Ønsker du at se din samlede gæld, kan du gøre det hos bla. Skat, Gældsstyrelsen og Kreditstatus Registret. Vi har lavet en oversigt, for at hjælpe dig med at finde din samlede gæld. 

Få en oversigt over din gæld

Når du skal finde din samlede gæld, kan du starte med at kigge på SKAT's selvbetjening. Når du optager et lån, er alle banker og finansieringsselskaber forpligtet til at indgive oplysninger om din gæld til SKAT.

Sådan finder du din samlede gæld hos SKAT:

  • Gå ind på SKAT.dk.
  • Log ind med dit personlige NemID.
  • Klik på "Skatteoplysninger" hvor du får vist dine skatteoplysninger fra det senest afsluttede år.
  • Klik på "Renteudgifter og restgæld" hvor du kan se, om der indberettet gæld fra kreditorer.

Du bør være opmærksom på, at det kun er banker og finansieringsselskaber, som er forpligtet til at indberette din gæld til SKAT. Inkassofirmaer og andre selskaber er ikke forpligtet til dette, og du kan altså ende med at få et overblik, som ikke dækker alle dine gældsposter.

Det kan være en god ide at tjekke din gæld flere steder, så du får et reelt billede af din gæld. Men så tænker du måske, hvor kan jeg så se min samlede gæld? Vi har herunder lavet en oversigt, for at gøre det nemt og overskueligt for dig.

Author