Indholdsfortegnelse Table of content

Del på:

Facebook Twitter Linkedin

December måned er en af de dyreste måneder, og der skal bruges mange penge på julemad, julegaver, julepynt, juletræ og andet forbrug til den festlige tid. Nogle har af den årsag brug for hjælp til at finansiere de mange udgifter.

Der er ingen skam i at få hjælp til regningerne, så du kan fejre en glædelig jul med din familie og venner. Vi har skrevet en guide, for at hjælpe dig med at finde et billigt julelån. Her er at du skal vide.

Hvad er et julelån?

Julelån er en type lån, der typisk tilbydes af banker og andre finansielle institutioner i forbindelse med julen.

Julelån er en form for forbrugslån, hvilket betyder, at det er beregnet til at dække udgifter forbundet med julen, såsom gaver, mad, drikke og andre udgifter.

Et Julelån er typisk lån med en relativt kort løbetid, og det er derfor ofte muligt at tilbagebetale lånet hurtigt, og dermed undgå at skulle betale for meget i renter og gebyrer.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at julelån også kan have høje renter, og det er derfor en god idé at undersøge forskellige lånetyper og tilbud, inden man optager et julelån.

Billigt julelån

Julen er en dyr tid, og det er af den årsag vigtigt, at du vælger et billigt julelån. Der findes idag en lang række låneudbyder, som tilbyder billige julelån. For at finde det billigste julelån, skal du holde øje med lånets omkostninger.

Når du optager et julelån, skal du ligesom andre lånetyper betale stiftelsesomkostninger, renter og andre omkostninger.

Det kan være en god ide at sammenligne lån, så du kan optage et lån med de laveste omkostninger. Du kan sammenligne lån ved at kigge på lånets ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent.

Når du sammenligner flere lån fra mange udbydere, kan du optage lånet med den laveste ÅOP.

 

Rentefrit julelån

Et rentefrit julelån er et lån, hvor du ikke skal betaler renter. Mange danskere forveksler et rentefrit julelån med et gratis julelån, dog bør du være opmærksom på, at det ikke er tilfældet.

Med et rentefrit lån skal du ikke betale renter af lånet, dog bør du holde øje med de resterende omkostninger. Som forbruger kan du låne penge online rentefrit, men ofte vil der også være højere stiftelsesomkostninger, som dermed fordyrer dit lån.

Ønsker du at låne penge rentefrit, så du kan få råd til julegaver, julemad og andre julekøb, kan du vælge et rentefrit julelån. Det kan være en god ide at anvende en låneberegner, så du kan beregne den månedlige ydelse på dit ønskede lån. 

 

Lån penge til julegaver?

Står du og mangler penge til julegaverne, kan du hos en række velkendte låneudbydere låne penge. Lån penge til julen ved at ansøge om et julelån, som er et online lån.

Ønsker du at optage et julelån, kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån hjemme i stuen via din mobil, computer eller tablet.

Vælger du at låne penge til julegaver, kan du ofte selv vælge en fleksibel løbetid. Du kan derefter betale pengene tilbage, henover en periode som passer dig og din økonomiske situation.

Når du optager et julelån, vil du ligesom med andre typer af forbrugslån såsom kviklån og SMS lån få en hurtig udbetaling. Låneudbydere foretager en gratis kreditvurdering, for at sikre at du kan tilbagebetale det lånte beløb. 

 

Lån til udgifter i julen

Får du brug for julehjælp som finansiering af julen med familie og venner, kan du som mange danskere optage nogle af de populære julelån. Julelån giver ofte lidt ekstra penge i December måned, hvor det er svært at spare på gaver, julepynt og julemad.

Vælger du at underskrive lånekontrakten, kan du have pengene på din konto indenfor få dage, så du har lidt ekstra penge til børnenes julegaver eller andet forbrug i forbindelse med julen.

Der findes en række billige julelån, som gør det muligt at holde en god jul, og uden at skulle betale tårnhøje omkostninger gennem lånets løbetid. 

Lån til julen kommer med mange fordele for familier med en presset økonomi, dog skal du også være sikker på, at du kan tilbagebetale det lånte beløb. Der kan forekomme tårnhøje gebyrer og renter, hvis du ikke betaler den månedlige ydelse til tiden. 

Julelån

Julelån

Hvem kan optage et julelån?

Julelån er en type finansiering som ligesom andre typer af forbrugslån, kan optages uden særligt mange krav. På trods af de enkelte krav, kan det blive svært at få et julelån, hvis du er registreret i RKI eller Debitor registret.

Men så tænker du måske, hvem kan optage et Julelån? Herunder finder du en oversigt over kravene. 

 

Krav til at optage et julelån?

Her er en oversigt over hvilke krav, som du ofte skal opfylde for at blive godkendt til et julelån: 

KRAV - ALLE LÅNEUDBYDERE KRAV - ENKELTE LÅNEUDBYDERE
Min. 18 år Min. 20, 21, 23 eller 25 år
Månedlig rådighedsbeløb på 6.700 kr. Min. årlig indkomst(fx. 60.000 kr.)
Kreditgodkendes Dansk bopæl
 Fast månedlig indkomst  Dansk mobilnummer
Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret Bank bankkonto
Personligt Nem-ID Dansk arbejdstilladelse
Personligt CPR-nummer Personlig mail

Hvis du opfylder disse krav, godkendes du i mange tilfælde lynhurtigt. Med julelån skal du ikke stille sikkerhed, og du behøver derudover heller ikke at angive, hvad pengene skal bruges til. Er du i en meget dårlig økonomisk situation, kan du også ansøge om julehjælp. 

Author